ΟΣΦΠ Reloaded

Την πρώτη φορά:
«Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν ήταν σε θέση να οδηγήσει τον Ολυμπιακό στην ευρωπαϊκή διάκριση»

Τη δεύτερη φορά:
«Θέλουμε να παίξουμε σύγχρονο και επιθετικό ποδόσφαιρο και να δώσουμε τη μάχη μας στο Champions League».... "είναι δυνατόν να επικρατεί 1-0 της Μονακό, της Λίβερπουλ και της Λα Κορούνια;"

Και μετά τί έκανε;

Ήμουνα σίγουρος οτι σήμερα το πρωί θα "σκούζατε" ομαδικά. Εφημερίδες κι οπαδοί.
Δεν θα βάλετε ποτέ μυαλό... Και τους μαγαλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο να φέρετε, πάλι τα ίδια θα παθαίνετε, χειρότερα απο την Ίντερ.
Ρε σείς, ηρεμήστε... Τους πνίγετε δεν το καταλαβαίνετε;
Τι μ.λ.κίες είναι αυτές; Από που κι ως πού το χτεσινό μάτς ήταν "το μάτς της χρονιάς" και "αγώνας δίχως αύριο";
Τι δουλειά είχε ο Κόκκαλης στου Ρέντη; Για να εμψυχώσει ή για να απειλήσει;
Και στο κάτω-κάτω με ποιούς παίζατε; Με τον Κόκκινο Μύλο;
Εμένα μου άρεσε ο Ολυμπιακός χθές.
Και γενικά φέτος καλά έπαιξε, εκτός από το εντός έδρας με τη Ρόμα.
Πάρτε το χαμπάρι γιατί έχετε απίστευτη έφεση στην παραμύθα... Η τέταρτη θέση δεν είναι αποτυχία, η τρίτη θέση θα ήταν υπέρβαση. Καλά, από εκεί και πάνω δεν το συζητάω...

Μην μού πειράζεις τήν Ιντερ.Ειδικά τώρα που πήρε τα πανω της.:grinning-smiley-043 .
Μπάμπη ,βασει ετών συμμετοχής του Ολυμπιακού στούς ομίλους ,θάπρεπε με καλύτερο σχεδιασμό να διεκδικήσει πρόκριση.Δεν τοκανε ποτέ.Απο την κλήρωση είχα γράψει ότι η τρίτη θεση για τον γαυρο ηταν η αναμενόμενη και για την Αεκ κάθε θεση πανω απο την τέταρτη σημαντική επιτυχία.
Στο φόρουμ πάντως κανείς γαυρος δεν εσκουξε.Ολοι γράψαμε για κοκκαλη οπαδούς και παραμύθα.Ο Τζιμάκος που είναι με τον Σόλιντ ,ειναι που έχει αναμνήσεις απο τον ´Ξανθό Βορρά´αλλά δεν το ομολογεί.:flipout: :flipout:
Και να ρωτήσω κάτι??´Οταν έγραφες οτι σού άρεσε ο Ολυμπιακός χτές,να υποθέσω ότι γέλαγες κάτω απο τα ανύπαρκτα μουστάκιά σου??:flipout: :flipout:

Και να ρωτήσω κάτι??´Οταν έγραφες οτι σού άρεσε ο Ολυμπιακός χτές,να υποθέσω ότι γέλαγες κάτω απο τα ανύπαρκτα μουστάκιά σου??:flipout: :flipout:

Μου άρεσε γιατί το πάλεψαν, γιατί το ήθελαν το παιχνίδι... Δεν είπα οτι έπαιξαν μπαλάρα αλλά προσπάθησαν τουλάχιστον.
Έπρεπε να ήσουνα Βάζελος, να πρέπει να τα δώσεις όλα για να κερδίσεις ένα παιχνίδι, και να βλέπεις τη φάτσα του Μάτζιου και του Μπίσκαν... Όλο ζωντάνια και τσαγανό...
icon8.gif

Τότε θα με ένοιωθες...
icon9.gif

Οταν βγαινει προεδρος "σοβαρης" ομαδας και λεει (πριν αρχισει η χρονια) οτι στοχος ειναι ο ΤΕΛΙΚΟΣ του ΤΣ.Λ. και πριν περασουν τρεις μηνες η ομαδα αυτη αποκλειεται απο τον θεσμο χωρις να εχει σημειωσει νικη, τοτε τον μονο που πρεπει να βριζουν και να απειλουν οι οπαδοι ειναι τον ΠΡΟΕΔΡΟ.

Εγω παντως δεν θα ανεχομουν να με κοροϊδευουν με αυτον τον παιδικο τροπο για να μου φανε τα φραγκα μεσω διαρκείας, καρτας μελους, φανέλας και εφημεριδων...

Ο προπονητης ειναι αυτος που ειναι, δεν λεγεται Μουρινιο ουτε Φεργκιουσον. Εχει συγκεκριμενο υλικο να δουλεψει και συγκεκριμενη νοοτροπια ομαδας, οπαδων, διοικησης να αλλαξει. Κανει οτι μπορει κατα την αποψη μου. Ενταξει, ριχνει και κανεναν υπνακο στον παγκο, ουτε ο πρωτος ειναι που το κανει ουτε ο τελευταιος.

Οι παικτες με την "καρδια του πρωταθλητη", τοσο ξερουν τοσο παιζουν. Οταν εχουν απεναντι τους Παναθηναϊκο ή ΑΕΚ ειναι ταυροι εν υαλοπωλειο, μαγκες, παιχταραδες, αιωνιοι εφηβοι, μαγοι... Οταν παιζουν Ευρωπη, το μαγικο ραβδι της ατυχιας και της παγκοσμιας συνομωσιας εναντια στον ΟΣΦΠ, τους μεταμορφωνει σε ανημπορα παιχτακια.

Ο κατασκοπος ομως....? Ποιο ειναι το σχεδιο του "Ολυμπιακάρα" προεδρου? Αφου δεν ειναι καβουρακιας σαν τον καπετανιο, γιατι δεν κανει τον ΟΣΦΠ Τσελσι ή εστω Σαχταρ? Γιατι εχει τον Λουβαρη ακομα κουμανταδορο? Γιατι εφαγε μεσα σε μια νυχτα τον μοναδικο προπονητη που πηγε να αλλαξει κατι στην αρρωστη νοοτροπια της "γιαφκας" των αποδυτηριων? Γιατι αφηνει τον υπεροχο λαο της Θυρας 7-0 να κανει δικτατορικα κουμαντο μεσα και εξω απο το γηπεδο? Γιατι υποσχεται στον φιλαθλο-πελατη του, λαγους με πετραχηλεια καθε καλοκαιρι και μετα απειλει θεους και δαιμονες στα μεσα της περιοδου και μετα κατα τον Μαϊο τα ξεχναει ολα και οργανωνει οργουελικες φιεστες και ξαναυποσχεται τα ιδια για του χρονου?

Τουλαχιστον ο σωφερ και ο κοντος δεν εχουν τοσο μεγαλη γλωσσα...

Last edited:
Ναυτακια....:flipout:

Παιξτε με καμμια Ζαγοροχωρια πως στο καλο την λεγανε και μετα μας λετε...-bye-