Όλες οι ταινίες του Harry Potter σε HD-DVD από αεροδρόμιο Oslo

Αγόρασα χθες, περνώντας από το αεροδρόμιο του Oslo 7 ταινίες, που είχαν και τις 5 ταινίες του Harry Potter σε HD-DVD στην τιμή των 18,64 Ευρώ το ένα, συν άλλες δύο ακόμα - Ocean's Eleven & Ocean's Twelve, εκ των οποίων η μία ήταν πιο φτηνή, στην τιμή των 12,33 Ευρώ.

Όλες του Harry Potter με αγγλικούς υπότιτλους και ήχο Dolby True HD 5.1, μάλιστα οι: "Ο Αιχμάλωτος του Αζκαμπάν" και "Η κάμαρα με τα μυστικά" σε Dolby True HD 5.1 EX.

Οι δύο "Συμμορίες" με ήχο Dolby Digital Plus 5.1 μόνο.

Τις πήρα καλά ή ήταν πολλά τα λεφτά;

(Όσο για player, το ρόλο καλείται να αναλάβει το νέο μου HTPC, το οποίο λέω να "σετάρω" με τη βοήθειά σας και με την βοήθεια κάποιων φίλων).

Υ.Γ.:
Να σημειώσω ότι όλοι οι τίτλοι που ήταν διαθέσιμοι σε BD, πουλιούνταν στα 31.13 ευρώ.

Η πεντάδα του Χ.Ποτερ από Αυστραλία κόστισε 31,66 ευρώ.Ολοι οι τίτλοι έχουν κατακόρυφη πτώση τιμών λόγω απόσυρσης φορμά.Οσοι πιστοι.............

"Η κάμαρα με τα μυστικά" σε Dolby True HD 5.1 EX.
Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα.

Η TrueHD 5.1 είναι ή απλό Dolby 5.1 EX.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, αν δεν κάνω λάθος, είναι TrueHD 5.1 και απλό Dolby 5.1.

Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα.

Η TrueHD 5.1 είναι ή απλό Dolby 5.1 EX.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, αν δεν κάνω λάθος, είναι TrueHD 5.1 και απλό Dolby 5.1.

Στο οπισθόφυλλο αναγράφεται TrueHD 5.1 και Plus 5.1 EX.Από τo player δεν μπορώ να εξακριβώσω το ΕΧ.

Η πεντάδα του Χ.Ποτερ από Αυστραλία κόστισε 31,66 ευρώ.Ολοι οι τίτλοι έχουν κατακόρυφη πτώση τιμών λόγω απόσυρσης φορμά.Οσοι πιστοι.............

Μήπως μπορείς να δώσεις λινκ?
Δεν έχουν περιοχές οι δίσκοι, όπως τα DVD?

Αγόρασα χθες, περνώντας από το αεροδρόμιο του Oslo 7 ταινίες, που είχαν και τις 5 ταινίες του Harry Potter σε HD-DVD στην τιμή των 18,64 Ευρώ το ένα, συν άλλες δύο ακόμα - Ocean's Eleven & Ocean's Twelve, εκ των οποίων η μία ήταν πιο φτηνή, στην τιμή των 12,33 Ευρώ.

Όλες του Harry Potter με αγγλικούς υπότιτλους και ήχο Dolby True HD 5.1, μάλιστα οι: "Ο Αιχμάλωτος του Αζκαμπάν" και "Η κάμαρα με τα μυστικά" σε Dolby True HD 5.1 EX.

Οι δύο "Συμμορίες" με ήχο Dolby Digital Plus 5.1 μόνο.

Τις πήρα καλά ή ήταν πολλά τα λεφτά;

(Όσο για player, το ρόλο καλείται να αναλάβει το νέο μου HTPC, το οποίο λέω να "σετάρω" με τη βοήθειά σας και με την βοήθεια κάποιων φίλων).

Υ.Γ.:
Να σημειώσω ότι όλοι οι τίτλοι που ήταν διαθέσιμοι σε BD, πουλιούνταν στα 31.13 ευρώ.

