ONKYO TX-SR606.....418 EUROS. Καλό deal?

εγώ προτίμησα τον DENON 1909, για 70 ευρώ παραπάνω -από το ίδιο site- καλύτερα ρεύματα και πιο μουσικός (σύμφωνα με γνώμες του φόρουμ και διαγράμματα συγκριτικών τέστ)

Καλήμερα και καλή χρονιά έστω και αργοπορημένα. -bye-

Αποφάσισα να προχωρήσω σταδιακά στην δημιουργία ενός home, στην κρεββατοκάμαρα, έτσι παρήγγειλα τον onkyo 606 το οποίο τον περιμένω.

Αν είναι εύκολο και μπορείτε να μου λύσετε 3 απορίες

1) Στοίχισε 420 +69euro μεταφορικά, ( δεν έχω καταλάβει πως αναλύεται το ποσό της μεταφοράς και τι είναι τελικά η αντικαταβολή / cod ). Πλήρωσα για ολο το ποσό μέσω εμβάσματος.

2) Έχω αγοράσει μόνο 2 ηχεία ( nanosat - mirage) με σκοπό να αγοράσω sub μαζί με τα υπόλοιπα. Μπορώ απευθείας να τα συνδέσω στις εξόδους και να παίξει χωρίς να πειραματιστώ.. με menu και surround ( αφού ακόμα δεν έχω αγοράσει) ?

3) Θα ήθελα να συνδέσω και το ps3, μ'έσω HDMI ? και πρέπει να αλλάξω τίποτε στις ρυθμίσεις του ps3 / 606 ? για να γίνετε upscaling ? Αληθεύει ότι αν ένα παιχνίδι παίζει στα 720p θα μπορώ να το βλέπω με καλύτερα γραφικά μέσω του av ?

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας , και την κατάθεση της πολύτιμης εμπειρείας σας.

Γ.Φ