Optibox Gekko Plus

giopage

New member
16 March 2011
30
Γεια σας,νεος στο forum,νεος και στα δορυφορικα :)
Μου προτεινανε αυτο το δεκτη http://www.optibox.cc/?q=product&id=163 και μου φανηκε καλος,αλλα δεν μπορω να βρω κανενα review εδω στο avclub.
Υπαρχει καποιος που τον ξερει τον δεκτη?αν εχει καλη εικονα-ληψη,προβληματα κτλπ
ευχαριστω

Re: Optibox Gekko plus

Ευχαριστω sakis,
O δεκτης εχει δικο του image ή εχει το e2?
και αν τρεχει e2 εχει προβληματα οπως ο Anaconta?

Όλοι αυτοί οι δέκτες έχουν το δικό τους image το οποίο είναι μια χαρά και σε χρήση και σε λειτουργία.

Λένε πως παίρνουν Ε2 αλλά έχω ακούσει πως κουράζονται λόγω χαμηλης μνήμης, παραπάνω δεν ξέρω.
Αν ξέρει κάποιος φίλος που έχει δοκιμάσει Ε2, ας μας πει.

Απάντηση: Optibox Gekko plus

Εγώ που έχω και τον δέκτη (Anaconda HD) είχα δοκιμάσει να το περάσω Ε2 αλλά μάταια. Είχα διαβάσει σε ξένο φόρουμ ότι δεν "σήκωνε" το Ε2 ο δέκτης.

Από την ποιότητα εικόνας του δέκτη έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος.

Εγώ που έχω και τον δέκτη (Anaconda HD) είχα δοκιμάσει να το περάσω Ε2 αλλά μάταια. Είχα διαβάσει σε ξένο φόρουμ ότι δεν "σήκωνε" το Ε2 ο δέκτης.
Οπότε, καλά ξέρω και εγώ.

Η ποιότητα εικόνας είναι από τις καλές. Μιλάω για τον Anaconda και πιστεύω το ίδιο και για τους άλλους παρόμοιους.

Απάντηση: Optibox Gekko plus

Πολύ καλός δέκτης χωρίς σκαλώματα. Δεν θεωρώ την εικόνα του απλά από τις καλές. Δεν έχω αγοράσει του κόσμου τους δέκτες, αλλά από αυτούς που έχω αγοράσει, η εικόνα του Anaconda ήταν πολύ ανώτερη.

ευχαριστω παιδια,θα σας ενημερωσω και εγω οταν το παρω

Αγόρασα πρόσφατα τον Optibox Gekko HD. Η εικόνα του είναι πολύ καλή. Ξέρει κανένας με ποιο USB stick μπορώ να τον συνδέσω μέσω rooter στο δίκτυο;

Last edited by a moderator:
Κάποιος που τον έχει μπορεί να μας πει εάν η εφαρμογή idreamx για μακ λειτουργεί ΚΑΙ με αυτόν τον δέκτη;;;
να ρωτήσω επίσης εάν η εικόνα του σε SD είνaι εφάμιλλη ή καλύτερη του DM800...
Ευχαριστώ