ΟΠΟΙΑ ΕΚΠΛΗΞΙς....

ilias

Supreme Member
18 June 2006
9,347
Bratislava
Ίσως κάποιοι θυμούνται το πρόβλημα που είχα με κάποιο dvd πλειερ, το οποίο μετά από 2 αλλαγές πλακέτας δεν έδινε ούτε ήχο από την οπτική έξοδο, ούτε εικόνα από την hdmi για λόγους που δεν έμαθα ποτέ.... :slapface:

Η ιστορία είχε τελειώσει με αντικατάστασή του από το κατάστημα αγοράς με άλλο πλειερ, άλλης εταιρείας, μια και η συγκεκριμένη δεν ήταν διαθέσιμη πλέον. :argue:

Χθές, μετά απο 1 μήνα περιπου επισκέφθηκα το εν λόγω καταστημα και .... "οποία έκπληξις", βλέπω πλειερ ακριβώς ίδιας μάρκας και ίδιο μοντελο με το " πρώην χαλασμένο μου" στο ράφι. :afro:

Λέω από μέσα μου... να πάρει, τώρα τα ξαναέφεραν κι εγώ και πλήρωσα 30Ε παραπάνω όταν το αντικατέστησα, και μου βγήκε χειρότερο το νέο!!! Αμ δε... :antlers:

Κοιτώντας στο ράφι, το μόνο διαθέσιμο ήταν...ένα κομμάτι, αυτό στο ράφι. Και κοιτώντας τα κουτιά δεν υπήρχε άλλο, παρά μονο το μισοσκισμένο που...θυμόμουν πολύ καλά...:grandpa:

Η τιμή του στο ταμπελάκι, ίδια όπως όταν το είχα πρωτοαγοράσει πριν ένα ολόκληρο χρόνο και μετά από 300 ταινίες που έπαιξε... :antlers:

Τι δουλειά είχε άραγε στο ράφι? Demo? :BDGBDGB53: Φτιάχτηκε και λειτουργεί πλέον σωστά? :guitarist: Μήπως δεν ήταν το δικό μου και ήταν καινούρια παραλαβή? Το πρώτο κομμάτι και τα υπόλοιπα δεν είχαν προλάβει να τοποθετηθούν στα ράφια? Το έχουν για πούλημα ή δεν είχαν που να το βάλουν? Μήπως κάνω λάθος και δεν ήταν το δικό μου? :AFADF0:

Τελικά τι μας πουλάνε (προσπαθούν) και τι αγοράζουμε? -bye-

καλά είδες 300 ταινίες και έκτοτε δεν μπορείς να το αναγνωρίσεις;;;;;;;;;;;;

τα δικά μου απο την 4-5 ώρα χρήσης γίνονται άμεσα αναγνωρίσιμα, όλο και κάποια αυτοκόλητο θα βγάλω, όλα και κάποια μικρογρατζουνίτσα στο display...

όσο για το κατάστημα, αν όντως ισχύει.... "η κουτοπονηριά"