Ολοκληρωμένος made in Argentina!!!

soulidimis

Established Member
1 October 2008
107
Αξιότιμοι συμφορουμίτες γεία σας. Ζητώ την βοήθεια-άποψή σας σε σχέση με έναν ολοκληρωνένο, HOLIMAR IMF 100 τάξη Α που αγόρασα προ 5ετίας στην Αργεντινή όντας, (1500$, 15 έτη εγγύηση), για τον οποίο φίλος συμφορουμίτης μου συνέστησε να τον αφήσω φεύγοντας στον τόπο του, (ο ίδιος μου πούλησε ήδη τον ELECTROCOMPANIET ECI 2).
Στο προκείμενο τώρα, εγώ προσπαθώ να τον πουλήσω στην ντόπια αγορά, αλλά όπως επιστρέφω οριστικά σε 1 μήνα ίσως μου μείνει αμανάτι, μαζί με τα ηχεία της ίδιας εταιρείας μοντέλο 2.55 170W RMS (1200$)δύο δρόμων bass reflex.
Το σίγουρο είναι ότι και τα δύο με ικανοποιούν ηχητικά, (μάλιστα στο συγκριτικό μεταξύ των δύο, ο Αργεντίνος έδειξε κάποια σημεία υπεροχής, κυρίως χαμηλά, απέναντι στον Νορβηγό!!).
Το πρόβλημα μου τώρα είναι το εξής: Αν όντως μου μείνουν στο χέρι υπάρχει στην Αθήνα, κατά προτίμηση, κάποιος τεχνίτης που θα μπορούσε να τον επισκευάσει-ρυθμίσει σε ικανοποιήτικο επίπεδο, σε περίπτωση βλάβης, (ανεφέρομαι στον ενισχυτή κυρίως) ή να τα σκοτώσω όσο όσο;

Ευχαριστώ προκαταβολικά για την όποια συμμετοχή σας στην απορία μου.

Υ.Γ. Για όποιον ενδιαφέρεται για λεπτομέρειες στα...ισπανικά: www.holimar.com.ar

Ναί υπάρχουν μην ανησυχείς(για Αθήνα μιλάμε έτσι?).

Προσπάθησε μόνο να βρείς και να φέρεις(για καλύτερα) και τα σχέδια του ενισχυτή.

Καλή επάνοδο.-bye-

Ευχαριστώ για την απάντηση, θα ζητήσω τα σχέδια και ελπίζω να μου τα δώσουν.