Οταν βγαινει προεδρος "σοβαρης" ομαδας και λεει (πριν αρχισει η χρονια) οτι στοχος ειναι ο ΤΕΛΙΚΟΣ του ΤΣ.Λ. και πριν περασουν τρεις μηνες η ομαδα αυτη αποκλειεται απο τον θεσμο χωρις να εχει σημειωσει νικη, τοτε τον μονο που πρεπει να βριζουν και να απειλουν οι οπαδοι ειναι τον ΠΡΟΕΔΡΟ.
Εγω παντως δεν θα ανεχομουν να με κοροϊδευουν με αυτον τον παιδικο τροπο για να μου φανε τα φραγκα μεσω διαρκείας, καρτας μελους, φανέλας και εφημεριδων...
Ο προπονητης ειναι αυτος που ειναι, δεν λεγεται Μουρινιο ουτε Φεργκιουσον. Εχει συγκεκριμενο υλικο να δουλεψει και συγκεκριμενη νοοτροπια ομαδας, οπαδων, διοικησης να αλλαξει. Κανει οτι μπορει κατα την αποψη μου. Ενταξει, ριχνει και κανεναν υπνακο στον παγκο, ουτε ο πρωτος ειναι που το κανει ουτε ο τελευταιος.
Οι παικτες με την "καρδια του πρωταθλητη", τοσο ξερουν τοσο παιζουν. Οταν εχουν απεναντι τους Παναθηναϊκο ή ΑΕΚ ειναι ταυροι εν υαλοπωλειο, μαγκες, παιχταραδες, αιωνιοι εφηβοι, μαγοι... Οταν παιζουν Ευρωπη, το μαγικο ραβδι της ατυχιας και της παγκοσμιας συνομωσιας εναντια στον ΟΣΦΠ, τους μεταμορφωνει σε ανημπορα παιχτακια.
Ο κατασκοπος ομως....? Ποιο ειναι το σχεδιο του "Ολυμπιακάρα" προεδρου? Αφου δεν ειναι καβουρακιας σαν τον καπετανιο, γιατι δεν κανει τον ΟΣΦΠ Τσελσι ή εστω Σαχταρ? Γιατι εχει τον Λουβαρη ακομα κουμανταδορο? Γιατι εφαγε μεσα σε μια νυχτα τον μοναδικο προπονητη που πηγε να αλλαξει κατι στην αρρωστη νοοτροπια της "γιαφκας" των αποδυτηριων? Γιατι αφηνει τον υπεροχο λαο της Θυρας 7-0 να κανει δικτατορικα κουμαντο μεσα και εξω απο το γηπεδο? Γιατι υποσχεται στον φιλαθλο-πελατη του, λαγους με πετραχηλεια καθε καλοκαιρι και μετα απειλει θεους και δαιμονες στα μεσα της περιοδου και μετα κατα τον Μαϊο τα ξεχναει ολα και οργανωνει οργουελικες φιεστες και ξαναυποσχεται τα ιδια για του χρονου?
Τουλαχιστον ο σωφερ και ο κοντος δεν εχουν τοσο μεγαλη γλωσσα...