ΩΣΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ........

kosmous

Supreme Member
17 June 2006
4,470
Δηλαδή τώρα που δεν ξέρω αγγλικά και δεν μπορώ να βγάλω άκρη για το ΤΟΜΒ RAIDER LEGEND και το F1 2005 που είναι , το πρώτο 5 μηνών και το δεύτερο 9 και με σχεδόν μηδαμινές αμυχές και κολλάνε και απο εκεί που τα πήρα μου είπαν να μπω στο site της κατασκευάστριας εταιρίας και να το αναφέρω , πράγμα αδύνατον για τα μηδαμινά αγγλικά μου , θα είμαι παράνομος αν τσιπάρω την κονσόλα και τα ξανααγοράσω με 3 ευρώ ?.:violent-smiley-030:

Να συμπληρώσω ότι τα games δοκιμάστηκαν σε άλλη κονσόλα και παρουσίασαν το ίδιο πρόβλημα .

Chip chip chip
chip chip chip
πως του παν καλέ τα chip...

Τη δικιά μου κονσόλα την έχω chipάρει και ας αγοράζω τα παιχνίδια original για τον απλό λόγο ότι θέλω να παίζω από το αντίγραφο για να μην τα χαλάω.
Π.χ. το God of war το έχω αντιγράψει τουλάχιστον 3 φορές μέχρι να το τελειώσω σε Titan mode. :p

Δηλαδή τώρα που δεν ξέρω αγγλικά και δεν μπορώ να βγάλω άκρη για το ΤΟΜΒ RAIDER LEGEND και το F1 2005 που είναι , το πρώτο 5 μηνών και το δεύτερο 9 και με σχεδόν μηδαμινές αμυχές και κολλάνε και απο εκεί που τα πήρα μου είπαν να μπω στο site της κατασκευάστριας εταιρίας και να το αναφέρω , πράγμα αδύνατον για τα μηδαμινά αγγλικά μου , θα είμαι παράνομος αν τσιπάρω την κονσόλα και τα ξανααγοράσω με 3 ευρώ ?.:violent-smiley-030:

Σεβαστη η αποψη σου αλλα μην ξεχνας οτι εχεις την ευκαιρια να παιζεις παιχνιδια των 3 ευρω γιατι καποιοι που ισως εσυ τους θεωρεις κοροιδα εχουν αγορασει τα γνησια.
Ξερεις ποσα εκατομμυρια δολλαρια απαιτουνται για την αναπτυξη ενος παιχνιδιου?

Απάντηση: Re: ΩΣΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ........

Σεβαστη η αποψη σου αλλα μην ξεχνας οτι εχεις την ευκαιρια να παιζεις παιχνιδια των 3 ευρω γιατι καποιοι που ισως εσυ τους θεωρεις κοροιδα εχουν αγορασει τα γνησια.
Ξερεις ποσα εκατομμυρια δολλαρια απαιτουνται για την αναπτυξη ενος παιχνιδιου?

Εσύ έχεις καταλάβει ότι δυο παιχνίδια αξίας 90 ευρώ περίπου θα έπρεπε να αντιπροσωπεύονται και από κάποιον που να μπορούμε να συννενοηθούμε
σε μια τέτοια περίπτωση ?
Τώρα είμαστε κορόιδα , που τους τα ακουμπάμε και μας έχουν γραμμένους κανονικά .

για αυτο λεω σεβαστη η αποψη σου
αλλα και εσυ να καταλαβεις οτι αν ολοι κανανε το ιδιο ακομα θα επαιζες πακ μαν και οχι το crysis για παραδειγμα

Να υποθέσω από τα λεγόμενά σου ότι το μποϋκοτάζ δεν αποφέρει αποτελέσματα ?
Γιατί αυτοί είναι σε θέση να κάνουν πολλά για να βγάλουν χρήματα.
Όπως και αν μπορούνε θα προσπαθούν να τα βγάζουν με όσο το δυνατόν λιγότερα έξοδα.

Εχμ...
Επειδή έχω δουλέψει για μεγάλη εταιρία ανάπτυξης παιχνιδιών, δεν φταίνε αυτοί αν οι αντιπρόσωποι στην Ελλάδα είναι απόγονοι του Αυνάν... :p
Όπως είπα, αγοράζεις το παιχνιδάκι σου και το αντιγράφεις για να παίζεις από το αντίγραφο και να μην το χαλάς. Το ίδιο δηλαδή όπως κάνεις και με τα DVD.

για αυτο λεω σεβαστη η αποψη σου
αλλα και εσυ να καταλαβεις οτι αν ολοι κανανε το ιδιο ακομα θα επαιζες πακ μαν και οχι το crysis για παραδειγμα

Κοιτα ειναι φαυλος κυκλος...ο κοσμος θελει πολλα και δεν γουσταρει να πληρωνει μια ..ειτε ειναι games ειτε music απο την αλλη οι εταιριες βλεποντας αυτα τα διαφυγοντα κερδη βαζει στην ιδια τιμη την καθε σαβουρα με ενα αριστουργημα....τωρα τι μπορει να γινει ..ειναι μεγαλη κουβεντα..ενδεικτικα-επιγραμματικα σε λιγο πιστευω θα εξαφανιστουν τελειως τα cd και ο κοσμος θα αγοραζει μονο online μουσικη σε τιμες δελεαστικοτατες(τετοιες που δεν θα σκεφτεσαι να μπεις στο κοπο να το κατεβασεις σε μιζερη ποιοτητα η να το αγορασεις απο μαυρο...αυτη τη στιγμη και τα 0.90 που κανει το κομματι πολλα ειναι) ,οσο για τα games οι εταιρειες θα δινουν βαρυτητα ολο και περισσοτερο στο multiplayer κομματι του παιχνιδιου οπου μπορουν (accounts klp) να κρατησουν τα κερδη τους.
Θα πρεπει να βρουν ενα καλυτερο τροπο βεβαια ( οπως η valve με το counterstike) για να πολεμησουν ολους τους cracked servers..

