Optoma HD800X

Blinky

AVClub Enthusiast
2 October 2006
820
Με λυπη βαζω προς πωληση αυτο το εξαιρετικο μηχανημα γιατι δυστυχως δεν με βολευει στην εγκατασταση του και αν μπορεσω να τον δωσω θα παω στον BenQ W5000 που εχει lens shift. Μιλαμε οτι ειναι ολοκαινουριος, εχει 3!!! ωρες στη λαμπα του που ειναι μονο απο δοκιμες κατα την εγκατασταση, ουτε 1 ταινια δεν εχω δει! Υπαρχει αποδειξη απο το γνωστο μαγαζι Ηχοεκφραση και 3ετης εγγυηση ελληνικης αντιπροσωπιας (μειων περιπου 1 μηνα).

Οσοι δεν ξερουν για το μηχανημα υπαρχουν αρκετα θεματακια, χοντρικα ειναι ενας 1080p DLP.

τον δινω στα 1600 ευρω , να παω παρακατω δεν με πολυσυμφερει, θα προσπαθησω να λυσω το θεμα της εγκαταστασης αν ειναι... μιλαμε για μονο 3 ωρες στη λαμπα, ολοκαινουριος ειναι...

Επισης αν καποιος ενδιαφερεται για τον προβολεα υπαρχει και βαση Vogel's VPC545 για να μπει στο ταβανι αλλα δε δινεται σκετη γιατι αν τον κρατησω την χρειαζομαι.

Αν ενδιαφερεται κανεις ας στειλει PM, ευχαριστω.

up και νεα τιμη 1550 ευρω! Παρακαλω οχι παζαρια, αν δεν υπαρχει ζητηση θα ριξω μονος μου την τιμη ή θα τον κρατησω!

ΝΑ κανω μια ερωτηση. Ειναι σιγουρο οτι η αντιπροσωπεια σε καλυπτει απο αποψη εγγυησης? Απλα το μοντελο αυτο ειχε βγει μονο στην Γαλλια και προς το παρον (απ'οσο γνωριζω) σε καμια αλλη χωρα.
Σε ρωταω γιατι οι αντιπροσωπιες δεν καλυπτουν αντικειμενα που εχουν ερθει απο το εξωτερικο, και ισως η ηχοεκφραση να το εκανε εισαγωγη απο Γαλλια και να σου δινει εγγυηση το καταστημα.

φιλε μου το μηχανημα το φερνουμε ανα πασα ωρα και στιγμη απο εξωτερικο με 1500 ευρω μαζι με τα μεταφορικα.Το ερωτημα μου ειναι γιατι καποιος να δωσει 1550 ευρω για μεταχειρισμενο εισαγωγης (γιατι αντιπροσωπειας δεν ειναι).Με ολη την καλη μου διαθεση η ερωτηση αυτη:fahne90:

Φαινεται πως καποιοι ξερουν καλυτερα απο εμενα που τον αγορασα αν ειναι αντιπροσωπιας η οχι....τι να πω...
Θα επαναλαβω οτι ο προβολεας ειναι εισαγμενος απο την Adamco που ειναι η επισημη ελληνικη αντιπροσωπια και ειναι δεσμευμενη να τον καλυψει για 3 χρονια. Αποσο ξερω η αντιπροσωπια εφερε καμια 10αρια κομματια και οχι παραπανω γιατι δεν υπαρχει μεγαλο κερδος στο συγκεκριμενο μοντελο για αυτην αλλα αυτα τα 10 κομματια τα καλυπτει οπως λεω παραπανω!

Ο καθενας λοιπον εισαι σε θεση να κρινει για τον εαυτο του αν καποια υπηρεσια/εγγυηση/ευκολια αξιζει και ποσο, παντως ο προβολεας ειχε τιμη αντιπροσωπιας 1690 ευρω.

Το πιθανοτερο ειναι να τον κρατησω τελικα, λυνοντας το προβλημα με την εγκατασταση του, ωστοσο προτιμω να μη λεγονται ανακριβειες γι'αυτο και ξαναεγραψα να ξεκαθαρισουν καποια πραγματα.

UP , στα 1490 ευρω. Ο προβολεας πλεον εχει 31 ωρες στη λαμπα του.
Και για να κοπουν οι θεωρειες για το αν ειναι εισαγωγης ή οχι, ειδου φωτογραφια απο το πλαινο κομματι του κουτιου οπου φαινεται ξεκαθαρα οτι τον εχει εισαγει η adamco απο optoma europe (και φυσικα υπαρχει και η αποδειξη απο το μαγαζι). Οποτε επαναλαμβανω, 3 χρονια μειων 2 μηνες εγγυηση απο Ελλαδα.

Attachments

• adamco.jpg
    adamco.jpg
    70.4 KB · Views: 69