ONKYO Αξιόπιστη επιλογή;

thodoros36

New member
15 October 2010
41
Παιδιά καλησπέρα, πρόκειτε να προβώ στην παραγγελία του Onkyo tx-sr608 απο Γερμανία στα 380 με 40 μεταφορικά σύνολο 420 στην πόρτα μου. Ήθελα να ρωτήσω τους εμπειρότερους εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την παραγγελία απο Γερμανία με Service ποιότητα κλπ. Και αν υπάρχει κάποια καλύτερη επιλογή σε αυτά τα χρήματα.

ευχαριστώ εκ των προτέρων για την ανταπόκριση

Κανένα πρόβλημα. Το μόνο κακό είναι ότι αν παρουσιάσει κανένα πρόβλημα θα πρέπει να τον στείλεις έξω (νομίζω ότι κανένας δεν είχε πρόβλημα πάντως).

και εγω απο γερμανια τον πηρα και δεν εχω κανενα προβλημα (το ιδιο μοντελο)

Τον παρήγγειλα την Δευτέρα για ένα φίλο από Γερμανία στην τιμή που γράφεις, σήμερα είναι στα Σπάτα αύριο τον παραλαμβάνω. Τον δικό μου, Onkyo 5007, τον έχω περίπου δέκα μήνες και είμαι πολύ ευχαριστημένος και αυτός αγορασμένος από Γερμανία και δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Παιδιά καλησπέρα, πρόκειτε να προβώ στην παραγγελία του Onkyo tx-sr608 απο Γερμανία στα 380 με 40 μεταφορικά σύνολο 420 στην πόρτα μου. Ήθελα να ρωτήσω τους εμπειρότερους εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την παραγγελία απο Γερμανία με Service ποιότητα κλπ. Και αν υπάρχει κάποια καλύτερη επιλογή σε αυτά τα χρήματα.

ευχαριστώ εκ των προτέρων για την ανταπόκριση

Από ποιο site το βρήκες σ´ αυτή την τιμή;

Όταν είχα πάρει δυο τεμάχια Onkyo 905, ο ένας μου χάλασε σε λίγους μήνες και τον άλλον τον πούλησα. Δεν ξαναγοράζω Onkyo.

Όταν είχα πάρει δυο τεμάχια Onkyo 905, ο ένας μου χάλασε σε λίγους μήνες και τον άλλον τον πούλησα. Δεν ξαναγοράζω Onkyo.

Για ποιο λόγο δεν ξαναγοράζεις onkyo? Επειδή χάλασε ο ένας ή είναι και κάτι άλλο που δεν σε άφησε ευχαριστημένο;

Τον βρήκα σε αυτό το site http://www.tsnversand.de/home-cinema/index.html τον παζάρεψα μέσω mail όπως πρότεινε κάποιος απο εδώ σε κάποιο post του λέγοντας πως είμαι μέλος του avclub.Μου απάντησε μια μέρα μετά και απο 429€ μου είπε για 380€.

Τον 3008 τον δίνει 1495 απο 1797 που έχει στο site, όμως λέει Add for shipment to Greece :
Bank transfer or paypal: EUR 60,00 (or COD = cash on delivery EUR 75,00).
Δηλ. αν θέλω paypal+COD, θα πληρώσω 1495+60+75; και άλλα πόσα για ταχυδρομικά;
Ας ενημερώσει κάποιος που έχει παραγγείλει...

Απάντηση: Re: ONKYO Αξιόπιστη επιλογή;

Τον βρήκα σε αυτό το site http://www.tsnversand.de/home-cinema/index.html τον παζάρεψα μέσω mail όπως πρότεινε κάποιος απο εδώ σε κάποιο post του λέγοντας πως είμαι μέλος του avclub.Μου απάντησε μια μέρα μετά και απο 429 μου είπε για 380 .

Καλορίζικος και καλοάκουστος.
Κοίταξε να τον σετάρεις σωστά.
Και εγω δεν θεωρώ ότι θα έχεις πρόβλημα.

Τον 3008 τον δίνει 1495 απο 1797 που έχει στο site, όμως λέει Add for shipment to Greece :
Bank transfer or paypal: EUR 60,00 (or COD = cash on delivery EUR 75,00).
Δηλ. αν θέλω paypal+COD, θα πληρώσω 1495+60+75; και άλλα πόσα για ταχυδρομικά;
Ας ενημερώσει κάποιος που έχει παραγγείλει...

Όχι. Αν πληρώσεις με paypal είναι 1495+60 ενώ αν πληρώσεις COD είναι 1495+75.

μια χαρά είναι ο 608. Κι εγώ αυτόν έχω και είμαι πολύ ευχαριστημένος, πέρα απ' το άθλιο σετάρισμα που κάνει βέβαια το audyssey.
Aν παίξεις λίγο μονος σου βέβαια θα βγάλεις μια χαρά αποτέλεσμα.

Πήρε και EISA award φέτος στην κατηγορία των ενισχυτών. Μην το ξεχνάμε.

Για ποιο λόγο δεν ξαναγοράζεις onkyo? Επειδή χάλασε ο ένας ή είναι και κάτι άλλο που δεν σε άφησε ευχαριστημένο;

Έχουν σκληρό ήχο.

Αλλά για την κατηγορία στην οποία αναφέρεσαι, δεν πειράζει.

μια χαρα ειναι ο ενισχυτης κανενα προβλημα μεχρι τωρα προσωπικα τον βρισκω υπεραρκετο για τις αναγκες μου και με 3.1 ακομα τωρα θα παρω τα 2 πισω

Τι λέτε;
Onkyo 608 από Γερμανία ή Pioneer vsx920 από εδώ;
Ρωτάω επειδή πάνε και οι 2 στα 450 ευρώ.

ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟΝ 3007 ΑΜΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙΜΗ ΘΑ ΓΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΛΑΘΟΣ ΑΥΤΟΙ 800ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΕΤΑΕΙ!