- 10 July 2012
- 2,147
Κι εγω αυτο ηθελα να ρωτήσω. Αν γινει και για impact, είμαι μεσα.
Sent from my iPad using Tapatalk
Eιχα κανει παλαιοτερα ενα τεστακι με ενα νορμαλ bit απο το λιντλ και ενα impact rated bit απο την wera. Στο τελος της δοκιμης η διαφορα ηταν μαλλον μικρη που δεν δικαιολογουσε την μεγαλη διαφορα τιμης του impact bit.
Aπο τοτε δεν ξαναπαραγγειλα impact bits. Xρησιμοποιω τα κοινα που ειναι πολυ φτηνοτερα και κανω τη δουλεια μου με το παλμικο και με ολα, μια χαρα.
![]()
Και γω απλα μπιτ δουλευω στο παλμικο και δεν εχω θεμα.
μιχαλη τι φωτο ειναι αυτη ;πολυ λεπτομερεια!!!!
Αυτο λεει και η wiha.Χωρίς νά θέλω νά βγάλω off-topic τό θέμα τόυ Ιωάννη καί συγγνώμη,και χωρίς νά είμαι γνώστης,αφορμή δοθείσης από τό τέστ τού φίλου Μιχάλη,από ότι διαβάζω τά impact bit δέν έχουν νά κάνουν τόσο λόγο φθοράς στήν κατσαβιδόλαμα,αλλά στό ότι έχουν πιό αντοχής υλικό μέ 10% στρέψης γιά νά προστατεύουν τήν βίδα καί τό στριφωνι κατά τήν παλμική κίνηση γιά νά μήν τά κόβουν.
Επειδή ξαναλέω δέν είμαι γνώστης,ας με διορθώσει κάποιος ειδικός άν αυτό πού λέω δέν ισχύει
Eιχα κανει παλαιοτερα ενα τεστακι με ενα νορμαλ bit απο το λιντλ και ενα impact rated bit απο την wera. Στο τελος της δοκιμης η διαφορα ηταν μαλλον μικρη που δεν δικαιολογουσε την μεγαλη διαφορα τιμης του impact bit.
Aπο τοτε δεν ξαναπαραγγειλα impact bits. Xρησιμοποιω τα κοινα που ειναι πολυ φτηνοτερα και κανω τη δουλεια μου με το παλμικο και με ολα, μια χαρα.
![]()
Και γω απλα μπιτ δουλευω στο παλμικο και δεν εχω θεμα.
μιχαλη τι φωτο ειναι αυτη ;πολυ λεπτομερεια!!!!
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Χρηστο αν δεν κανω λαθος κατι μιλγουοκι ιμπακτ ειχε βρει ο μπαμπης σε καλη τιμη απο ελλαδα!
Eγω για impact bits τα εχω, λογω του torsion design που απορροφα μεγαλες ροπες. Το οτι δεν εχει τον κλασσικο μακρυτερο λεπτο λαιμο δεν μου λεει κατι Γιαννη.
Η Wera Μιχάλη όμως τα έχει ως Torsion-style, tough, for universal use ενώ τα Impacts bits τα ονομάζει Impaktor για χρήση με Impact Drivers και δεν αναφέρει καν το Torsion-style ως χαρακτηριστικό των Impacts Bits.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.