Ομαδική Αγορά από Amazon (Ευρώπη), εκδήλωση ενδιαφέροντος από τα Μέλη.

Απάντηση: Re: Ομαδική Αγορά από Amazon (Ευρώπη), εκδήλωση ενδιαφέροντος από τα Μέλη.

Βγάλε revolut να σωθείς.

Κάθε μια από τις 3 κάρτες εξωτερικού που κυκλοφορούν έχει τα υπέρ και τα κατά.
Από τις δύο που έχω, η Revolut έχει στα συν ότι βγάζεις άμεσα την virtual και κάνεις άμεσα τη δουλειά σου αλλά στα μείον ότι 1) το έμβασμα πάει σε κουβά και όχι σε δικό σου λογαριασμό και 2) το support είναι για κλάματα.
Η Leupay έχει στα συν ότι 1) τη φορτώνεις άμεσα με κάρτα και, με τη γνωστή καθυστέρηση, με έμβασμα, 2) μπορείς να φορτώσεις τη Revolut ανέξοδα και γενικά να μεταφέρεις χρήματα και 3) έχει καλό support και στα μείον ότι καθυστερείς στη διαδικασία επιβεβαίωσης της κάρτας.

Μάκη, πάει στον κουβά αλλά έχει την προστασία ενός μεγάλου χρηματοπιστωτικού ιδρύματος. Για το support αυτό ίσχυε πριν αρκετό καιρό. Τώρα που έγινε chat η υποστήριξη είναι σχεδόν άμεση (εγώ έτυχε να το χρησιμοποιήσω Σάββατο και μου απάντησαν σε λιγότερο από μισό λεπτό).
Για το Leupay δεν έχω άποψη αλλά νομίζω ότι δεν είναι δωρεάν το φόρτωμα και εκτός αυτού ενέχει περισσότερο κίνδυνο γιατί η τράπεζα τους δεν είναι τόσο αξιόπιστη.

Και εγώ με την Revolut είχα άμεση απόκριση και επιτόπου λύση προβλήματος.

Μάκη, πάει στον κουβά αλλά έχει την προστασία ενός μεγάλου χρηματοπιστωτικού ιδρύματος. Για το support αυτό ίσχυε πριν αρκετό καιρό. Τώρα που έγινε chat η υποστήριξη είναι σχεδόν άμεση (εγώ έτυχε να το χρησιμοποιήσω Σάββατο και μου απάντησαν σε λιγότερο από μισό λεπτό).
Για το Leupay δεν έχω άποψη αλλά νομίζω ότι δεν είναι δωρεάν το φόρτωμα και εκτός αυτού ενέχει περισσότερο κίνδυνο γιατί η τράπεζα τους δεν είναι τόσο αξιόπιστη.

Νίκο, έχω περάσει από όλες τις φάσεις που κυκλοφόρησαν από πέρυσι το καλοκαίρι, και έχω (προσωπική) σφαιρική εικόνα για όλες τις μεθόδους, εκτός από τη Number26 που απαιτεί διαβατήριο για την εγγραφή.

Η Leupay ήταν η τελευταία επιλογή μου (σε και σε $) και με paypal, τη Revolut αλλά και τις δύο της Leupay αισθάνομαι αρκετά καλυμμένος για τις αγορές μου από το εξωτερικό.

Θα διαφωνήσω (φιλικά) με το τελευταίο σου επιχείρημα γιατί αν υπάρχει, γενικά, κίνδυνος για τα χρήματά μας που διαχειρίζονται αυτοί οι οργανισμοί, αυτός είναι μικρότερος, κατά την ταπεινή μου άποψη, με τη δεύτερη και για το λόγο ότι δεν έχουν την αξιοπιστία της Number26 ακολουθώ τον κανόνα να έχω μικρό ποσό διαθέσιμο σ' αυτές και αν χρειαστώ κάτι πιο δαπανηρό, μπορώ να φορτώσω τη Leupay άμεσα από μια κάρτα μου, με προμήθεια 0,50 μέχρι 100 και 1% για παραπάνω (στέλνω συνήθως ποσά μέχρι 100 ).

Edit
Δεν ξέρω γιατί χώρισε το μήνυμά σου στα δύο αλλά δεν έχει μεγάλη σημασία.

Μάκη η άποψη σου είναι απολύτως σεβαστή.
Και εγώ συνήθως φορτώνω την revolut μόνο με τα χρήματα που σκοπεύω να ξοδέψω.