Εχμ...
Επειδή έχω δουλέψει για μεγάλη εταιρία ανάπτυξης παιχνιδιών, δεν φταίνε αυτοί αν οι αντιπρόσωποι στην Ελλάδα είναι απόγονοι του Αυνάν... :p
Όπως είπα, αγοράζεις το παιχνιδάκι σου και το αντιγράφεις για να παίζεις από το αντίγραφο και να μην το χαλάς. Το ίδιο δηλαδή όπως κάνεις και με τα DVD.

Eνταξει μην κοροιδευομαστε μεταξυ μας....

Κατα την γνωμη μου τα παιχνιδια δεν ειναι και τοσο ακριβα.
αν δεις τον λογο share of money προς share of time θα δεις οτι ειναι απο τους φθηνοτερους τροπους διασκεδασης
Με 30-40 ευρω μπορεις να απασχολησε δημιουργικα για μηνες ακομα,ενω αλλοι δινουν σχεδον δεκα ευρω για ενα περιοδικο που θα το ξεφυλλισουν σε μιση ωρα

Κατα την γνωμη μου τα παιχνιδια δεν ειναι και τοσο ακριβα.
αν δεις τον λογο share of money προς share of time θα δεις οτι ειναι απο τους φθηνοτερους τροπους διασκεδασης
Με 30-40 ευρω μπορεις να απασχολησε δημιουργικα για μηνες ακομα,ενω αλλοι δινουν σχεδον δεκα ευρω για ενα περιοδικο που θα το ξεφυλλισουν σε μιση ωρα

Θα συμφωνησω διαφωνοντας....αν προκειται για ενα καλο παιχνιδι και εγω μαζι σου αλλα αν προκειται για καμμια πατατα τοτε τα 40 -50 ε ειναι πολλα ...και δυστυχως απο το demo δεν μπορεις να καταλαβεις παντα αν το παιχνιδι γινεται ενδιαφερον η βαρετο η και ποση ειναι η δειαρκεια κλπ..ουτε απο τις παρουσιασεις δεν εισαι σιγουρος

Επισης το προβλημα δεν ειναι τοσο απλο...γιατι δεν ειναι μονο τα 50-100 ε που πρεπεις να δωσεις για να παρεις ενα δυο πολυ καλα παιχνιδια αλλα ειναι ολο αυτο το hardware που πρεπει σαν μ@@ να χρυσοπληρωνεις και μαλιστα συνεχεια.....αφου ανεφερες το crysis θα ξερεις τι απαιτησεις χρειαζεται ετσι ..μηπως δεν θα μπορουσαν να το φτιαξουν λιγο πιο ελαφρυ ?μηπως δεν θα μπορουσε να παιζει σε directx9 ?Eγω λεω θα μπορουσε και βλεπεις μερικες εταιρειες ηδη δινουν patch ...αλλα γενικα σε θελουν συνεχεια με το χερι στην τσεπη..ε λοιπον λογικο να μην τους κανουν μερικοι τη χαρη....

Γιατι ενταξει να δωσω 50 e για το crysis αλλα αμα θελω να δωσω και 300 ε για μια 8800 και αλλα δεν ξερω εγω ποσα για τα vista γιατι αμα θελω να ειμαι νομιμος πρεπει να ειμαι σε ολα.....ποσο παει? Τα παραπανω ισχουν για τα pc ..για τις κονσολες τα πραγματα ειναι καλυτερα νομιζω ...δεν ξερω γιατι δεν εχω...αλλα και ασυμβατοτητα προς τα πισω που παιζει πολλες φορες κοροιδια δεν ειναι ?

αν και ο φιλος μιλουσε για κονσολες ανεφερα το crysis γιατι ειναι υποδειγμα το που μπορουν να φτασουν τα παιχνιδια (φυσικα και θα παιζει σε directx9,και πολυ καλα μαλιστα)
για τις πατατες παιχνιδια συμφωνω,αλλα πιστευω οτι σχεδον ολοι εμεις που ασχολουμαστε με παιχνιδια εχουμε παρα πολυ πειρα να καταλαβουμε τις μουφες,υπαρχουν και τα φορουμ,οι κοινοτητες κλπ
και επισης υπαρχουν και τα platinum edition κλπ.
ναι αν θελεις τωρα να παιζεις με ολα τα settings full δυστυχως πρεπει να τα σκασεις.
Για τις κονσολες εμενα προσωπικα δεν με πειραζει η ασυμβατοτητα προς τα πισω,αν σκασω 600 ευρω για ps3 δεν θα με πολυενδιαφερει αν θα παιζει παλια παιχνιδια του ps2 ,ποσο μαλλον ps1

και μην ξεχναμε οτι ο καθενας εχει την 'αρρωστια´ του και εκει τα ´χωνεί' τα λεφτα του :flipout:
αλλος στο αμαξι του,αλλος στο pc, αλλος σε ουσιες,αλλος σε γυναικες,και αλλος σε ολα :Banane0:

εμενα μου φαινεται κοροιδια να παρω μια μπλουζα 400 ευρω γιατι ειναι 'επωνυμη' ενω βλεπω οτι ειναι απλα μια βαμβακερη μπλουζα made in turkey πχ