orelle orators

...μια προταση για τελειοποιηθει ακουστικα κ οπτικα το στησιμο σου. Θα σου προτεινα κατι τετοιο http://shop.xtz.se/speaker-stands/XTZ-Floorstand-99-Matt-Black

Οι βασεις που εικονιζονται στις φωτο που εβαλες, ναι μεν ειναι ιδιαιτερες αλλα δεν εχουν τη στιβαροτητα και τη μαζα που απαιτειται για να μονωθει μηχανικα το ηχειο.

:2thumb22sup:

Last edited:
Καλο απογευμα.Ανεβασα μερικες φωτογραφιες απο τα νεα μου καλουδια.Δεν διεκδικουν δαφνες ομορφιας και φινετσας αλλα ειναι ακρως μουσικα μεσα τερψης και απολαυσης.Κατασκευασμενα το 1996 στην Αγγλια απο την ORELLE AUDIO εισηχθηκαν στην ελλαδα το 1998.Φερουν μοναδες της SEAS MID-WOOFER 6.5" 3310 SR 142/6,TOYITER 1" H211,ΚΑΛΩΔΙΩΣΗ VAN DEN HUL, κουρντισμενα με το αυτι στα air studios,απο μασιφ ξυλο,σε περιορισμενο αριθμο κομματιων(250)με σιριαλ ναμπερ 0055,100rms,90db,σχεδιασμενα απο τον Martin Collons στην λιανικη τιμη των 980,000 δραχμων.Απολαυστε τα.
Μια διορθωση στα τεχνικα χαρακτηριστικα των ηχειων,τΑ ΤΟΥΙΤΕΡ ειναι 4"

4ιντσο τουιτερ δεν γινεται, δεν θυμαμαι να χω δει θολο 4". Ο θολος οπως τον βλεπω και απ οσο μπορω να καταλαβω, ειναι 1 ιντσα δηλαδη 2.51 εκατοστα

Last edited:
Πολυ ωραια γιωργο. ισως να μην τιθεται καν λογος αλλαγης του ενισχυτη. σε σχεση με τα klipsch πως ακουγονται ?

Η ελλειψη ικανου χωρου αδικουσε εμφανως τα κλιπς,περα απο την αφορητα αναλυτικα κατευθυντικη μεσουψηλη λογω κορνας,και τις ουρες του πραγματικα χαμηλου μπασου(στον δικομου χωρο) χαλουσε την στερεοφωνικη εικονα.Ο ενισχυτης,εργο της πλεον αξιοπιστης xiend κινεζικης εταιριας,ειναι μια εξυπνη υλοποιηση,υβριδικη,με μια διπλοτριοδο 6η30 στην προενισχυση(λειτουργει και ως προενισχυτης)σε καθαρη ταξη Α και συνεχιζει σε cool AB,αποτους ενισχυτες με solid state εξοδο,εχειχροιες,απαλοτητα,τρισδιαστατη σκηνη,εστιασμο,αναλυση μεγαλα σωματα,δυναμικα και τιμη χωμα.Με τα orelle πιστευω οτι πετυχα το ιδανικο ματσαρισμα (σε αυτο βοηθα και το αξιολογο cdp audio aero mkii)με καλωδια αξιας ενος σεντ.Σε μελοντικη αναβαθμηση ενας leben θα απογειωση το σετ.Τον θελω τον γιαπωνεζο.

...κατα τη ταπεινη γνωμη μου μην τον αλλαξεις τον ενισχυτη, αυτα που θα χασεις θα ειναι πιο πολλα κ ουσιαστικα απο αυτα που θα κερδισεις. Leben σημαινει ματσαρισμα με αλλης φιλοσοφιας ηχειο, υπερευαισθητο με συγκεκριμμενη καμπυλη αντιστασης κλπ

Last edited:
...κατα τη ταπεινη γνωμη μου μην τον αλλαξεις τον ενισχυτη, αυτα που θα χασεις θα ειναι πιο πολλα κ ουσιαστικα απο αυτα που θα κερδισεις. Leben σημαινει ματσαρισμα με αλλης φιλοσοφιας ηχειο, υπερευαισθητο με συγκεκριμμενη καμπυλη αντιστασης κλπ

Τ ο εχω βρει το ηχειο,vintage cary,και το ακουσα και την 'ακουσα'',Παντελη,προς το παρων θα αφιερωθω στους ρητορες,στην αναβαθμηση του υλικου ακροασηςκαι στις βασεις και ςτην ερευνα για αναλογικη πηγη.

Σωστος, επικεντρωσου στο παρον συστημα, αστο να σου δωσει ευχαριστηση και ασχολησου μονο με μουσικες. Εξαλλου ολα τα μηχανακια του κοσμου αυτο εξυπηρετουν, τη μουσικη.

εαν το συτημα ειναι πιο ακριβο απο το συνολο του υλικου που ακους τοτε εχεις κανει καποιο λαθος. την παρασκευη που ημουν αθηνα πηρα 45 (ολογραφος σαρρανταπεντε) βινυλια ..

εχεις μια χαρα συστημα, μην σκεφτεσαι τις αναβαθμισεις, βαλτο μπρος και ακου μουσικη