Onkyo SR-608 ...μικροπροβληματάκια;

scooterlord

Established Member
9 December 2007
236
Ουφ,

τελικά για να σου "κάτσει" καλά ένα σύστημα πρέπει να περάσεις από πολλά παλούκια. Πάνω στον Onkyo PC και PS3, out στην τηλεόραση, ηχεία Crystal Audio TX-T2 χωρίς το sub (ακοοοοομα περιμενω με τους φορτηγατζήδες).

ΠΡΟΒΛΗΜΑ 1: Στα καλά καθούμενα, 1-2 φορές σα να έσβηνε και να ξανάναβε ο ενισχυτής.
Φταίει το ρεύμα; Φταίει ο Onkyo; Φταίει το PC;

α) Για το ρεύμα παρήγγειλα σταθεροποιητή... ήρθε σήμερα ΧΑΛΑΣΜΕΝΟΣ.. ΕΛΕΟΣ, μ'εχουν φτύσει πια, την τύχη μου μέσα... ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ κανονικά (Pc, tv, ps3, κτλ). Ο ενισχυτής είναι πια ΤΟΣΟ πιο ευαίσθητη συσκευή σε σχέση με το pc? Ή την τηλεόραση;

β) Ο Onkyo μπορεί να φταίει όταν ΟΛΑ του δουλεύουν κανονικά; ΟΛΑ όμως, εικόνα, ήχος, input, output.. μπορεί κάτι να υπολειτουργεί; Γίνεται ρε παιδιά τέτοιο πράμα;

γ) Το pc υποψιάζομαι με τους παλιοdrivers της ΑΤΙ, που κατ'επεκταση επηρεαζουν τον ενισχυτη... Κάποιος που να μπορεί να επιβεβαιώσει κάτι αντίστοιχο/παρόμοιο;

ΠΡΟΒΛΗΜΑ 2: Επίσης, καμία φορά όταν έχω αναμένο το pc monitor και ανάψω την τηλεόραση, στιγμιαία χάνεται η εικόνα και στο pc monitor, επανέρχεται με το software κολλημένο, η αν δεν τρέχω κάτι ΚΑΠΟΙΕΣ φορές τα ηχεία βουίζουν και πρέπει να αλλάξω πηγή και να επαναφέρω στο PC για να επανέλθει.

α) Από το pc κι αυτό μάλλον έτσι; Υπάρχει περίπτωση να πάθει ζημιά από τέτοιες αλλαγές ο ενισχυτής;

Σας παρακαλώ, να είστε πολύ συγκεκριμένοι με τις απαντήσεις σας, ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ 15 μέρες δεν μπορώ να στήσω να δουλέψουν 5 πράματα. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! Καμένο το ένα, υπολειτουργεί το άλλο.... ΟΥΦ :( Έχω αρχίσει να πιστεύω στο μάτι...