Οικονομική tv 50"

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

comex

New member
13 September 2011
14
Καλησπέρα σας, θα ήθελα μια βοήθεια για την αγορά οικονομικής (μαξ 300 ) 50" τηλεόρασης.

Ποσό: μαξ 300
Απόσταση: 3-4 μέτρα
Χρήση: κυρίως Digea και Netflix/youtube
Γενικά δεν υπάρχουν πολλές απαιτήσεις και με μια μικρή έρευνα βρήκα αυτές: F&U FLA5020UH, F&U FL2D5006UH

Ευχαριστώ πολύ

Πάρε μια LG ή Samsung. Οριακά θα βρεις έστω και λίγο πάνω από 300 ευρώ. (ψάξε σκρουτζ, bestprice.gr)

Τα φετινά μοντέλα μικρότερων εταιρειών έχουν υιοθετήσει το Android. Thomson, Toshiba, Sharp, JVC, F&U, Arielli. Τώρα από ποιότητα εικόνας νομίζω ότι παρόμοια εικόνα θα έχουν. Toshiba, Sharp, JVC, F&U είναι ίδιες αφού κατασκευάζονται από τη τουρκική Vestel. H Thomson ανήκει στη κινεζική TCL, ενώ η Arielli είναι ουσιαστικά rebrand της πολωνοκινέζικης Manta.

Πάρε μια LG ή Samsung. Οριακά θα βρεις έστω και λίγο πάνω από 300 ευρώ. (ψάξε σκρουτζ, bestprice.gr)

Με τα μεταφορικά πάνε πάνω απο 330-340 που είναι εκτός :)

Τα φετινά μοντέλα μικρότερων εταιρειών έχουν υιοθετήσει το Android. Thomson, Toshiba, Sharp, JVC, F&U, Arielli. Τώρα από ποιότητα εικόνας νομίζω ότι παρόμοια εικόνα θα έχουν. Toshiba, Sharp, JVC, F&U είναι ίδιες αφού κατασκευάζονται από τη τουρκική Vestel. H Thomson ανήκει στη κινεζική TCL, ενώ η Arielli είναι ουσιαστικά rebrand της πολωνοκινέζικης Manta.

Και εγω για αυτό είδα και την android. Πάντως με μια παλιότερη F&U είχα πολύ καλή εμπειρία, αν ήταν ανοιχτά τα καταστήματα θα την έψαχνα ώστε να την δώ και live αλλά...