Τους την έκανα και καλά να πάθουν .:furious3:
Αντικατέστησα το ένα game με κόστος μόλις 0,60 (copy βέβαια)ευρώ και έπεται και το δεύτερο σε λίγες μέρες .
Το πως θα παίξει είναι απλό , πρώτα θα μπαίνει ένα ειδικό dvd και μετά το copy game .
Περισσότερα δεν γράφω καθότι κάποιοι λένε ότι είναι παράνομο , αν και εγώ έχω τις αντιρρήσεις μου πάνω σε αυτό.
Και τις έχω διότι για ποιόν είναι παράνομο ?
Για τις εταιρίες που κάνουν τα game ?
Που δεν αναλαμβάνουν ούτε το ελάχιστο για τα μπάτζετ τους έξοδο ,να νοικιάσουν ένα γραφείο και να υπάρχει ένας Έλληνας υπάλληλος για να απευθυνθούμε ?
Ε όχι λοιπόν , χάρη τους κάνουμε (όσοι μάλιστα δεν ξέρουμε και καλά την Αγγλική) που παίζουμε τα game τους προσπαθώντας να λύσουμε τους γρίφους χωρίς την βοήθεια Ελληνικών διαλόγων η υποτίτλων.
Μήπως για τον αντιπρόσωπο που τα εισάγει - πουλάει ?
Ξέρετε τι μου είπαν από το τεχνικό τμήμα του πλαισίου ?
Κύριέ μου , αν έχετε πρόβλημα με το game που πήρατε απο εμάς πρίν λίγο καιρό , θα πρέπει να στείλετε e-mail στην κατασκευάστρια εταιρία , μήπως και σας το αλλάξουν :bang:
Και τώρα που θέλω και κάποιο άλλο game , πως του λέω να το παραγγείλω , αν μου βγεί και αυτό σκάρτο ?
Ε μα σας είπα θα το κανονίσετε με την κατασκευάστρια εταιρία.
Δηλαδή να φτάσω στήν Αγγλία η δεν ξέρω που (η eidos είναι στη συγκεκριμένη περίπτωση) για να βρώ το δίκιο μου .:aktion033:
Από εμένα πλέον , αν θέλουν να πάρουν , πρώτα πρέπει να δώσουν .:tdown: