Δεν ήταν υποχρεωμένοι για 4Κ παραγωγή από την Uefa;Συν τοις άλλοις, αν όντως είχαν 4Κ κάμερες, γιατί δεν υπήρξαν 4Κ μεταδόσεις ελληνικών διοργανώσεων την χρονιά που πέρασε;
"Πολύ βρώμα ή δουλειά!"
Πολύ πιθανό να ήταν υποχρεωμένοι. Αλλά δεν έπεισε η "4Κ παραγωγή". Δείτε πχ στον τελικό του CL το Σάββατο πόσο καθαρά θα φαίνονται οι παίχτες στα πλάνα από την κεντρική κάμερα και συγκρίνετε τα με αυτά της Τετάρτης. Και σημειώνω ότι δεν ήταν θέμα bandwidth αλλά καθαρά θέμα upscaling από native 1080P κάμερες. Οι κάμερες της Cosmote έχουν ένα τεράστιο HD1080 στο πλάι τους. Δυστυχώς δεν έτυχε να δω κάποιο πλάνο κατά την διάρκεια του αγώνα για να επιβεβαιώσω την θεωρία μου.Δεν ήταν υποχρεωμένοι για 4Κ παραγωγή από την Uefa;
Ήταν χαμηλωμένος. Αλλά νομίζω πλέον δεν υπάρχει volume normalization σε καμία ελληνική παραγωγή μεταδόσεων από κανένα πάροχο.Ο ήχος σας ικανοποίησε; εμένα μου φάνηκε σαν να ήταν χαμηλομενος...
Το θεωρώ μεγάλο φάουλ από μεριάς τους. Αθλητικός αγώνας χωρίς το σωστό ήχο από την εξέδρα, χάνει το 50% της απόλαυσης για εμένα. Είτε είναι ποδόσφαιρο, είτε 400αρι στο στίβο...Ήταν χαμηλωμένος. Αλλά νομίζω πλέον δεν υπάρχει volume normalization σε καμία ελληνική παραγωγή μεταδόσεων από κανένα πάροχο.
Η Nova στο final four είχε πολύ ωραίο ήχο κερκίδας και μάλιστα έκανε κάτι πρωτοποριακό, στο κανάλι της στο YouTube είχε live streaming κάμερα της στις κερκίδες ΠΑΟ/οσφπ σε ημιτελικούς και τελικό κατά τη διάρκεια των ματςΉταν χαμηλωμένος. Αλλά νομίζω πλέον δεν υπάρχει volume normalization σε καμία ελληνική παραγωγή μεταδόσεων από κανένα πάροχο.
Εχω δει και καμερες να γραφουν στο πλαι 4κ αλλα τι να το κανεις εαν το σημα του καναλιου ειναι μεχρι 1080Οι κάμερες της Cosmote έχουν ένα τεράστιο HD1080 στο πλάι τους.