ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΥΣΚΟΛΑ

stathis58

New member
19 February 2008
32
ΠΑΙΔΙΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΑΓΟΡΑΣ ΝΕΟΥ ΕΝΙΣΧΥΤΗ. ΡΩΤΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΣΑΚΩΜΟΥΣ.DENON H ONKYO?ΤΑ ΗΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ FOCAL 836 KAI 826.H ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ DENON 4308 Η ΟΝΚΥΟ 905. ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΩ ΣΕ ΦΘΗΝΟΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ. Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΦΟΡΑ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΗΧΟ. ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Denon 4308 ή Onkyo 905 ειναι εξαιρετικά μηχανήματα και τα 2.

Αν πάρεις Onkyo όχι από Ελλάδα.. Κανε μια αναζήτηση στο φορουμ στην κατηφορία που είσαι και θα βρεις μπόλικο σχετικό υλικό...

Δες και το θεμα του panosxgr λιγο παρακάτω για τον Onkyo..

Denon 4308 ή Onkyo 905 ειναι εξαιρετικά μηχανήματα και τα 2.

Αν πάρεις Onkyo όχι από Ελλάδα.. Κανε μια αναζήτηση στο φορουμ στην κατηφορία που είσαι και θα βρεις μπόλικο σχετικό υλικό...

Δες και το θεμα του panosxgr λιγο παρακάτω για τον Onkyo..

Συμφωνω στο 100% αλλα εχω να προσθεσω αφου η αγορα του onkyo ειναι επιβεβλημενη εκτος Ελλαδας να στραφει στον denon που ουτε υπερτιμημενος ειναι ουτε και προβληματα εδειξε να εχει. Αυτο το λεω για πρακτικους λογους αφου οι onkyo θεωρουνται λιγο καλυτερα μηχανηματα.Μακαρι να αλλαζε και η πολιτικη τους στην χωρα μας.

ΟΚ ετσι και αλλιως και τα 2 μηχανάκια ειναι κορυφή για την κατηγορία τους οπότε οποιο από τα δύο και εαν προτιμήσει κάποιος κερδισμένος θα βγεί..

ΠΑΙΔΙΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΑΓΟΡΑΣ ΝΕΟΥ ΕΝΙΣΧΥΤΗ. ΡΩΤΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΣΑΚΩΜΟΥΣ.DENON H ONKYO?ΤΑ ΗΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ FOCAL 836 KAI 826.H ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ DENON 4308 Η ΟΝΚΥΟ 905. ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΩ ΣΕ ΦΘΗΝΟΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ. Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΦΟΡΑ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΗΧΟ. ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Στάθη, καλησπέρα κι από εμένα. Οντως και τα 2 μηχανήματα που αναφέρεις ως υποψήφια προς αγορά, είναι απλά ΚΟΡΥΦΑΙΑ! Επέλεξα τον ONKYO λόγω του επεξεργαστή εικόνας που φοράει (REON-VX της Silicon Optix). Εάν έχεις προβολέα και προβάλλεις σε πολλές ίντσες θα σου είναι πολύ χρήσιμο. Εαν όχι, τότε δεν ξέρω αν δεις διαφορές στην εικόνα μεταξύ του 4308 και του 905. Φυσικά στον ήχο πιστεύω (χωρίς να έχω ακούσει τον 4308) ότι κάνουν παπάδες και τα 2 μηχανήματα.
-bye-

Τελικα που βρισκουμε στην καλυτερη τιμη τον Denon 4308 ?? (Αναφερομαι για Αθηνα)
Στο homecinema.gr τον εχει στα 2250 euro . Εχετε βρει κατι καλυτερο??
Καποιος φιλος ειχε πει οτι στην πλατεια Κοραη τον ειχε βρει στα 1900. Αλλα δεν ανεφερε σε ποιο καταστημα ακριβως. Παντως επειδη δουλευω εκει κοντα ρωτησα σε ολα τα καταστηματα και τον εχουν πανακριβα. Καποιος απο τους πωλητες εκει μου ειπε και 2900 !!!!

Last edited:
2900? MHN MOY ΛΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ. ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ. ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΗ Η ΤΙΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ Α1 Η ΣΤΟΝ ΥΑΜΑΗΑ Ζ11 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗΣ ΚΛΑΣΗΣ.

2300 ειναι περιπου η φυσιολογικη τιμη του ,φυσικα απο καπου που θα παρεις και πληρη εγγυηση
Μην το σκεφτεις να τον παρεις πιο λιγο χωρις εγγυηση
Σου ευχομαι βεβαια να τον βρεις και λιγοτερο