θα συμφωνησωΤο 2001, φοιτητης, στο εξωτερικο μπηκα σε ενα μαγαζι με μεταχειρισμενα για να περιεργαστω τα διαφορα μηχανηματα που υπηρχαν εκει.
Το ιδιο διαστημα εψαχνα για fm-tuner που θα επαιρνα μαζι μου στις διακοπες στην ελλαδα.
Με το που μπηκα μου γυαλισε ενα παλιο ραδιοφωνο (με το μεγαλο ρυθμιστικο για τις συχνοτητες) και κατι οργανακια για την ληψη και το "κεντραρισμα" του σταθμου.
Πηγαινω στον πωλητη και του λεω... ενδιαφερομαι για tuner...
-Μου λεει: εχουμε αυτα και εκεινα, ειναι καλα εχουν ψηφιακες ενδειξεις, δυνατοτητες, τηλεχειριστηρια...
-Οχι φιλε μου, του λεω, εκεινο στη γωνια ποσο κανει?
-Μου λεει, αυτο ειναι παλιο, εχουμε καινουργια με τηλεχειρισμο, και μνημες
-Σε ευχαριστω του λεω, σιγουρα ειναι πολυ καλα αλλα εγω θελω εκεινο το παλιο, ποσο κανει?
-Μου λεει, 12λιρες
(το ακουω και κοντεψα να φυγω χωρις να πληρωσω... ακομα θυμαμαι που ειχα το παλιο ραδιοφωνο στα χερια μου στο λεωφορειο στο γυρισμο στο σπιτι)
συγνωμη που σε (σας) ταλαιπωρησα με την παραπανω ιστορια.
(...)
φιλε μου, παρε ενα μεταχειρισμενο του 1970-1980 (απο ebay ισως?) με στιβαρη κατασκευη και εμφανιση (και το βαρυ μεγαλο ρυθμιστικο βεβαιως) απο τα παλια και δεν θα θελεις να το αποχωριστεις ποτε.
τι να το κανεις το φθηνο το καινουριο? μια αηδια made in china θα ειναι και σε μερικα χρονια δεν θα θελεις ουτε να το φτυσεις.
(οταν εδραιωθει το DAB στην ελλαδα-φεξε μου και γλιστρησα-, παιρνεις ενα αλλο ποιοτικο σε καλη τιμη...)
θα συμφωνησω
ακομη και νο νειμ να ειναι......
Εγώ έχω Sanyo Plus. Mε βελόνα βαρειά κλπ, κεντράρει και καρφώνει τη συχνότητα σαν βράχος, έχει θαυμάσιο ζεστό ήχο, και... έχω και ένα walkman με τρείς μπάντες FM και 5 μνήμες ανά μπάντα.
Ψάχνω γρήγορα στο δεύτερο, ακούω από το πρώτο!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.