Η απόσταση θέασης είναι κάτω απο 2μέτρα και θα γίνεται υπο μικρή γωνία γιατί οι 2 καναπέδες είναι δεξια-αριστερά οπότε η ευρεία γωνία θέασης έχει σημασία. Στη διάσταση ας μείνουμε παρακαλώ στις 40-42". Το σαλόνι είναι πολύ φωτεινό νοτιοδυτικό με τον ήλιο απέναντι από την τηλεόραση ορισμένες ώρες, οπότε φαντάζομαι οι plasma αποκλείονται. Επίσης για τον ίδιο λόγο θα ήθελα να υπάρχει όπως στην οθόνη του υπολογιστή μου αυτόματη ρύθμιση φωτεινότητας και αντίθεσης, είναι πολύ βολικό. 3Δ καλά είναι να υπάρχει, (δεν δίνω ιδιαίτερη σημασία να είναι το καλύτερο, δε θα το πολυχρησιμοποιήσω μάλλον). Όμως δίνω σημασία στον καλό ήχο, να μην ακούγεται σαν μέσα από σπηλιά με παραμορφώσεις και είναι κατι που δε μπορείς να τεστάρεις σε κανένα μαγαζί. Στην εικόνα τωρα που είναι και το πιο σημαντικό δε θέλω εντυπωσιακή, θέλω όσο το δυνατόν πιο "φυσική". Είδα μερικές με εντελώς ψεύτικες εικόνες. Επίπεδες, με ψεύτικα ζωηρά χρώματα και ζαλιστικές λεπτομέρειες. Η συχνότητα Hz δεν είμαι σίγουρος οτι κατάλαβα τι ρόλο παίζει σε αυτό H χρήση θα είναι γενική τηλεθέαση και 2-3 ταινίες την εβδομάδα. Τα χρήματα που διαθέτω είναι γύρω στα 600 ευρώ και παρακαλώ να μην ξεφύγουνε πολύ οι προτάσεις