Θελω να κάνω ενα δωράκι στα ηχειακια μου τα οποία πλέον αντικατέστησαν τα Μ40 στο βασικό συστημα.
Λοιπόν ψαχνω για ενισχυτή, δεν κολλάμε αν ειναι ολοκληρωμένος ή τελικός ή μονομπλόκ
Θελω να πάω σε SET με 845 ή 211 ή 2Χ300Β (η μία δεν κάνει δουλειά)
Το συστημα HTPC-DAC-διενίσχυση(που ψαχνουμε)-Hemp CO15V (dim)
Εχω μπροστά μου τους δικούς μου Ηλέκτρα, Αχιλλέα και ακόμα
Προμηθέα της Korato (ολοκληρωμένος με παθητικό προ και μία 211 (GE VT4) στο κανάλι, Τσακιρίδη Ορφέα (845 Κινέζικη), περιμενω και JJ με 2X300B JJ.
Βλέπω με συμπάθεια και Audio Note με 2Χ300Β.
Το budget ειναι αυτό που φαινεται με ανω ακρο τον Προμηθέα.
Ολα τα παραπάνω καλα ειναι απλά πρεπει να ταιριάξουν τα gain δύο τετοιων. Εχω 8dB μεγαλύτερη ευαισθησία στη κόρνα και θελω να το φερω με τα χαρακτηριστικά ή volume στους τελικούς και οχι με L-pad το οποίο για τοση μείωση πνίγει τον ηχο
Θα με βοηθούσε να μου αναφέρατε αντιστοιχα μηχανακια
Υ.Γ. οταν τελειωσουμε θα ορίσουμε ημερομηνία και θα μαζευτούμε να κάνουμε πάρτι με 20 βάτ
Λοιπόν ψαχνω για ενισχυτή, δεν κολλάμε αν ειναι ολοκληρωμένος ή τελικός ή μονομπλόκ
Θελω να πάω σε SET με 845 ή 211 ή 2Χ300Β (η μία δεν κάνει δουλειά)
Το συστημα HTPC-DAC-διενίσχυση(που ψαχνουμε)-Hemp CO15V (dim)
Εχω μπροστά μου τους δικούς μου Ηλέκτρα, Αχιλλέα και ακόμα
Προμηθέα της Korato (ολοκληρωμένος με παθητικό προ και μία 211 (GE VT4) στο κανάλι, Τσακιρίδη Ορφέα (845 Κινέζικη), περιμενω και JJ με 2X300B JJ.
Βλέπω με συμπάθεια και Audio Note με 2Χ300Β.
Το budget ειναι αυτό που φαινεται με ανω ακρο τον Προμηθέα.
Ολα τα παραπάνω καλα ειναι απλά πρεπει να ταιριάξουν τα gain δύο τετοιων. Εχω 8dB μεγαλύτερη ευαισθησία στη κόρνα και θελω να το φερω με τα χαρακτηριστικά ή volume στους τελικούς και οχι με L-pad το οποίο για τοση μείωση πνίγει τον ηχο
Θα με βοηθούσε να μου αναφέρατε αντιστοιχα μηχανακια
Υ.Γ. οταν τελειωσουμε θα ορίσουμε ημερομηνία και θα μαζευτούμε να κάνουμε πάρτι με 20 βάτ