olympus xz-1 Απορίες πόσα κλικ

NOOBSAIBOT

New member
2 January 2008
9
Καλησπέρα σας,σήμερα αγόρασα απο τον Κοτσόβωλο του αεροδρομίου
μια εκθεσιακή ΧΖ-1 στα 130 .Αυτή την στιγμή έχω μια ixus 75 δεν σκαμπάζω και
πολλά από φωτογραφικές οι απορίες μου είναι:
1.Θα δω μεγάλη διαφορά απ την μια με την άλλη;(ixus με xz) κυρίως σε εσωτερικους χώρους αφου θέλω να "βγάζω" τα πιτσιρίκια;
2.Υπάρχει περίπτωση στον αισθητήρα να έχει "πέσει" η απόδοση μετά από 4 χρόνια;
3.Η εγγυηση θα με καλύψει πλήρως;(ψιλιάζομαι ότι η μπαταρία είναι χρησιμοποιημένη).
4.Στο ευρός αυτης της τιμής και μέχρι τα 200 σε συγκριση με τις συγχρονες αξίζει τα λεφτά της;

Απάντηση: olympus xz-1 Απορίες...

Η μηχανή που πήρες είναι εξαιρετική για τα λεφτά της. Καλύτερος αισθητήρας, φωτεινός φακός για συνθήκες χαμηλού φωτισμού, σε βλέπω σύντομα να παρατάς την ixus!

Re: olympus xz-1 Απορίες...

ωραία σ ευχαριστω για την γρήγορη απάντηση!
το μόνο κακό της όπως βλέπω είναι οι πολλές
ρυθμίσεις που θα με δυσκολέψουν λίγο...

μεγειες!
και τωρα διαβααμα!
αλλιως σε βλεπω με κανα iphone....:flipout:

Απάντηση: Re: olympus xz-1 Απορίες...

για την εγγυηςη αν εχεις παρει αποδειξη και σφραγίδα στην εγγυηςη της απο το μαγαζί δεν θα εχεις προβλημα, μπαταρία βρισκεις ευκολα ειναι συμβατή και με αλλα μοντελα,
η μηχανη ειναι αστέρι, πιςτευω ότι θα μεινεις ικανοποιημένος, βγάζει πολυ καλες φωτο για pocket, την ειχε η γυναικα μου 2 χρονια και προςφατα βρηκα μια μεταχειρισμένη και πηρα στον ξάδερφο μου,

Ως κάτοχος, η XZ-1 δεν έχει σχέση με Ixus, ειδικά παλαιό μοντέλο (μη σου πω και συγκριτικά με τα τελευταία μοντέλα). Πολύ φωτεινός φακός, σταθεροποιητής εικόνας, λίγα megapixel, είναι αρκετά καλή για τη δουλειά που την προορίζεις. Για να πάρεις καλύτερη ποιότητα εικόνας και ειδικά σε χαμηλό φωτισμό, θα πρέπει να πας σε dslr ή σε premium compact άνω των 200 ευρώ το λιγότερο, ίσως και σε 300 ευρώ για καινούρια.

ευχαριστω παιδια για τις απαντήσεις απ ότι φαινεται έκανα καλή επιλογή!
το μόνο που με προβληματίζει είναι αν έχει πέσει η απόδοση του αισθητήρα
(το χα διαβάσει στο ram to 2002 ) αν γινεται κάτι τετοιο ακόμα
και σημερα και πως μπορω
να το καταλαβω αυτο

Απάντηση: Re: olympus xz-1 Απορίες...

μπες στο site της biofos σκρολαρε προς τα κατω και βρες τις οδηγιες για την ΧΖ1 για να μπεις στα κρυφα μενου της μηχανης, εκει θα βρεις ποσα κλικ εχει κανει, ποσες φλασιες κλπ. , περισσοτερα : http://www.biofos.com/cornucop/hidden.html

154 κλικ (καμιά 20αριά ίσως και παραπάνω θα έκανα από χθες εγώ)
12 φορές έχει δουλέψει το
φλας και είναι μοντέλο Ιούλιος του 11 όποτε είναι αδούλευτη, σ ευχαριστώ!