ΟΝ telecoms ...

VAG.NIK

Supreme Member
18 August 2006
3,073
Αθήνα
... σημαίνει χωρίς τηλέφωνο από το μεσημέρι, internet με συνεχείς διακοπές, αδυναμία σύνδεσης με το customer care. αυτά για σήμερα ...
μήπως έχει και κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα με την εν λόγω εταιρεία, ή μόνο εγώ;

πριν 40 μέρες έκανα αίτηση στη ΗΟL, αλλά η μεταφορά με φορητότητα δεν έχει γίνει ακόμη ...

Απάντηση: Re: ΟΝ telecoms ...

Μηπως η HOL σε γυρισε και γιαυτο κοπηκε το τηλεφωνο σου ? Θα πρεπει να βαλεις πανω τον router της HOL και να τσεκαρεις.

πάντως, τώρα γράφω μέσω ΟΝ. η HOL θα με ειδοποιήσει με μήνυμα, λένε. δεν με ειδοποίησαν ... είναι δυνατόν να έχω internet ΟΝ και τηλ. HOL;;;

το τηλ. έρχεται με splitter, δεν περνάει από το router. τες πα, στο my account της HOL λέει ότι η σύνδεσή μου εκκρεμεί. θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω μαζί τους με το κινητό, μια και σταθερό νούκου ...

Εμενα χθες το μεσημερι "νεκρωθηκε" για καμια ωρα περιπου το σταθερο(adsl μια χαρα) μετα απο 2 μηνες που εχω on χωρις κανενενα προβλημα.Φανταζομαι οτι και το δικο σου οπου να ναι θα επανερθει!
Παντως σου ευχομαι καλη τυχη με το νεο σου παροχο μια και ειναι θεμα τυχης ποιος απο ολους θα σου λειτουργησει αψογα!

κλείνει 5 ώρες τώρα νεκρό το τηλέφωνο, internet με διακοπές - αν και εδώ και περίπου 2 ώρες δεν έχει πρόβλημα (απλώς είναι πιο αργό από το - ούτως ή άλλως σερνόμενο - σύνηθες ...)

δοκίμασα το router της HOL, αλλά δεν "παίζει", δε συγχρονίζει καν. οπότε, υπομονή και βλέπουμε once more.

Απάντηση: Re: ΟΝ telecoms ...

Εμενα χθες το μεσημερι "νεκρωθηκε" για καμια ωρα περιπου το σταθερο(adsl μια χαρα) μετα απο 2 μηνες που εχω on χωρις κανενενα προβλημα.Φανταζομαι οτι και το δικο σου οπου να ναι θα επανερθει!
Παντως σου ευχομαι καλη τυχη με το νεο σου παροχο μια και ειναι θεμα τυχης ποιος απο ολους θα σου λειτουργησει αψογα!

ευχαριστώ για τις ευχές, μακάρι να πιάσουν τόπο!

έλεος πια, 9 ώρες χωρίς τηλέφωνο ...
3 συνδρομητές της ΟΝ στην πολυκατοικία - οι άλλοι δύο γράφτηκαν μετά από προτροπή μου, πριν αρχίσουν τα προβλήματα - και με βρίζουν και οι δύο (ούτε αυτοί έχουν τηλέφωνο, σχεδόν από την ίδια ώρα με μένα).

δε βλέπει κανείς αρμόδιος να βοηθήσει;

τι θ'αλλάξει Σεραφείμ; κι άλλοι γράφουν μέσα στο adsl ότι έχουν μείνει χωρίς τηλέφωνο από την ΟΝ, αλλά δεν βλέπω λύση ...

τελικά αυτή τη φορά ΦΤΑΙΕΙ ΟΝΤΩΣ Ο ΟΤΕ !!!

ζητώ δημόσια συγγνώμη από την ΟΝ για όσα έγραψα, μια και ενημερώθηκα ότι υπάρχει καλωδιακή βλάβη στο δίκτυο του ΟΤΕ της περιοχής, οπότε δεν είναι θέμα παρόχου. άντε να δούμε μήπως αλλάξουν κανένα καλώδιο και βελτιωθεί και η γραμμή μου, η οποία - αν εξαιρέσουμε 10 μέτρα καλώδιο, τα τελευταία - είναι συνομήλική μου ...

μέχρι αύριο - είπαν - το συνεργείο του ΟΤΕ θα έχει αποκαταστήσει τη βλάβη ...

Ναι, αλλα εσυ δεν πληρωνεις ΟΤΕ , αλλα ΟΝ...
Οποτε ειναι κοροιδια να πιστευουμε οτι εχουμε φυγει απο τον ΟΤΕ.
Μας τα παιρνουν κανονικα λεγοντας οτι αποδεσμευομαστε απο τον ΟΤΕ.
Εγω παντως αν ηταν ευκολο τωρα , θα ξαναγυρναγα στον ΟΤΕ κι ας πληρωνα λιγα ευρω παραπανω... προεχει η ψυχικη μας υγεια !

Ναι, αλλα εσυ δεν πληρωνεις ΟΤΕ , αλλα ΟΝ...
Οποτε ειναι κοροιδια να πιστευουμε οτι εχουμε φυγει απο τον ΟΤΕ.
Μας τα παιρνουν κανονικα λεγοντας οτι αποδεσμευομαστε απο τον ΟΤΕ.
Εγω παντως αν ηταν ευκολο τωρα , θα ξαναγυρναγα στον ΟΤΕ κι ας πληρωνα λιγα ευρω παραπανω... προεχει η ψυχικη μας υγεια !
Πάντως φίλε μου, δυστυχώς όλοι οι εναλλακτικοί έχουν προβλήματα. Προσωπικά έχω tellas με τα συνήθη προβλήματα που αναφέρονται. Επίσης φίλος με hol έχει τα ίδια προβλήματα, ιδιαίτερα στο τηλεφωνο (κακός ήχος, δεν χτυπάει, κάνει διαρκώς ότι μιλάει κλπ)