Ολιγοωρη διακοπη

16 June 2006
7,335
127.0.0.1
Σας ενημερωνουμε οτι η διωρη πτωση του φορουμ ΔΕΝ οφειλεται σε δικα μας αιτια. Η πλατφορμα ειναι μια χαρα. Η πτωση εγινε απο τον Hosting provider για να γινουν τα απαραιτητα updates στον server που μας φιλοξενει. Οπως καταλαβαινετε δεν ηταν κατι προγραμματισμενο γιαυτο και δεν υπηρξε σχετικη ενημερωση εκ των προτερων (οπως γινεται συνηθως) και ουτε φυσικα θα μπορουσε να υπαρξει οσο ο server ηταν κατω.
Ευχαριστουμε για την κατανοηση σας.

Απάντηση: Μακάρι να ήταν ολιγόωρη...

Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι το πρόβλημα οφειλόταν καθαρά στον provider, αλλά αρμοδιότερος είναι ο Νίκος Μπαβιόλης και οι διαχειριστές για να μας ενημερώσουν υπεύθυνα.

Εύχομαι μόνο να μην επαναληφθεί κάτι τέτοιο, οφείλω να ομολογήσω ότι ήμουν πολύ εκνευρισμένος τις προηγούμενες μέρες καθώς έβλεπα το πρόβλημα να παραμένει.

Επειδή είχα έγκυρη ενημέρωση για το τι συνέβηκε, θα ήθελα να συστήσω αυτοσυγκράτηση σε όλους, δεν είναι και η πιο κατάλληλη ώρα για να αρχίσουμε να απαγγείλουμε κατηγορίες δεξιά και αριστερά.

Ας ελπίσουμε ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά στη συνέχεια...

ΟΚ υπήρχε πρόβλημα στον Provider, το έμαθα και εγώ μερικές μέρες αφου έψαξα ολο το avsforum.com για να βρώ κάποιον γνωστό.

Ομως έμεινα με το παράπονο τόσες μέρες, δεν υπήρχε κάποια δυνατότητα email ειδοποίησης?

θ´ ανέβει λεπτομερή ανακοίνωση. Δυστυχώς τα e-mailΚαι πάλι ένα μεγάλο συγνώμη σε όλους αλλά ειλικρινά δεν φταίγαμε σε τίποτα.
Ας ελπίσουμε ότι από δω και πέρα θα πάν όλα καλά.