Ολοκληρωμένος με Home Cinema Passthrought ή Τελικός ;

ichaltou

AVClub Enthusiast
Πρόσφατα ολοκλήρωσα μια σειρά αναβαθμίσεων στο hc μου και πλέον σκέφτομαι τις δυνατότητες για αναβάθμιση σε δικάναλη ακρόαση. Οι επιλογές μου για κάποια προσθήκη δυο,
1. ένας ολοκληρωμένος με hc passthrought ή .
2. ένας τελικός

Ποια επιλογή θεωρείται καλύτερη ; Ποια τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της εκάστοτε επιλογής; Τι επιλογές υπάρχουν και στις δυο πιθανότητες με μια δαπάνη 1000 ευρώ;

Ολοκληρωμένος δικάναλος... απολύτως... απόλυτα...

Όσα watt και αν πάρεις από ένα τελικό, χωρίς προενισχυτή δεν κάνεις τίποτε...

πχ. Leema pulse II και naim5i, Αzour840, Yamaha S1000 παίζουν στο χιλιάρικο... προσπάθησε να ακούσεις αυτούς ή κάτι άλλο σε αυτή τη κατηγορία και μετά δοκίμασε ένα τελικό πάνω στον sony, διπλάσιας και άνω αξίας... Δεν θα πλησιάζει κάνει το αποτέλεσμα του ολοκληρωμένου...

ΥΓ Επιτέλους! αποφάσισες να ακούσεις και λίγο μουσική...:flipout:

-bye-

:D -bye-

Όχι δεν τον άκουσα τον ΜF...
Pulse και Νaim πάντως έχουν passthrough και είναι εξαιρετικοί... Ίσως ο Ναιμ να ταιριάζει καλύτερα στις κόρνες είναι λίγο πιο μαλακός από τον Leema (IMO)

Και τα watt γνήσια... Θα οδηγήσουν τα klipsch μια χαρά... Δες μόνο τι θα ταιριάξει καλύτερα...

Αν δεν κάνω λάθος, εκτός από τον MF, ο Yamaha και ο Azur έχουν τη δυνατότητα που ψάχνεις. Για τους άλλους δεν ξέρω.

Απάντηση: Re: Ολοκληρωμένος με Home Cinema Passthrought ή Τελικός ;

την τιμή που έδωσα ως οριο την είδες, Νίκο μου ? Δυστυχώς δεν εχω την δυνατότητα να ακούσω στην Θεσσαλονίκη, οπότε ....

O Pulse έχει πέσει από το χιλιάρικο (νομίζω 900Ε) και ο naim 5i είναι λίγο πάνω (νομίζω 1050Ε)

Και οι άλλοι δύο μπορούν να δώσουν τα τελικά τους στάδια δεν υπάρχει πρόβλημα...

Τώρα ρε Γιάννη πως θα τους ακούσεις... τι να σου πώ? Τα έγραψα και δίπλα...
Υδροκέφαλη μπανανία... Πόσα χρόνια πίσω είναι τέλος πάντων αυτή η χώρα?

Κατέβα Αθήνα τι να σου πώ... Έχεις free ξενάγηση και μπυρόνια κερασμένα από μένα!

:ernaehrung004:

Νίκο

να κατέβω Αθήνα είναι το εύκολο αλλά τι θα μου προσφέρει απο τη στιγμή που δεν θα ακούσω κάτι στο δικό μου συστηματάκι?

Βέβαια, απο το τίποτα κάτι θα είναι και αυτό.....

Έχεις δίκιο... σκούρα τα πράγματα...:frown:

Tον Υamaha πάντως θα τον έχει ο Νάκας...

Για να κουβαλήσεις και τα klipsch κάτω αποκλείεται?

Re: Απάντηση: Ολοκληρωμένος με Home Cinema Passthrought ή Τελικός ;

Έχεις δίκιο... σκούρα τα πράγματα...:frown:

Tον Υamaha πάντως θα τον έχει ο Νάκας...

Για να κουβαλήσεις και τα klipsch κάτω αποκλείεται?

ξέχασες να βάλεις αυτό?:flipout:

Ειλικρινά στο λέω, εγώ θα τα πακέταρα καλά με αφρολεξ, θα τα τύλιγα -4-5 στροφές- με το μπιμπικωτό, μετά στο πορτ μπαγκάζ και βουρ...

Αν κλείσεις ραντεβού με 3-4 μαγαζιά σε ένα Σάββατο από το πρωί ως το απόγευμα θα έχεις καθαρίσει...

Κάνε λίστα με αυτά που σε ενδιαφέρουν και θα βοηθήσω!

Ρώτα και στα forum μήπως κάποια παιδιά τους έχουν στην Θεσσαλονίκη και τους ακούσεις έτσι... Δεν είναι δύσκολα μοντέλα, έχουν πουλήσει αρκετά!

-bye-

Πρέπει να αποφασίσεις τι χρειάζεται ο ήχος σου αυτή τη στιγμή. Αν θέλεις καλύτερη οδήγηση πρέπει να πας σε τελικό. Αν η οδήγηση είναι εντάξει αλλά σου λείπει ποιότητα ήχου τότε θέλει αναβάμιση η προενισχυτική μονάδα.
Η λύση του στερεοφωνικού προενισχυτή με pass-through προσφέρει μια ιδιαίτερη λύση για αναβάθμιση και των δύο σταδίων. Για 1000 ευρώ μάλλον είναι η καλύτερη επιλογή. Ένα γερό σύστημα πολυκάναλου προ-τελικού είναι το απόλυτο, αλλάαα το κόστος είναι πολύ-πολύ μεγαλύτερο (οι επεξεργαστές με καλή ποιότητα ήχου ξεκινάνε πάνω από το διχίλιαρο).

την τιμή που έδωσα ως οριο την είδες, Νίκο μου ? Δυστυχώς δεν εχω την δυνατότητα να ακούσω στην Θεσσαλονίκη, οπότε ....

Τι τους έχεις τους φίλους; Ο Αποστόλης πήρε τον Audia Flight 3. Θα χαρεί να σου τον βάλει να τον ακούσεις. Passthrough κι αυτός τον δουλεύει.

Γιαννη επισης γιατι δεν κανεις κανα τηλ στους αντιπροσωπους να στους στειλουν να τους ακουσεις? Δε νομιζω να υπαρχει προβλημα κ επισης θα παρεις κι αυτο που σου αρεσει τελικα!

Με την ευκαιρια να ρωτησω κατι ? Κανοντας passthrough πρεπει να ξανακανουμε setup με τον πολυκαναλο η οι προηγουμενες ρυθμισεις ειναι οκ ?

Re: Απάντηση: Ολοκληρωμένος με Home Cinema Passthrought ή Τελικός ;

ρε σεις NAIM ο Ορφέας δεν έχει?

Άμα είναι ρε τζώνε να πάμε μια βόλτα, έχω χρόνια να περάσω από τα παιδιά.

ναι, θα κανονίσουμε να πάμε.