Ώρες λειτουργίας οθόνης menu???

daisuke

New member
14 December 2007
31
Thessaloniki
Παιδιά μια ερώτηση ... Ο πωλητής που μου πούλησε την samsung c8000 46'' ήθελε να μου πασσαρει το τελευταίο εκθεσιακό κοματι (που ήταν αναμενο νυχθημερων) φυσικά εγώ δεν το δέχτηκα και ζήτησα να μου παραγγηλει καινούριο . Ερώτηση : ποιος είναι ο τρόπος να ελεγξω εάν τελικά θα μου δώσει το καινούριο ή το εκθεσιακό ; Νομίζω και έχω ακούσει ότι κάπου στο μενού , φενεται πόσο έχει λειτουργήσει η οθόνη σε ώρες - μέρες κτλ .. Ευχαριστώ ..

Να σου δωσει το εκθεσιακο κομματι δεν ειναι κακο , να σου κοψει ομως πχ. και 500 ευρω απο την τιμη.

δεδομένου ότι η τιμή θα είναι η ίδια αλά «θα το πάρεις τώρα και δεν θα περιμένεις .. » ετοιμοπαραδοτο και καλά ... Μπούρδες δηλαδή ...

πες του να σου κοψει απο την τιμη για να το παρεις...
επισης το εκθεσιακο κομματι μπορεις να το τεσταρεις για καμμενα πιξελς

αμα ειναι σφραγισμενη αυτη που θα σου ερθει σημαινει πως ειναι καινουργια

Είναι λίγες εκείνες οι μάρκες που έχουν στα menu τους τις ώρες λειτουργίας μιας οθόνης. Προσωπικά μόνο την sony ξέρω όταν κυκλοφορούσαν,αλλά είναι πολύ λίγες.

Βασικα μολις βρηκα εδω συζητηση http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=433251&postcount=29 απλα δεν ειμαι σιγουρος αν οι κωδικοι ειναι ιδιοι για ολα τα μοντελα Samsung ..
Απο οτι εχω καταλαβει παντως ... ΟΛΕΣ οι τηλεορασεις εχουν "Κρυφο - Service Menu" και ενεργοποιηται με διαφορετικο τροπο σε καθε μαρκα ή / και μοντελο..