Ομαδικη Αγορά Bosch 2607017320 Screwdriver Bit Set

IOANNISTSA

AVClub Addicted Member
10 July 2012
2,147
Ομαδικη Αγορά Bosch 2607017320 Screwdriver Bit Set

Κόστος 20 ευρώ.

Συμμετοχές μέχρι την Κυριακή (αύριο) και κατάθεση χρημάτων την Δευτέρα το αργότερο Τρίτη γιατί το απόθεμα είναι μικρό 8 τεμάχια από 13 προχτές.

1. IOANNIS
  2. THIMIOS
  3. ?
  4. ?
  5. ?
  6. ?

Bosch_37_Driver_Set.jpg

Bosch_37_Driver_Set_info.jpg

Μέσα κι εγώ για ένα σετακι. 😃

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κι εγω αυτο ηθελα να ρωτήσω. Αν γινει και για impact, είμαι μεσα.

Sent from my iPad using Tapatalk

Κι εγω αυτο ηθελα να ρωτήσω. Αν γινει και για impact, είμαι μεσα.

Eιχα κανει παλαιοτερα ενα τεστακι με ενα νορμαλ bit απο το λιντλ και ενα impact rated bit απο την wera. Στο τελος της δοκιμης η διαφορα ηταν μαλλον μικρη που δεν δικαιολογουσε την μεγαλη διαφορα τιμης του impact bit.

Aπο τοτε δεν ξαναπαραγγειλα impact bits. Xρησιμοποιω τα κοινα που ειναι πολυ φτηνοτερα και κανω τη δουλεια μου με το παλμικο και με ολα, μια χαρα.

15121875404_1ebcf6e3c3_c.jpg

Eιχα κανει παλαιοτερα ενα τεστακι με ενα νορμαλ bit απο το λιντλ και ενα impact rated bit απο την wera. Στο τελος της δοκιμης η διαφορα ηταν μαλλον μικρη που δεν δικαιολογουσε την μεγαλη διαφορα τιμης του impact bit.

Aπο τοτε δεν ξαναπαραγγειλα impact bits. Xρησιμοποιω τα κοινα που ειναι πολυ φτηνοτερα και κανω τη δουλεια μου με το παλμικο και με ολα, μια χαρα.

Γεια σου ρε Μιχάλη.
Κι ήμουν έτοιμος να τα χώσω σε Milwaukee ή κατι αντίστοιχο.
Τα ψάχνω αφότου πηρα κι εγω το παλμικό.
Θα ακολουθήσω λοιπόν τη συμβουλή σου κι οταν με το καλο έρθεις Αθηνα, κερνάω μπύρες (με τα λεφτά που μου γλύτωσες), πολλές μπύρες.

Και γω απλα μπιτ δουλευω στο παλμικο και δεν εχω θεμα.
μιχαλη τι φωτο ειναι αυτη ;πολυ λεπτομερεια!!!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Χρηστο αν δεν κανω λαθος κατι μιλγουοκι ιμπακτ ειχε βρει ο μπαμπης σε καλη τιμη απο ελλαδα!

Re: Απάντηση: Ομαδικη Αγορά Bosch 2607017320 Screwdriver Bit Set

Επειδη ακριβως επρεπε να υπαρχει λεπτομερεια στην συγκεκριμενη φωτο, χρησιμοποιησα καμερα που παιρνει ειδικο φακο για τετοιες δουλειες.

Βασιλη ετσι, τα απλα καλα bit ειναι μια χαρα για βιδωματα με καθε ειδους δραπανο.

Χωρίς νά θέλω νά βγάλω off-topic τό θέμα τόυ Ιωάννη καί συγγνώμη,και χωρίς νά είμαι γνώστης,αφορμή δοθείσης από τό τέστ τού φίλου Μιχάλη,από ότι διαβάζω τά impact bit δέν έχουν νά κάνουν τόσο λόγο φθοράς στήν κατσαβιδόλαμα,αλλά στό ότι έχουν πιό αντοχής υλικό μέ 10% στρέψης γιά νά προστατεύουν τήν βίδα καί τό στριφωνι κατά τήν παλμική κίνηση γιά νά μήν τά κόβουν.
Επειδή ξαναλέω δέν είμαι γνώστης,ας με διορθώσει κάποιος ειδικός άν αυτό πού λέω δέν ισχύει

