ολοκληρωμένος Nad C350 ή τελικος C272

panakos

Established Member
22 September 2008
139
η τιμη ειναι σχεδον ιδια.
Τωρα εχω εναν Pioneer VSX-909RDS-G 16,5 κιλά θηρίο.
Ηχεια Crystal Audio T3-THX Select 92db 4Ω
Κατι μου λειπει στην μουσικη.
Να βαλω τον C272 ως τελικο στις pre του Pionner
ή να παρω τον ολοκληρωμενο C350 να εκμεταλευτω και το pre του στην μουσικη?

το προενισχτικο σταδιο των πολυκαναλων ειναι αυτο που στερει τη μαγεια σε δικαναλο προγραμμα. Με απολυτα μουσικα κριτηρια τη δουλεια θα σου κανει ο C350. O c272 απλα θα τα οδηγει καλυτερα

...απλα δεν ξερω αν ο C350 εχει δυνατοτητα ht passthrough, γιατι αλλιως θα χρειαζεται να βγαζεις κ να βαζεις καλωδια καθε φορα που θα θες να ακουσεις μουσικη

με δεδομενη την υπαρξη AVR για ταινιες ειναι καλυτερα ενας C350-C352 με HT passthrough ή συνδιασμος pro C162 με τελικο C272?

αν ο τελικος που αναφερεις σε συνδυασμο με εναν προ σαν αυτο που αναφερεις , ειναι μαλλον καλυτερη λυση απο τον 350, με τεραστια αποθεματα ρευματος που θα οδηγησουν καλυτερα τα 4ωμα ηχεια σου

Όπως υπαινίσσεται και ο Tyler στο πρώτο του ποστ, τη διαφορά στο δικάναλο μουσικό πρόγραμμα την κάνει ο προενισχυτής. Δεν είναι τυχαίο ότι εκεί ψάχνονται πολλοί κατασκευαστές με εξωτερικά τροφοδοτικά κ.λπ. Απ' την άλλη, έχεις τα θέματα οδήγησης...

Αν μπορείς, πήγαινε για προ και τελικό. Αλλιώς, τον ολοκληρωμένο.

Re: Απάντηση: ολοκληρωμένος Nad C350 ή τελικος C272

Υπαρχει πιο σχετικη ενοτητα?

ακριβως απο κατω απ την κατηγορια Hiend, ειναι η κατηγορια Hifi. Ο φιλος εννοει οτι μαλλον εκει θα πρεπε να εχεις ανοιξει το θεμα για να το δουν και περισσοτεροι συμφορουμιτες, αλλα δεν πειραζει.

Re: Απάντηση: ολοκληρωμένος Nad C350 ή τελικος C272

και ολα αυτα τι σχεση εχουν με το hi end??

Off topic mode on:
Σωστό το ερώτημα, και η μετακίνηση του νήματος, αλλά αυτά μας κάνουν οι ξεχωριστές κατηγορίες. Γιατί τότε, θα ρωτήσω εγώ, τι σχέση έχουν με το hi-end και οι ενισχυτές και τα ηχεία του διχίλιαρου, που απασχολούν μεγάλο μέρος της κατηγορίας; ΚΤΓΜ, ο όρος hi-end είναι καθαρά όρος "τοποθέτησης στην αγορά" και ΟΧΙ δηλωτικός της ποιότητας ενός συστήματος, και άρα θα έπρεπε να αφορά μόνο στις απώτατες σφαίρες κόστους, ασχέτως απόδοσης.

Off topic mode off.