orelle orators vintage σπανια ηχεια

Status
Not open for further replies.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΛΑΝΗΣ

AVClub Enthusiast
20 February 2010
743
ΑΘΗΝΑ
Προσφερονται τα ανωθι ηχεια 2δρομων (100wrms --91db-- 8om) bassreflex με μοναδες της SEAS MIDWOOFER 6.5" TWEETER 1" ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΚΑΜΠΙΝΑ 27ΛΙΤΡΩΝ ΚΟΥΡΝΤΙΣΜΕΝΑ ΣΤΑ ΑΙΡ ΣΤΟΥΝΤΙΟΣ ,ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ 300ΤΕΜ.μαυρου χρωματος με μαμiσια καλωδιωση van de hul,εξαιρετικα σπανια κομματια σε πολυ καλη λειτουργικη και οπτικη κατασταση παρα τα χρονια τους.Το 1999 κοστιζαν λιανικη 980000 χιλιαδες δραχμες.
Τιμη 700 ευρω.
Ελεγχος και ακροαση στον χωρο μου.
Τηλ 2105243920 2105233693 6974672617.
Δειτε και την καταχωρηση μου με φωτογραφιες στην παρουσιαση δικαναλων συστηματων καθως και στις προσφορες ενισχυτων οπου το ματσαρισμα τους με τον Consonanse ειναι ιδανικο.

Αυτα της φωτογραφιας ειναι η εκδοση μκι.Τα δικα μου ειναι η εκδοση μκιι,σε μαυρο χρωμα,διαφορετικο σχεδιασμο καμπινας και χαμηλοτερο κροςοβερ.Μπορεις να τα δεις και να τα ακουσεις απο 13-15/08/2011 στον χωρο μου.

Στην υποκατηγορια hiend ηχεια εχω ανοιξει νημα orelle orators,που στην σελιδα δυο(2) παρουσιαζω με φωτογραφιες τα δικα μου,οπου διαφερει η καμπινα απο την εκδοση του εμπει και το λογοτυπο της εταιρειας αναγραφεται στο προστατευτικο και οχι στην καμπινα.

Status
Not open for further replies.