Απάντηση: Re: Ομαδικη Αγορά Bosch 2607017320 Screwdriver Bit Set

Χωρίς νά θέλω νά βγάλω off-topic τό θέμα τόυ Ιωάννη καί συγγνώμη,και χωρίς νά είμαι γνώστης,αφορμή δοθείσης από τό τέστ τού φίλου Μιχάλη,από ότι διαβάζω τά impact bit δέν έχουν νά κάνουν τόσο λόγο φθοράς στήν κατσαβιδόλαμα,αλλά στό ότι έχουν πιό αντοχής υλικό μέ 10% στρέψης γιά νά προστατεύουν τήν βίδα καί τό στριφωνι κατά τήν παλμική κίνηση γιά νά μήν τά κόβουν.
Επειδή ξαναλέω δέν είμαι γνώστης,ας με διορθώσει κάποιος ειδικός άν αυτό πού λέω δέν ισχύει
Αυτο λεει και η wiha.
Απλα στα απλα κατσαβιδια τα impact ειμαι υπερβολη.
Αλλα και στα impakt αν προσεχεις μπορεις να δουλεψεις κοινα bits, ειδικα σε ξυλο δεν θα υπαρχει προβλημα. Το πολυ πολυ να μπει η βιδα μεσα...

Μιχάλη τα Wera 851/1 TZ δεν είναι Impact Rated Bit.

=> 851/1 TZ bits , Torsion-style design to reduce premature wear, tough, for universal use

Εγώ πάντως ένα τ25 που το δουλεύω πολύ και μόνο σε impact μετά από 6 μήνες σπάει το bit στα δύο.

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Eγω για impact bits τα εχω, λογω του torsion design που απορροφα μεγαλες ροπες. Το οτι δεν εχει τον κλασσικο μακρυτερο λεπτο λαιμο δεν μου λεει κατι Γιαννη.

Εδω ενα 'impact rated' της irwin που δεν εχει τον ιδιοτυπο λαιμο.

fbdb7a1e-491b-478e-bd69-308b722712ab.jpg

Re: Απάντηση: Ομαδικη Αγορά Bosch 2607017320 Screwdriver Bit Set

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Χρηστο αν δεν κανω λαθος κατι μιλγουοκι ιμπακτ ειχε βρει ο μπαμπης σε καλη τιμη απο ελλαδα!

Βασιλη νομίζω κάπως έτσι ξεκίνησα να τα ψάχνω, αλλα θα σταματήσω και θα δοκιμάσω τα απλά. Εχω αρκετά απο αυτα κι αν δεν εχω θεμα, τοτε όλα καλα.

Eγω για impact bits τα εχω, λογω του torsion design που απορροφα μεγαλες ροπες. Το οτι δεν εχει τον κλασσικο μακρυτερο λεπτο λαιμο δεν μου λεει κατι Γιαννη.

Η Wera Μιχάλη όμως τα έχει ως Torsion-style, tough, for universal use ενώ τα Impacts bits τα ονομάζει Impaktor για χρήση με Impact Drivers και δεν αναφέρει καν το Torsion-style ως χαρακτηριστικό των Impacts Bits.

Re: Απάντηση: Re: Ομαδικη Αγορά Bosch 2607017320 Screwdriver Bit Set

Η Wera Μιχάλη όμως τα έχει ως Torsion-style, tough, for universal use ενώ τα Impacts bits τα ονομάζει Impaktor για χρήση με Impact Drivers και δεν αναφέρει καν το Torsion-style ως χαρακτηριστικό των Impacts Bits.

Πολυ σωστα Γιαννη, ετσι ειναι, δεν τα χαρακτηριζει impact (εγω τα θεωρω impact οπως ειπα).
Τα χαρακτηριζει universal, το οποιο υπονοει (και σωστα) οτι μπορεις να τα χρησιμοποιησεις -λογω torsion style (λεω εγω)- παντου, και σε παλμικο προφανως.

Να ξανατονισω ομως το βασικο σκεπτικο μου, δεν ειναι τοσο απαραιτητα τα impact bits οταν χρησιμοποιεις καλης ποιοτητος μυτες βιδωματος και τα παλμικα βιδωματα δεν ειναι συχνα και 'ακραια' απο απαιτησεις.