One Piece [Netflix]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 3 30.0%
  • Πολύ Καλή

Votes: 3 30.0%
  • Καλή

Votes: 2 20.0%
  • Μέτρια

Votes: 2 20.0%
  • Κακή

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    10
Το "παιδικό" είναι πάντα σχετικό.
Επειδή λόγω παιδιών έχω δει τα πάντα σε παιδικά, αυτό δεν είναι και αριστούργημα, αλλά πολύ πάνω του μετρίου για να περάσεις την ώρα σου.
Εννοείται ότι οι εκφράσεις και οι κινήσεις στα live action προσπαθούν να μιμηθούν το manga και φαίνονται "υπερβολικές", αλλά οφείλουν και να σεβαστούν την πηγή.
Και το "σούσουρο" είναι λογικό ρε συ όταν μιλάμε για ένα "παιδικό" που έχει ξεπεράσει τα 1000 επεισόδια τα 24 χρόνια που παίζει.
Εγώ θα έλεγα να του δώσεις μία ευκαιρία (1-2 επεισόδια).

Αλλιώς να σου δώσω μία λίστα με "παιδικά" που θεωρώ πολύ ανώτερα από το 90% των ταινιών εκεί έξω. :D

Δεν μου άρεσαν τα manga όταν ήμουν σε κατάλληλη ηλικία.. δεν παίζει να αρχίσουν να μου αρέσουν τώρα.. :P

Θυμάμαι τα παιδιά μου με αυτό το "κάμε κάμε κααα" που τότε δεν καταλάβαινα. Τώρα με έσπρωξαν αυτοί να το δώ (26 και 30 αντίστοιχα). Μου άρεσε πολύ. Είναι σίγουρα παιδικό αλλά δεν το λέω περιφρονητικά ή αφ' υψηλού. Τα σοβαρά του είναι μελοδραματικά, υπάρχει μια αισιοδοξία στον Λούφυ που μου άρεσε πολύ, οι κακοί είναι βγαλμένοι από τον Μπάτμαν (ή από τον Dick Tracy για τους παλιότερους), τα 8/10 πλάνα είναι με έναν σουρεαλιστικό ευρυγώνιο που προσθέτει μαγεία και οι υπερβολές φέρνουν και λίγο γέλιο. Τα εμβόλιμα επεισόδια στο ανιμε μεταφέρονται ως φλας μπακ εδώ (και για μένα αυτό το "δράμα" είναι το μόνο που κόβει πόντους). Πέρασα καλά.

Άντεξα κάτι λιγότερο από 7μιση λεπτά.

Παιδικοί Πειρατές της Καραϊβικής από τα LIDL.

Μπράβο σου παντως που μπήκες στον πειρασμό να πατήσεις το play.

Εγώ δεν τελείωσα ούτε το trailer 😁 (σοβαρολογώ)

Μπράβο σου παντως που μπήκες στον πειρασμό να πατήσεις το play.

Εγώ δεν τελείωσα ούτε το trailer 😁 (σοβαρολογώ)
Εγώ την πάτησα γιατί δεν είχα δει το trailer. :P

• Like
Reactions: klamia71
Προσωπικά άντεξα να δω κανένα τέταρτο απο αυτη την teenager βιντεοκλίπ Ρυθμού σειρά. Ευκολοι διάλογοι, εντυπωσιακά πλην φτηνά εφέ, ότι πρέπει για teenagers και παιδιά. Ο 8χρονος γιος μου το καταφχαρηστηθηκε πάντως. Εγώ περιμένω το loky !!!