onkyo tx-sr 707 και ηχεία hef KHT2005.3

konakihotel

Established Member
3 February 2011
191
γεια σας παιδιά...
έχω αγοράσει εδώ και 6 μήνες περίπου ένα πακέτο home cinema με τα εξής:
ενισχυτής onkyo tx-sr 707 και ηχεία hef KHT2005....
μπορεί κάποιος να μου πει πιες ρυθμίσεις είναι οι καλύτερες για μια άριστη απόδοση...
με τις αυτόματες ρυθμίσεις που έκανε ο onkyo με το μικρόφωνο δεν είμαι ευχαριστημένος...

Nα αναφέρω ότι στα πίσω ηχεία και σε ταινίες dolby digital δεν έχω αρκετή ένταση... όλος ο ήχος έρχεται σχεδόν μόνο από μπροστά και ελάχιστα από πίσω...
στο κεντρικό ηχείο έχει 100hz στα μπροστά δεξιά αριστερά 90hz και πίσω 80hz... ενώ οι στάθμες από -1db έως 7db ανάλογα την απόσταση...
γενικά να πω την αλήθεια έχω μπερδευτεί με τόσες ρυθμίσεις... υπάρχει κάποιος οδηγός στα ελληνικά να διαβάσω μπας και βγάλω άκρη...
το έχω αγοράσει από Γερμάνια και το manuall είναι στα αγγλικά...

.....με τις αυτόματες ρυθμίσεις που έκανε ο onkyo με το μικρόφωνο δεν είμαι ευχαριστημένος...

Λογικό. Το Audyssey των ONKYO δεν είναι και ότι καλύτερο. Ολοι έχουν προβλήματα σαν το δικό σου. Θα πρέπει να κάνεις τις ρυθμίσεις χειροκίνητα.

Υ.Γ. Εχεις σχέση με το konaki hotel στην Τσαγκαράδα;

και τώρα τι κάνουμε???
πως θα κάνω όλες αυτές τις ρυθμίσεις χειροκίνητα που δεν έχω ιδέα???
υπάρχει κάποιος οδηγός να ξεστραβωθώ???

επίσης αν δε κάνω λάθος ο onkyo 707 που έχω δεν υποστηρίζει ARC στην hdmi out που έχει...ενώ η sony tv που έχω υποστηρίζει...έτσι αναγκάζομαι να χρησιμοποιώ οπτική ίνα για τον ήχο...ετσι δεν είναι???

όχι δεν έχω σχέση με το konaki hotel στην Τσαγκαράδα...