Ώρα για αλλαγή τηλεόρασης από 50" σε 75" στα 4μ. περίπου

jim_markou

Senior Member
8 October 2009
462
Kαλησπέρα παιδιά,

έχω αρχίσει αναζήτησή για αλλαγή της Samsung 50H6400 ,στην οποια αφου της εχουμε πιει το αιμα αρχισαν να ξεκολανε πιξελς.

Βλεπουμε cosmote-netflix, κατα περιοδους Apple TV και αρκετη μπαλα.
Καθομαστε απενταντι στα 3.80-4.00m περιπου (ο πλαινος καναπες ειναι πιο κοντα αλλα δε με νοιαζει χαχα).
Γενικα ειναι φωτεινος ο χωρος ,αλλα πιο πολυ βλεπουμε βραδυ με χαμηλο ως καθολου φωτισμο.
Σα μπατζετ ειχα το χιλιαρικο +- για 75αρα ,αλλα τελευτια γλυκοκοιταω και την TCL 75C765 μηπως κ παιξει καμια προσφορα.
Τι λετε για πειτε καμια προταση...

Eυχαριστω εκ των προτερων

ανάμεσα σε
Sony 75X90L και TCL 75C765 ποια θα προτεινατε?
ξέρω ότι θεωρητικά δείχνει καλύτερη η tcl αλλα διαβαζω για καλυτερη επεξεργασια εικονας κ πιο 'φυσικη' εικονα της Sony

ειμαι σε αναζήτησή 75αρας κ περιμένω μήπως πέσει η τιμή σε δυο TCL που εχω καταληξει:
TCL 75C765
TCL 75C6K
ιδανικά θα πήγαινα βέβαια σε Sony 75 Bravia 7.

Αυτή ειναι εκθεσιακό μοντέλο οπως λεει το site, του 2023 (νομιζω)

Με 1233 ευρω πας σε mini LED LCD TCL του 2025 από επίσημο μεταπωλητη:

σε αυτά τα λεφτά +- έχεις να προτείνεις καμία αλλη?

σε αυτά τα λεφτά +- έχεις να προτείνεις καμία αλλη?
θα μπορούσα να μάθω γιατί μεταφέρθηκε το σχόλιο μου?θεωρήθηκε ότι "βρωμιζω" το thread? γιατι βοηθητικη κ σε εκεινον θα ηταν η απαντηση στην ερωτηση μου...!! η εγινε απο το χρηστη αναφορα?ευχαριστω πολυ

θα μπορούσα να μάθω γιατί μεταφέρθηκε το σχόλιο μου?θεωρήθηκε ότι "βρωμιζω" το thread? γιατι βοηθητικη κ σε εκεινον θα ηταν η απαντηση στην ερωτηση μου...!! η εγινε απο το χρηστη αναφορα?ευχαριστω πολυ

Το σχόλιο σου μεταφέρθηκε, στο νήμα αγοράς σου για να υπάρχει μια συνέχεια στο νήμα σου.
Αν μπαίνουν και άλλοι και κάνουν ερωτήσεις αγοράς σε νήματα άλλων θα μπερδευτεί αυτός που ξεκίνησε το νήμα.
Δεν έγινε από τον χρήστη αναφορά.

Στη διάθεση σου.