online αγορες?

pl75

New member
11 January 2008
4
Καλησπερα

Ψαχνω και εγω να αγορασω 40αρα LCD. Βρηκα πολλες χρησιμες πληροφοριες σε καποια related threads αλλα εχω μια ερωτηση επι του θεματος.

Κοιτουσα τις τιμες στις γνωστες αλυσιδες μαγαζιων και ειναι ολες πανω κατω οι ιδιες. Ομως βλεπω οτι στα online site ειναι πολυ φτηνοτερες. Αναρωτιεμαι ομως αν υπαρχουν προβληματα με τις εγγυησεις κλπ. Αντιμετωπισε κανεισ προβληματα η ειναι ξεκαθαρο οτι ειναι καλυτερα να αγορασω απο το πιο φτηνο που θα βρω online?

Οn-line πωλησεις κανει και το Πλαισιο. Αναλογα με ποιους εχεις να κανεις και που ειναι η βαση τους (Ελλαδα - Εξωτερικο). Αλλοι εχουν εγγυηση αντιπροσωπιας και αλλοι ταυτοπροσωπιας.

κοιταξε,οι online αγορες στο 80%των περιπτωσεων ειναι ποιο συμφερουσες.απλα θελει προσοχη το απο που αγοραζεις.το ιδιο ισχυει και με τα κανονικα καταστηματα βεβαια.εγω εχω κανει πολλες αγορες ηλεκτρονικων online και εδω στην ελλαδα και στο εξωτερικο.απλα αν τυχει και βγει καποιο προβλημα στη συσκευη και εχεις ψωνισει απο εξωτερικο θαναι λιγο ποιο δυσκολο να κανεις επιστροφες κτλ.ισως και λιγο ποιο δαπανηρο.εγγυηση θα εχουν παντως.και σε πολλες περιπτωσεις πολυ καλυτερες εγγυησεις αν παρεις απο εξωτερικο.(σε καποιες και 1 και 2 και 3 χρονια παραπανω).ο μονος λογος που δεν αγορασα τηλεοραση απο εξωτερικο ειναι γιατι ειμαι ανυπομονος και θελω οταν πληρωνω να το παιρνω μια και εξω αυτο που αγορασα χωρις να περιμενω καθολου:D

Καλησπερα

Αναρωτιεμαι ομως αν υπαρχουν προβληματα με τις εγγυησεις κλπ. Αντιμετωπισε κανεισ προβληματα η ειναι ξεκαθαρο οτι ειναι καλυτερα να αγορασω απο το πιο φτηνο που θα βρω online?

Καλησπέρα. Αυτό που έχω παρατηρήσει στα καταστήματα που κάνουν αποκλειστικά on-line πωλήσεις, είναι ότι αν έχουν εγγύηση Ελληνικής αντιπροσωπείας, το γράφουν με μεγάλα γράμματα. Αν τώρα έχουν Ευρωπαϊκή εγγύηση, το μόνο πρόβλημα είναι ότι η TV θα πρέπει να ταξιδέψει στην χώρα προέλευσης (ανάλογα με το κατάστημα). Αυτό σημαίνει καθυστέρηση και έξοδα. Πρέπει πάντα να ρωτάς τι γίνεται με τα μεταφορικά σε ανάλογες περιπτώσεις - ποιος πληρώνει. Και παρεπιπτόντως η Ευρωπαϊκή εγγύηση δεν είναι υποδεέστερη, απλώς έχει μεγάλη αναμονή.

Τα δύο καταστήματα που κάνουν On-line πωλήσεις και έχουν Ελληνικές εγγυήσεις, τουλάχιστον στις τηλεοράσεις είναι το www.perfectshop.gr και www.bch.gr, χωρίς να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και άλλα. Στα δύο αυτά έστειλα mail με παρόμοιες ερωτήσεις και η απάντηση ήταν "ναι" όσο αφορά την Ελληνική εγγύηση.