οικονομικος ενισχυτης

jim_markou

Senior Member
8 October 2009
462
Γειας σας παιδια χρειαζομαι τη βοηθεια σας για τη αγορα οικονομικου ενισχυτη.Πχ yamaha rxv-365 η 465 αξιζει η διαφορα τιμη τους?Πρεπει να προσεξω καποιο συγκεκριμενο χαρακτηριστικο? Περιμενω προτασεις!!!!Ο χωρος ειναι 20τμ κ θα συνδεθει με laptop, με ps3 κ 80% με τα teufel kompakt 30.... 80% γιατι δεν τα εχω αγορασει ακομη αλλα εχω σχεδον καταληξει!Εχετε καποια αλλα εως 200ευρω σε δορυφορους να προτεινεται?ευχαριστω

Ειδα τις τιμες απο ομαδικη αγορα απο γερμανια κ εβαλα στο ματι τον 607!!Αξιζει η θα παει χαμενος με αυτα τα ηχεια κ σε ενα τοσο μικρο χωρο?

φυσικα και αξιζει το ρωτας?θα δωσεις 350 ευρω για τον yamaha οταν με 400 περνεις τον 607?δεν τιθεται θεμα καν συγκρισης.

φυσικα και αξιζει το ρωτας?θα δωσεις 350 ευρω για τον yamaha οταν με 400 περνεις τον 607?δεν τιθεται θεμα καν συγκρισης.

Για να πούμε την αλήθεια είτε πάρεις τον yamaha 365 είτε τον yamaha 465 είτε τον Onkyo 607, το πιο πιθανό είναι να μην διαπιστώσεις καμία διαφορά σε ένα σύστημα ηχείων των 200 ευρώ και σε ένα μικρό χώρο 20τμ. Την ίδια δουλειά θα κάνουν όλοι τους. Αν επιλέξεις τον Onkyo η διαφορά είναι ότι μελλοντικά αν θες να αναβαθμίσεις το σύστημά σου με καλύτερα ηχεία και σε μεγαλύτερο χώρο αυτός σου παρέχει περισσότερες δυνατότητες.

τελικα μαλλον θα παω στον yamaha 365 με τα teufel...υπαρχει κ το sony HT-DDWG800 στο ιδιο περιπου κοστος.ποιο θα προτινατε?εχει ακουσει καποιος τα teufel κ το sony?

Απάντηση: Re: οικονομικος ενισχυτης

τελικα μαλλον θα παω στον yamaha 365 με τα teufel...υπαρχει κ το sony HT-DDWG800 στο ιδιο περιπου κοστος.ποιο θα προτινατε?εχει ακουσει καποιος τα teufel κ το sony?

Φίλε μου χωρίς να έχω ακούσει κανένα απο τα 2, τα ηχεία του sony εκ κατασκευής και μόνο μου φαίνονται οτι θα αποδίδουν καλύτερα,χώρια που ο Sony ενισχυτής είναι πιο "πολυμεσικός" οσον αφορά τις συνδέσεις.
Προσπάθησε να ακούσεις και τους 2 συνδιασμούς αν μπορείς,και ειδικά τον yamaha με ενα παραπλήσιο σετ δορυφόρων-sub σαν τα teufel 30,εαν δεν μπορείς να ακούσεις τα ιδια..-bye-

Τα Teufel Kompakt 30 ειναι καλυτερα απο τα yamaha NS-P110? Γιατι ο λημναιος τα εχει με 120 ευρο μονο... http://www.limnaios.gr/view.asp?productID=7992

Αν δεν εχουν διαφορα μεταξυ τους (εγω δεν ξερω για να σου απαντησω) ισως να σε βοηθησει ωστε να τον παζαρεψεις και λιγο, μιας και ετσι θα παρεις ολο το συστημα απο εκει...

Επισης δεν υπαρχει προβλημα που τα teufel ειναι 4-8 Ohm??

Last edited:
Ομολογω οτι δε ξερω αν ειναι καλυτερα τα yamaha αλλα για ψυχολογικους λογους κ μονο θα διαλεγα τα teufel!!Τωρα για τα ohm δεν εχω ιδεα ας μας πει καποιος που γνωριζει...Οντως η τιμη του 365 ειναι πολυ καλη 240 ευρω στον κοσμα!!Μηπως ομως αξιζει το κοπο να προσπαθησω για μια λιγο καλυτερη τιμη για τον? http://www.schlauershoppen.de/product_info.php?info=p266020_Onkyo-TX-SR507--black--AV-Receiver.html

Έχω 4ohm ηχεία βιβλιοθήκης σε ενισχυτή των 100w ανά κανάλι και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Αν μπορέσεις να πετύχεις τον Onkyo 507 σε κοντινή τιμή με τον yamaha που κοιτάς, ναι αξίζει να τον πάρεις, έχει πολύ περισσότερες δυνατότητες. Αν όχι και το budget σου είναι περιορισμένο νομίζω για την χρήση που τον θες και ο yamaha κάνει μια χαρά την δουλειά του.