OPTOMA HD800X

κωστας1

Senior Member
8 January 2007
472
OPTOMA HD800X βιντεοπροβολεας, αναλυση 1920-1080 αγορασμενος απο αγγλια καινουργιος με λιγοτερες απο 20 ωρες στην λαμπα. Μπορειτε να τον δειτε να πειζει με popcorn mkv και με playstation lll 1080p. τιμη 950 ευρω. Τηλ:6948824318.
 
Με 20 ωρες στην λαμπα και 400 ευρω λιγοτερα απο την φτηνοτερη τιμη αγορας πιστευεις πως τον εχω ακριβα; Aν ναι μπορεις να αγορασεις εναν ωραιοτατο panasonic ax200 με τα λεφτα αυτα που ζηταω [αν σου φτασουν]!
 
Ο προβολεας ειναι λιγοτερο απο δυο μηνες αγορασμενο και εχει ευρωπαικη εγγυηση ενα χρονο.
 
ΦΙΛΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ,
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΙΜΗ ΣΗΜΕΡΑ.
ΑΛΕΞΗΣ 6945 24 79 14
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
 
κωστα? σαν πολλα αντικειμενα δεν πουλας γενικα? αποψη μου.....
η τιμη ειναι εξαιρετη παντως για 20ωρες χρησης.....is there something fishy here?
 
Η τιμη ειναι απλος καλη απο την στιγμη που εμενα μου στοιχισε 1000 ευρω γιατι οπως γραφω στην αγγελια τον πηρα απο Αγγλια αν τον αγοραζα απο Ελλαδα στα 1700 τοτε θα ηταν εξαιρετικη! Ο φιλος ας πουμε που εδωσε τον benq 5000 στο 1000ρικο την στιγμη που αυτο το μηχανημα δεν μπορεις να το βρεις κατω απο 1500 ευρω εκανε μια εξαιρετικη τιμη. Οπως επεισης τον infocus που εχω βαλει σε αλλη αγγελια τον πηρα 1050 ευρω απο Γερμανια και στα 950 που τον εχω μπορει να φαινεται εξαιρετικη η τιμη ομως ο καθενας μπορει να τον αγορασει απο γερμανια κοντα στο χιλιαρικο. Μπορεις να μου κανεις μεταφραση σε παρακαλω στα αγγλικα που εχεις γραψει;
 
Καλησπερα ,
Να ρωτησω κι εγω κατι αν επιτρέπεται...

Τα μηχανηματα που αγοραζεις απο Αγγλια έχουν Ευρωπαικη εγγύηση ?
Αν δηλ. παθει κατι ο προβολεας και ειναι μεσα στην εγγυηση, τον φτιαχνουν δωρεάν εδώ, ή θα πρέπει να σταλεί στην Αγγλία ( με ό,τι συνεπάγεται αυτό ??? )

Ευχαριστώ! :a0210:
 
Τα μηχανηματα εχουν ευρωπαικη εγγυηση και κανονικα βαση της ευρωπαικης νομοθεσιας οι αντιπρωσοποιες ειναι υποχρεωμενες να καλυψουν τις ζημιες. Τωρα ποιες αντιπρωσοποιες τον κανουν αυτο δεν ξερω παντως και σε κακο επαγγελματια να πεσεις μπορεις να στειλεις το μηχανημα απο εκει που αγοραστηκε και να παει απο εκει στο σερβις. Η epson ας πουμε οτι ζημια και να παθεις το μηχανημα θα το στειλει ιταλια για να το επισκευασει χωρις καμια επιβαρυνση. Οπωσδηποτε ειναι καλυτερα να αγορασεις προβολεα απο Ελλαδα για το θεμα της εγγυησης ομως σε μερικα μοντελα ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα της τιμης οπως του optoma [1700 στην ελλαδα 1000 αγγλια] οπου δεν σηκωνει δευτερη σκεψη. Εδω το πολυ-πολυ να αγορασεις κανενα 720p με αυτα τα λεφτα.