ΩΡΕΣ ΚΟΙΝΗΣ ΗΣΥΧΙΑΣ

=silent=

AVClub Fanatic
2 August 2006
11,360
Homeless
Θα μπορούσε κάποιος να μου πει ποιες ώρες θεωρούνται κοινής ησυχίας? Απο όσο ξέρω ισχύει θερινό και χειμερινό ωράριο. Θα ήθελα να μάθω επίσης από πότε έως πότε ισχύει το θερινό και το χειμερινό ωράριο.

Ο λογος που ρωτάω ειναι γιατι εχω μπλεξει με γείτονες ταλιμπαν που όλη μερα κανουνε απιστευτη φασαρια και εχω αγανακτησει. Θελω τουλαχιστον να ξερω ποτε εχω το δικαιωμα να τους κραξω.:violent-smiley-030:

Απάντηση: ΩΡΕΣ ΚΟΙΝΗΣ ΥΣΗΧΙΑΣ

14:30-17:00 και 23:00-7:00 είναι ώρες κοινής ησυχίας.

Απάντηση: ΩΡΕΣ ΚΟΙΝΗΣ ΥΣΗΧΙΑΣ

Αστυνομική Διάταξη υπ’ αριθμ. 3
Μέτρα για την τήρηση της κοινής ησυχίας
Οι ώρες κοινής ησυχίας καθορίζονται ως εξής:
α. Κατά τη θερινή περίοδο από 15:00 ως 17:30 και από 23:00 ως 7:30
β. Κατά τη χειμερινή περίοδο από 15:30 ως 17:30 και από 22:00 ως 7:30
Ως θερινή περίοδο λογίζεται το χρονικό διάστημα από 1 Απριλίου ως 30 Σεπτεμβρίου και ως χειμερινή το χρονικό διάστημα από 1η Οκτωβρίου ως 31 Μαρτίου.
Τροποποιήθηκε με την Αστ Διάταξη 10/10/12/4-γ/1-2-01 (ΦΕΚ 180/Β/22-2-01)

Re: ΩΡΕΣ ΚΟΙΝΗΣ ΥΣΗΧΙΑΣ

Ευχαριστώ πολύ.

Ανάθεμα και αν τις τηρεί ο περισσότερος κόσμος σε αυτή την χώρα.

=silent=, καλό κουράγιο φίλε.

Κι εμείς εδώ μια από τα ίδια είμαστε.
Αν και δε μπορούμε να πούμε τίποτα, γιατί ενώ τηρούμε τις ώρες, όταν λειτουργεί το συνεργείο κάνει διαολεμένο θόρυβο...

Μερικες φορες περαν αυτων των ωρών θα πρεπει να υπαρχει και 1 γενικοτερος σεβασμος προς τον γειτονα σου. Για παραδειγμα επειδη η ωρα κοινης ησυχίας ξεκινάει τις 11:30 το βραδυ δεν σημαίνει οτι εσυ θα πρεπει να γκρεμίζεις ντουβάρια μεχρι εκεινη την ωρα οπως και εγινε με τον γείτονα μου.

Α, όχι! Σε τέτοιο σημείο δεν έχουν φτάσει οι δικοί μας.

Μόνο που παίζουν κάτι σκυλάδικα στην τσίτα (πολύ) πρωινές και μεσημεριανές ώρες.
Δηλαδή εγώ είμαι κορόιδο που όποτε ανοίγω το στέρεο κλείνω τα παράθυρα;

Αν οι ταλιμπάν είναι πολλοί φίλε silent κάντην με ελαφρά...

Έχεις αυτή τη δυνατότητα?

Νοικιάζεις ή το έχεις αγοράσει?

Νοικιάζω. Σκέφτομαι να την κανω γιατι χριεαζομαι και τριτο δωματιο εκτός των αλλων. Τωρα εχω μονο 2

εσύ =silent= με την γκαντεμιά που σε δέρνει και στο κολωνάκι να πας να μείνεις τα ίδια νταβαντζιλίκια θα έχεις....

Re: Απάντηση: ΩΡΕΣ ΚΟΙΝΗΣ ΗΣΥΧΙΑΣ

εσύ =silent= με την γκαντεμιά που σε δέρνει και στο κολωνάκι να πας να μείνεις τα ίδια νταβαντζιλίκια θα έχεις....

Πάνω ακριβώς στο Κολωνάκι???:huh2:

Εκεί μπορεί και να του αρέσει...:flipout:

Επειδή έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με μαντρί που έχω δίπλα μου γιατί οι άνθρωποι είναι ζώα
γιά αρχή τους παρακάλεσα να κάνουν λίγο ησυχία τα μεσημέρια και μετά βέβαια άρχισε το κράξιμο-το βρίσιμο-τους έκανα ρόμπα σε όλους όσους μπορούσα στην φειτονιά έφερα και την αστυνομία κανα δυό φορές
Στο τέλος κατάφερα μετά απο 3 χρόνια γιατί το διαμέρισμα είναι δικό μου και δεν έχω την χαρά να μπορώ να μετακομίσω απο την μία να μην λέμε ούτε καλημέρα αλλά απο την άλλη να τειρούν τουλάχιστον τις ώρες κοινής ησυχίας κατά γράμμα ...
Για το υπόλοιπο διάστημα ψάχνω και γώ τρόπο να τους βάλω χέρι