Ολοκληρωμένος ψηφιακός ενισχυτής Nad D 3020.

maxpain

AVClub Enthusiast
10 March 2014
755
Καλησπέρα,

Πωλείται ο ολοκληρωμένος ψηφιακός ενισχυτής Nad D 3020 αφού πλέον θα ακούω με το σύστημα των ακουστικών. Μαζί πωλούνται και τα ηχεία Dali Zensor 1 τα οποία έχουν συνέργεια με τον εν λόγω ενισχυτή και ο συνδυασμός είναι εξαιρετικός κατά τη γνώμη μου. Τα ηχεία έχουν αγοραστεί στις αρχές του 2017 και ο ενισχυτής τον Δεκέμβριο του 2017. Έχει γίνει καλή χρήση χωρίς "τσιτώματα" κλπ αφού το περιβάλλον δεν μου επιτρέπει τέτοια για αυτό και πήγα σιγά σιγά στα ακουστικά. Ο ενισχυτής έχει γλυκό ήχο και πεντακάθαρο με χαμηλή παραμόρφωση και σε συνδυασμό με τα ηχεία είναι ένα πολύ ευχάριστο σύστημα με όλα τα είδη μουσικής που έχω ακούσει.

Τιμή ενισχυτή : 300,00 ευρώ
Τιμή ηχείων : 100,00 ευρώ

Μπορεί να δωθεί και ο ενισχυτής μόνος του χωρίς τα ηχεία.

Ο ενισχυτής είναι class D και διαθέτει ενσωματωμένο 24/96 dac, bluetooth με υποστήριξη για το πρωτοκολο aptX...και εισόδους asynchronous usb, coaxial, optical, αναλογικές RCA, έξοδο για σύνδεση με subwoofer και ξεχωριστό ενισχυτή ακουστικών με αρκετή δύναμη και καθαρότητα.. Διαθέτει επίσης μια επιλογή eq για ένα μικρό boost στις χαμηλές συχνότητες που εμένα μου άρεσε με τα συγκεκριμένα ηχεία. Μπορεί να συνδεθεί πάνω του σχεδόν το οτιδήποτε αλλά και να παίξει ασύρματα από laptop, smartphones κτλπ. Είναι ελαφρύς και μικρός σε διαστάσεις και μπορεί να τοποθετηθεί είτε όρθιος για desktop χρήση είτε ξαπλωμένος σε έπιπλο. Έχει επίσης μηδαμινή κατανάλωση ρεύματος αφού είναι ψηφιακός. Μαζί εννοείται ότι δίνεται το καλώδιο τροφοδοσίας, το χειριστήριο και η αρχική συσκευασία με τα παρεκλόμενα της.

Παρακάτω παραθέτω review του stereophile για τον ενισχυτή και τα ηχεία, τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά και φωτογραφίες τους. Είναι δεκτή η ακρόαση του συστήματος στο σπίτι μου εφόσον κάποιος είναι από Αθήνα.

Σημείωση : Το ένα ηχείο έχει σημάδια στο πάνω δεξιά και αριστερό μέρος όπως φαίνεται και στην φωτογραφία...απομεινάρι της μετακόμισης, δεν έχει όμως κανένα λειτουργικό πρόβλημα. Ο ενισχυτής είναι σε άψογη κατάσταση και η μόνη του "ατέλεια" είναι η φωτεινότητα της οθόνης που έχει μειωθεί λίγο.

Nad D 3020 :

Power output: 30Wpc into 8 ohms
IHF Dynamic power : 65Wpc into 8ohms, 105Wpc into 4 ohms, 150Wpc into 2 ohms
Inputs: Three digital (USB, SPDIF, TosLink); one analog
Dimensions: 2.3″ x 7.5″ x 8.7″
Weight: 4.6 lbs.

Dali Zensor 1 :

Frequency Range (+/-3 dB) [Hz]: 53 – 26,500.
Sensitivity (2,83 V/1 m) [dB]: 86.5.
Nominal Impedance [ohms]: 6.
Maximum SPL [dB]: 106.
Recommended Amplifier Power [W]: 25 – 100.
Crossover Frequency [Hz]: 2,900 Hz.
High frequency driver, Quantity: 1 x 25 mm.

Ζητώ συγνώμη αν η αγγελία ήταν μακροσκελής, είναι η πρώτη απόπειρα μου να ανεβάσω οπότε συμπεριέλαβα όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες. Σε περίπτωση ενδιαφέροντος μπορεί κάποιος να στείλει pm ώστε να συνεννοηθούμε.

Ευχαριστώ,

IMG_0396.jpgIMG_0397.jpgIMG_0398.jpgIMG_0399.jpgIMG_0400.jpgIMG_2179.jpgIMG_2180.jpgIMG_2182.jpgIMG_2189.jpgIMG_0394.jpg

Καλησπέρα,

Μείωση τιμής ως κάτωθι

Ενισχυτής : 250 ευρώ
Ηχεία : 80 ευρώ

Όπως και πριν μπορεί να δωθεί και ο ενισχυτής μόνος του.

Καλή Κυριακή.

Καλησπέρα και καλή βδομάδα,

Τελευταία μείωση τιμής ως κάτωθι :

Ενισχυτής 200 ευρώ
Ηχεία : 50 ευρώ.

Ευχαριστώ

Καλησπέρα, ο ενισχυτής πουλήθηκε και τα ηχεία δεν θα δοθούν τελικά. Ευχαριστώ πολύ το forum για την φιλοξενία!