Παναγιώτη, από ezydvd.com τα αγόρασα 38,39 ευρώ συνολικά με τα μεταφορικά.
Όλα έχουν Dolby True HD σαν High Definition ήχο και EX σε σύνδεση μέσω της παλιάς καλής ψηφιακής ομοαξονικής.
Το Order of the Phoenix συγκαταλέγεται στις κορυφαίες HD-DVD μεταφορές από πλευράς εικόνας και ήχου, μαζί με King Kong, Batman Returns, Shrek the third ...
(Για σχετικά reviews ταινιών δες εδώ:
http://hddvd.highdefdigest.com/reviews_alpha.html
Επίσης, αν ενδιαφέρεσαι δες εδώ:
http://www.ezydvd.com.au/promo.zml?pid=778&ddat=1&dsal=1&dreg=1&dsav=1&himg=pr778
Είναι τα "περισέματα" των HD-DVDs του ezydvd.com. Δεν υπάρχει στην κανονική σελίδα του ezydvd αλλά εμένα μου το έστειλαν με e-mail επειδή είμαι "καλός πελάτης".
Φαντάζομαι θα μπορεί όποιος πατήσει το συγκεκριμμένο link να παραγγείλει.
Άψογο σέρβις σε όσα HD-DVD έχω αγοράσει από εκεί (πολλά...) και ήρθαν και πολύ γρήγορα.
Καλές αγορές στους HD-DVD fans.:2thumb22sup:

αργούν τα δέματα από Αυστραλία?

Προχθες παρήγγειλα 2 από τα HP, μαζί με τα μεταφορικά στα 12,κάτι ευρώ!

από ezydvd μου έρχονταν σε 5-8 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα που με ενημέρωναν με e-mail ότι το δέμα απεστάλη.

Από ποιό site αγόρασες;

Αν κατάλαβα, από ezydvd αγόρασες 2 Harry Potter;

ναι, από τις 4 συνολικά που έχουν μείνει (νομίζω δεν έχει το Chamber of Secrets). Αλλά λέω να πάρω και μερικούς τίτλους ακόμη (King Kong κλπ). 300 και Corpse Bribe έχουν γενικώς εξαφανιστεί, βλέπω...

Το Order of the Phoenix που το έχει 4,92 δολλάρια (!!!) είναι παρεπιπτόντως ένα από τα κορυφαία HD-DVD που κυκλοφόρησαν σε ποιότητα ήχου και εικόνας σύμφωνα με εδώ:
http://hddvd.highdefdigest.com/1122/harrypotter_orderofthephoenix.html

Βέβαια, το review αναφέρεται στην αμερικάνικη έκδοση, όμως εγώ που αγόρασα το συγκεκριμένο από Αυστραλία και το είδα, όντως είναι εκπληκτικό.
Όποιος προλάβει...

Αργούν να έρθουν αυτά?

Να παραγγείλω και μερικά ακόμη από εκεί άμα είναι... Τελωνεία δεν φαντάζομαι να παίζουν, ε? Είναι και ελάχιστη η αξία, ούτως ή άλλως...

Αργούν να έρθουν αυτά?

Να παραγγείλω και μερικά ακόμη από εκεί άμα είναι... Τελωνεία δεν φαντάζομαι να παίζουν, ε? Είναι και ελάχιστη η αξία, ούτως ή άλλως...

Άν θες τη γνώμη μου, κάνε παραγγελίες ανά δύο ταινίες διότι έχουν τα χαμηλότερα μεταφορικά έξοδα (9 δολλάρια) σε σχέση με παραγγελία ενός, τριών, τεσσάρων ή πέντε ταινιών μαζί.
Στην αρχή παράγγειλα 6 ταινίες μαζί και μου απορριπτόταν η παραγγελία μετά τον έλεγχο.
Τελικά ανά 2 είναι το πιό συμφέρον πακέτο, δεν περνάει από κανένα τελωνείο και φθάνει σχετικά γρήγορα (εμένα μου έφθαναν σε 5-7 ημέρες εργάσιμες μετά την επιβεβαίωση αποστολής με e-mail)
Πρέπει να έχω αγοράσει πάνω από 40 HD-DVDs από εκεί όταν είχαν ακόμη πάνω από τους διπλάσιους τίτλους από ότι υπάρχει σήμερα, με τιμές αντίστοιχες με τις σημερινές τους προσφορές.
Πάντα έφθαναν στην ώρα τους (πακετάκι των 2 πλην την πεντάδα των Harry Potter που μαζί με το Manchurian Candidate έφθασαν σε ξεχωριστό δέμα με ειδοποίηση ταχυδρομείου) ασφαλή και σφραγισμένα.
Έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από το service τους.-bye-