Ώρα για αλλαγές...

lleonidas

New member
12 December 2010
23
Καλησπέρα σε όλους!Νέο μέλος που χθες ανακάλυψα το πολύ ενδιαφέρον αυτό forum ψάχνοντας γνώμες για αγορά 2 τηλεοράσεων που θα αντικαταστήσουν επιτέλους τα''μπαούλα''που έχουμε στο σπίτι!
Θέλω μια 22'' για το δικό μου χώρο κ μια 32'' για τους δικούς μου.Οι απαιτήσεις δεν είναι υψηλές.Ούτως ή άλλως γνωρίζω ότι όλες οι tv πλέον διαθέτουν mpeg4 κ αρκετά καλή εικόνα σε γενικές γραμμές,για τα δικά μου standards,φυσικά.
Σε ότι αφορά την 22άρα,δεν ενδιαφέρομαι τόσο να είναι full HD,γιατί απ'ότι είδα σε άλλα threads,δε χρησιμεύει σε κάτι ουσιαστικό σε μια μικρή tv.Ενδιαφέρομαι όμως πολύ να μπορώ να βάζω μέσα το stickάκι με την ταινία που έχω κατεβάσει από το internet κ να παίζει χωρίς να μπλέκω με dvd player.Δεν ξέρω όμως αν υπάρχει τέτοιο μοντέλο.Ίσως η LG 22LE3300.
Επίσης μ ενδιαφέρει να μπορώ να τη συνδέω με το laptop κ να γίνεται κάτι σαν οθόνη του pc.Όπως καταλαβαίνετε,προορίζεται σε γενικές γραμμές κυρίως για απλή χρήση,δηλαδή μπαλίτσα,ταινιούλες κ κ pro evolution που κ που!Σε ότι έχει να κάνει με τα χρώματα,μου αρέσει να είναι έντονα κ όχι''θαμπά''.Μπάτζετ μέχρι 320 ευρώ.
Κάποιες(εκτός αυτής που έγραψα πριν) που έχω δει είναι οι εξής:1.samsung 22C450(229 Eυρώ),2.Sony bx200(283),3.LG LD350(218),4.LG LE5500(LED,FULL HD,315 Ευρώ),5.Philips 22pfl3405h(282),6.Sony 22bx20d(ενσωματωμένο dvd player,313 ευρώ).
Όσο για την 32άρα,ισχύουν περίπου τα ίδια με τη διαφορά ότι εδώ οι περισσότερες είναι full HD κ αυτό θα το ήθελα κ εγώ.Μπάτζετ μέχρι 450 ευρώ.Εδώ έχω τσεκάρει αυτές:1.LG 32LD450(384 ευρώ),2.LG 32LD550(το wireless ready που έχει τι είναι;,434 ευρώ),3.Sony 32bx400(430 ευρώ),4.Samsung LE32C530(387 ευρώ),5.Philips 32pfl3605(389 ευρώ),6.Philips 32pfl5405(450 ευρώ).
Παρόλο που δεν έχω καμία σχέση με τις απαιτήσεις παιδιών εδώ που βλέπω ότι προσέχετε κ την παραμικρή λεπτομέρεια(κ καλά κάνετε φυσικά),σκέφτομαι να ενημερωθώ καλά πριν την όποια αγορά γιατί α.θα δώσω αρκετά χρήματα κ θέλω να''πιάσουν τόπο'',β.σκοπεύω να πάρω 2 συσκευές που θα μου μείνουν κ που θα τις χαρώ.Γι'αυτό θα κοιτάξω να βρω την καλύτερη δυνατή τιμή/χρηματοδότηση,κάνοντας κ παζάρια όπου είναι εφικτό.Γι'αυτό κ το thread''Εκπτώσεις-προσφορές''εδώ στο forum μου φαίνεται πολύ χρήσιμο.
Δεκτές όλες οι συμβουλές κ για τα μοντέλα επιλογής κ για προτεινόμενα καταστήματα.Οι τιμές που γράφω σε παρένθεση είναι από ψάξιμο στο σκρουτζ κυρίως.
Αυτά!Έγραψα πολλά,ελπίζω να μην κούρασα πολύ :smash:

Καλωσηλθες

Γιατι να παρεις 32" οταν με τα ιδια λεφτα μπορεις να παρεις 42" και μαλιστα με καλυτερη ποιοτητα εικονας?

http://www.skroutz.gr/s/263007/LG-42PJ550-42.html?keyphrase=42PJ550

Και εχει και usb για αναπαραγωγη ταινιων οπως και η samsung 22C450 που σου συνιστω σε σχεση με τις αλλες 22".

Τώρα για καλό μου απάντησες ή για να με ξεσηκώσεις;:-)
Γαμάτη ακούγεται η 42άρα αλλά δεν είναι πολύ μεγάλη;Η τηλεθέαση θα γίνεται από απόσταση 3,5-4 μέτρων περίπου,αν αυτό λέει κάτι.Να μη στραβωθούν κιόλας τα μωρά μου!!
Όσο για την 22'' samsung,την προτείνεις λόγω καλύτερης τιμής ή κ για κάποιο άλλο λόγο;

Για 4 μέτρα θέλεις 50'' κανονικά για να μην στραβωθείς με υπότιτλους κτλπ..Για να καταλάβεις,μέχρι 1,5 μέτρο προτείνουμε 32'' μέχρι 2,5 το πολύ 40'' μέχρι 3 46'' και από 3 και πάνω 50''.

Έτσι όπως μου τα λες,Ανδρέα,μάλλον πρέπει να αναθεωρήσω την άποψή μου κ για την 22άρα κ να κοιτάξω για 26άρα γιατί 32άρα δε χωράει.
Άντε πάλι ψάξιμο :-(
Βλέπω ως οικονομική λύση την LG 26LD350(280 ευρώ) αλλά νομίζω ότι δεν έχει αναπαραγωγή ταινιών από usb stick.
H Sony kdl26ex302 όμως έχει(330 ευρώ).Τι λέτε;;

Το ότι ανέβηκες σε ίντσες δε σημαίνει πως πρέπει να αλλάξεις μοντέλο. Samsung LE26C450. Με USB που τρέχει τα πάντα. Έχει βέβαια όσο και η 32άρα που είπες πως δε χωράει. Γενικά δε συμφέρει πλέον η αγορά 26άρας.