onkyo 875 + και -

argi

Banned
17 July 2006
7,032
salmonela
εδω μπορουμε να αναφερουμε τα πλεονεκτηματα και και μειονεκτηματα που εχουμε δει
και ξεκιναω
+ ειναι πολυ καλος για τα χρηματα του σαν κατασκευη, αποδοση,δυνατοτητες
- δεν σβηνει τελειως η οθονη,απουσια δευτερου πληκτρολογιου

τι ειπα ?
+ και - της συσκευης
η αν πουλιεται ακριβα στην ελλαδα
η απο που πρεπει να αγορασουμε

οκ sorry, αν και για μένα η ελληνική της τιμή είναι το μεγαλύτερο της μείον

αν μιλαμε για μενα
στο 75
αλλα δεν ειναι σωστα ρυθμισμενος
το δωματιο ειναι ηχητικα φροντισμενο
και παιζω με προ
καλα παει

Re: Απάντηση: onkyo 875 + και -

Από θερμοκρασία πως πάει;

Ζεστος ειναι... αλλα που μπορει να ειναι αυτο θετικο ή αρνητικο...?

Δεν ειχα ποτε καποιον ενισχυτη κρυο... θα τον βαλω στο 75 να παιξει μια ταινια με ενα θερμομετρο πανω και οταν τελειωσει θα σου πω...!

εμενα ο 905 εδω και ενα μηνα μου φτανει 57 βαθμους,σε φουλ λειτουργια.νομιζετε οτι θα εχω προβλημα?

Θερμόμετρο του έβαλες πάνω του Κώστα? Καλό είναι τώρα που είναι καλοκαίρι τέτοια μεγάλα μηχανήματα να αερίζονται καλύτερα ή ακόμα καλύτερα να βρίσκονται σε χώρο με A/C. Ο δικός μου 905 επειδή έχω αναμμένο το κλιματιστικό όποτε τον έχω σε λειτουργία, δεν ανεβάζει μεγάλες θερμοκρασίες.

Θερμόμετρο του έβαλες πάνω του Κώστα? Καλό είναι τώρα που είναι καλοκαίρι τέτοια μεγάλα μηχανήματα να αερίζονται καλύτερα ή ακόμα καλύτερα να βρίσκονται σε χώρο με A/C. Ο δικός μου 905 επειδή έχω αναμμένο το κλιματιστικό όποτε τον έχω σε λειτουργία, δεν ανεβάζει μεγάλες θερμοκρασίες.
και με θερμομετρο απο πανω βγαζει 55 βαθμους,αλλα με το θερμομετρο του av στην οθονη του μου φτανει εως 57 και ανεβενει και το φαν στο 54 περιπου.
παντος μεχρις στηγμης με ολες της αναβαθμεισεις που εχω κανει και την τελευταια 1.08 ολα καλα προς το παρον.ομως φοβαμαι πολυ,σκεφτομαι μηπως
του βαλω ανεμηστηρακι απο πανω.Πανο, εσενα τη θερμοκρασια σου φτανει?

ο θερμος αερας παει προς τα πανω γι αυτο αν βαλεις ανεμιστηρακι προσεχε μη σπρωχνει τον θερμο αερα πισω στο μηχανημα. Θα το βαλεις να τραβαει τον αερα προς τα πανω.

ο θερμος αερας παει προς τα πανω γι αυτο αν βαλεις ανεμιστηρακι προσεχε μη σπρωχνει τον θερμο αερα πισω στο μηχανημα. Θα το βαλεις να τραβαει τον αερα προς τα πανω.
εχεις δικιο το ξερω?thenks?