Openbox v8s

Status
Not open for further replies.

Gabsat

New member
29 December 2015
3
Γεια σας! Καινούργιος εδώ. Θέλω γνώμες για αυτό το δεκτη! Ψαχνω να παρω εναν HD και ο συγεκριμενος βάσει της χαμηλής τιμής και των πολλών δυνατοτήτων που λέει οτι εχει, μου κίνησε το ενδιαφερον!Οταν πριν απο οκτω περιπου πήρα τον dm500s 150Ε,το θεωρούσα πολύ καλή τιμή!Τώρα τα δεδομένα έχουν αλλάξει!☺

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

*οκτω περίπου χρόνια...

Δε βλέπω να συγκινήθηκε κανείς να απαντήσει σε αυτό! Τελοσπάντων, βρήκα άλλα 2 μηχανάκια με παρόμοια περίπου χαρακτηριστικά! τον EDISION APACHE IP και τον AMIKO IMPULSE! Τουλάχιστον υπάρχουν στην Ελλάδα αυτοί και δε θα έχω αμφίβολη υποστήριξη! Αν θέλει κάποιος ας γράψει τη γνώμη του! Ευχαριστώ

Καλώς όρισες και Χρόνια Πολλά!

Προφανώς θέλεις να αγοράσεις νέο δορυφορικό δέκτη και αναζητείς πληροφορίες. Στο φόρουμ υπάρχει αυτό κι αυτό που αφορούν αγορά νέου δέκτη. Επίσης,υπάρχει ξεχωριστό θέμα σχετικά με τον δέκτη Edision Apache IP.

Ως εκ τούτου, τα μηνύματά σου θα μεταφερθούν σε αυτό το θέμα για την συνέχεια της κουβέντας, με την διαφορά πως το 2ο μήνυμα θα υποστεί τροποποίηση καθώς, όπως σε κάθε έκφανση της ζωής μας, όταν αναζητούμε εθελοντική βοήθεια :

" Ο χρόνος που διαθέτουν οι άλλοι χρήστες για να απαντήσουν είναι καθαρά εθελοντικός και δεν είναι υποχρεωμένοι να απαντήσουν. Αν ζητήσετε κάτι ευγενικά και αναλύσετε κατατοπιστικά τις ερωτήσεις σας, το πιο πιθανό είναι να λάβετε ανταπόκριση ".

Status
Not open for further replies.