Onkyo TX-NR 905 Receiver (No2-μαύρο)

_tzo_

Banned
18 November 2007
11,985
Θεσσαλονίκη
Δίνω και το δεύτερο κομμάτι 905 που είχα στο υπνοδωμάτιο. Χρώμα μαύρο.

Μια πλακέτα του τελικού σταδίου στο δεξί back surround (το έβδομο κανάλι) δεν κάθεται καλά με αποτέλεσμα να έρχεται και να φεύγει ο ήχος.
Λόγω έλλειψης χρόνου δεν μπορώ να ασχοληθώ περαιτέρω. Εξάλλου στο 5.1 δεν παίζει ρόλο, καθ'ότι πρόκειται για το έβδομο κανάλι.
Οπτικά και λειτουργικά ο ενισχυτής βρίσκεται σε άριστη κατάσταση.
Η αγορά έγινε πριν ένα χρόνο από Γερμανία. Υπάρχει η απόδειξη αγοράς.

Τιμή: 700 ευρώ

Μ' ενδιαφέρει αλλά δυστηχώς μπορώ να διαθέσω μόνο 600 ευρώ + τα έξοδα του σέρβις ή αποστολής στην Γερμανία. Εάν συμφωνέις κι εσύ στείλε μου PM.

Κώστας.

Δίνω και το δεύτερο κομμάτι 905 που είχα στο υπνοδωμάτιο. Χρώμα μαύρο.

Μια πλακέτα του τελικού σταδίου στο δεξί back surround (το έβδομο κανάλι) δεν κάθεται καλά με αποτέλεσμα να έρχεται και να φεύγει ο ήχος.
Λόγω έλλειψης χρόνου δεν μπορώ να ασχοληθώ περαιτέρω. Εξάλλου στο 5.1 δεν παίζει ρόλο, καθ'ότι πρόκειται για το έβδομο κανάλι.

Επίσης δεν θα μπορεί ούτε να γεφυρωθεί ούτε να διπλοκαλωδιωθεί.

sxride, έχεις πμ.

Giannis Amar, Ο ενισχυτής έχει αρκετή δύναμη, που προσωπικά δε σκέφτηκα ποτέ να τον γεφυρώσω. Αν κάποιος έχει τόσο ενεργοβόρα ηχεία, θα πρότεινα τελικούς, παρά ξεζούμισμα ενός receiver, έστω και δυνατού όπως αυτός.

Δοκίμασα να τον παίξω τον Onkyo χωρίς την πλακέτα, αλλά δεν ανοίγει ο receiver. Τον ανοίγω και κλείνει δηλαδή επανειλημμένα.
Ξαναέβαλα την πλακέτα και πάλι τα ίδια.

Κάτι εσωτερικά αντιλαμβάνεται ότι υπάρχει πρόβλημα και σβήνει.
Κάποια ασφάλεια ίσως; Δε γνωρίζω.
Επομένως απαιτείται σέρβις.

Κατεβάζω την τιμή στα:
600 ευρώ

Σαν pre-out δουλεύει το κανάλι που έχει πρόβλημα?
Τί ενοείς <<Ξαναέβαλα την πλακέτα και πάλι τα ίδια.)?
Τώρα δεν ανοίγει καθόλου?

Last edited:
Συμφωνώ κι εγώ με τον Svellini για το σέρβις. Άσε που θα ξέρεις και πραγματικά την αξία αυτού του φοβερού μηχανήματος.Έτσι πως τον έχεις φοβάται να τον αγοράσει κάποιος γιατί μπορεί να κάνει 50 ευρώ το σέρβις και όλα καλά αλλά μπορεί και να μην συμφέρει η επισκευή και να πετάξει τα 600 του!
Καταλαβαίνεις φαντάζομαι τι εννοώ.600 για ένα καταπληκτικό κουτί,δε λέω,είναι πολλά όμως.

Last edited:
Έτσι θα κάνω, ναι.

Εξάλλου ζήτημα να έπαιξε 20 ταινίες στο υπνοδωμάτιο. Κάτι απλό θα είναι, δεν μπορεί. Το κουβάλημα πέρα-δώθε μόνο ποιος το κάνει. Είναι και θεόβαρος...

Ασε που αμα πιεσεις με κατι υπουργεια ΙΝΚΑ και ΕΚΠΟΙΖΩ για την Πανευρωπαικη εγγυηση θα το φτιαξεις τσαμπα.
Υπηρχε παλιοτερα ενα νημα που αφορουσε προβληματα με το πισω ηχειο στους ονκυο και τα ελυνες κουμπωνωντας σωστα την καρτα . Για δοκιμασε το και αυτο Βρες το νημα πρωτα και ακολουθησε τις οδηγιες. Βρες και οδηγιες για reset και αστο εκτος μπριζας για λιγο

Φόρτωσέ το στο αυτοκίνητο και φερ'το στο service. Μπορείς να το αφήσεις και διπλοσειρά. Η Onkyo νομίζω είναι στην Αγ.Δημητρίου (απέναντι από ΔΕΗ), οπότε είναι άνετος δρόμος. Είναι στη γειτονιά μου αλλά δεν ξέρω αν είναι εδώ και το service.

Τον πήγα τελικά χτες το πρωί στο εξουσιοδοτημένο σέρβις της Onkyo. Βρίσκεται Κασσάνδρου 69, Βουλγαράκης Γεώργιος.

Σε λίγες μέρες θα ξέρουμε.
Θα δοθεί αμέσως μετά προς πώληση. Οπότε όποιος τον θέλει, ας στείλει μήνυμα ώστε να κρατηθεί σειρά προτεραιότητας.
Η τιμή θα είναι 900 ευρώ, επισκευασμένος φυσικά.