Ολυμπιακός η παναθηναϊκός?

Nikfrance

Banned
27 January 2010
595
Dijon - Corfou
Κάπως έτσι έχει καταντήσει το στόρι μεταξύ τις 2 τεχνολογίες πλάσμα και LCD...

Ανάλογα τη "μηχανάκι" που έχει ο άλλος σπίτι του το θεωρεί κορυφή, έχω 2 φίλους ο ένας Panasonic ΤΧ P42V10E - 42" ΒΙΕΡΑ o allos TOSHIBA 42AV623D...

Πόλεμος...!

της είδα και τις 2 παίζουν πανέμορφα δεν έχω κάτι να αναφέρω άψογες...

Μικρές τιμές σχετικά και οι 2, έλα ντε τι να πάρω εγώ??

Τα φώτα σας σας παρακαλώ οι "ψαγμένοι"..!!

Δεν συγκρινονται αυτες οι δυο τηλεορασεις , η "αντιστοιχη" Toshiba (οσο μπορουμε να το πουμε αυτο) της V10 ειναι αυτη...

http://www.skroutz.gr/s/93737/Toshiba-Regza-46SV685D.html

Βαλε τον φιλο σου με την Toshiba να κλεισει ολα τα φωτα και βαλτε να δειτε μια ταινια , αντι για μαυρο οι μπαρες θα ειναι στην καλυτερη περιπτωση γκρι σκουρο , για να μην μιλησουμε και για κινηση , γωνια θεασης , ομοιομορφια οθονης κτλ.

....

έχω 2 φίλους ο ένας Panasonic ΤΧ P42V10E - 42" ΒΙΕΡΑ o allos TOSHIBA 42AV623D...

Πόλεμος...!

της είδα και τις 2 παίζουν πανέμορφα δεν έχω κάτι να αναφέρω άψογες...

Μικρές τιμές σχετικά και οι 2, έλα ντε τι να πάρω εγώ??

Τα φώτα σας σας παρακαλώ οι "ψαγμένοι"..!!

Αν κατάφερναν οι φίλοι σου και έβαζαν και τις δύο τηλεοράσεις στο ίδιο δωμάτιο δίπλα-δίπλα και ταυτόχρονα τις τροφοδοτούσαν με το ίδιο υλικό, θα καταλάβαιναν ότι δεν τίθεται θέμα σύγκρισης. Η V10 είναι σαφέστατα ανώτερη τηλεόραση.

+1 σε αυτά που λένε τα παιδιά.
Πιστεύω και εγώ ότι δεν τίθεται θέμα σύγκρισης.
Ακόμα και η κατα πολύ ακριβότερη απο την AV623 (αλλά και την panasonic) SV685 στους σημαντικούς τομείς υστερεί της V10.

Κανόνισε τώρα εσύ να τρέξεις στον φίλο σου με την Τοσίμπα να του τα πεις να του μαυρίσεις την καρδιά!
Αμα θεωρεί ότι η τηλεόρασή του είναι κορυφή και την ευχαριστιέται, μην του το χαλάσεις!:grandpa: