Οικονομική tv 50"

comex

New member
13 September 2011
14
Καλησπέρα σας, θα ήθελα μια βοήθεια για την αγορά οικονομικής (μαξ 300 ) 50" τηλεόρασης.

Ποσό: μαξ 300
Απόσταση: 3-4 μέτρα
Χρήση: κυρίως Digea και Netflix/youtube
Γενικά δεν υπάρχουν πολλές απαιτήσεις και με μια μικρή έρευνα βρήκα αυτές: F&U FLA5020UH, F&U FL2D5006UH

Ευχαριστώ πολύ

Πάρε μια LG ή Samsung. Οριακά θα βρεις έστω και λίγο πάνω από 300 ευρώ. (ψάξε σκρουτζ, bestprice.gr)

Τα φετινά μοντέλα μικρότερων εταιρειών έχουν υιοθετήσει το Android. Thomson, Toshiba, Sharp, JVC, F&U, Arielli. Τώρα από ποιότητα εικόνας νομίζω ότι παρόμοια εικόνα θα έχουν. Toshiba, Sharp, JVC, F&U είναι ίδιες αφού κατασκευάζονται από τη τουρκική Vestel. H Thomson ανήκει στη κινεζική TCL, ενώ η Arielli είναι ουσιαστικά rebrand της πολωνοκινέζικης Manta.

Πάρε μια LG ή Samsung. Οριακά θα βρεις έστω και λίγο πάνω από 300 ευρώ. (ψάξε σκρουτζ, bestprice.gr)

Με τα μεταφορικά πάνε πάνω απο 330-340 που είναι εκτός :)

Τα φετινά μοντέλα μικρότερων εταιρειών έχουν υιοθετήσει το Android. Thomson, Toshiba, Sharp, JVC, F&U, Arielli. Τώρα από ποιότητα εικόνας νομίζω ότι παρόμοια εικόνα θα έχουν. Toshiba, Sharp, JVC, F&U είναι ίδιες αφού κατασκευάζονται από τη τουρκική Vestel. H Thomson ανήκει στη κινεζική TCL, ενώ η Arielli είναι ουσιαστικά rebrand της πολωνοκινέζικης Manta.

Και εγω για αυτό είδα και την android. Πάντως με μια παλιότερη F&U είχα πολύ καλή εμπειρία, αν ήταν ανοιχτά τα καταστήματα θα την έψαχνα ώστε να την δώ και live αλλά...