ΩΣΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ........

Βρε αγόρι μου,μπες εδώ http://babelfish.altavista.com/tr γράψε το κειμενάκι σου στα Ελληνικά,πάτησε το κουμπάκι της μετάφρασης,copy/paste στο mail σου,τους το στέλνεις και περιμένεις,
Όσο κακή μετάφραση και να σου κάνει το Babelfish,αυτοι θα καταλάβουν τι έπαθες και να είσαι σίγουρος ότι θα σου στείλουν καινούρια.

Ξεχνάτε κάτι βασικό...
Στα παιχνίδια υπάρχουν κλειδώματα. Και ειδικά στα παιχνίδια για κονσόλες.
Και δεν εννοώ κλείδωμα που θα παίξει ή όχι το παιχνίδι αλλά κλείδωμα που το αυθεντικό θα δείξει καλύτερα τα videos, θα δώσει Dolby Digital έξοδο, θα έχει καλύτερα γραφικά και κίνηση, με αποκορύφωμα το God Of War που θα αλλάξει ακόμη και το AI των NPCs...
Και πριν γελάσετε με αυτά που λέω, απλά αυτοί που το έχουν σπασμένο ας πάνε να το νοικιάσουν για μία μέρα να δούν τη διαφορά. ;)

H microsoft αντικαθιστει ορισμενα παιχνιδια της για το 360, με κοστος 20 δολλαρια. Αν το εκαναν ολες οι εταιριες, ισω μειωνοταν λιγακι η πειρατεια.

Βρε αγόρι μου,μπες εδώ http://babelfish.altavista.com/tr γράψε το κειμενάκι σου στα Ελληνικά,πάτησε το κουμπάκι της μετάφρασης,copy/paste στο mail σου,τους το στέλνεις και περιμένεις,
Όσο κακή μετάφραση και να σου κάνει το Babelfish,αυτοι θα καταλάβουν τι έπαθες και να είσαι σίγουρος ότι θα σου στείλουν καινούρια.

Μήπως μπορείς να μου βρεις που να αποστείλω e-mail για το TOMB RAIDER LEGEND και το f1 2005 ?:BDBDG54:

tell them:

i recently
bought these two games that your company sells-develops- distributes.

i was terribly disaapointed to find out that the

game disc was badly scratched

to the point that it was impoosible for my console

to read the disc and play the game.

it is a great dissapointment to see that your company delivers such low quality products.

as it is impossible due to the quality of the disc (which is FULL of scratces)

to play the game i

want immediate refund

or another disc for free.

please contact me for futher details on the reported

problem and about my refund or replacement of my game disc.

Τους την έκανα και καλά να πάθουν .:furious3:

Αντικατέστησα το ένα game με κόστος μόλις 0,60 (copy βέβαια)ευρώ και έπεται και το δεύτερο σε λίγες μέρες .

Το πως θα παίξει είναι απλό , πρώτα θα μπαίνει ένα ειδικό dvd και μετά το copy game .
Περισσότερα δεν γράφω καθότι κάποιοι λένε ότι είναι παράνομο , αν και εγώ έχω τις αντιρρήσεις μου πάνω σε αυτό.

Και τις έχω διότι για ποιόν είναι παράνομο ?

Για τις εταιρίες που κάνουν τα game ?

Που δεν αναλαμβάνουν ούτε το ελάχιστο για τα μπάτζετ τους έξοδο ,να νοικιάσουν ένα γραφείο και να υπάρχει ένας Έλληνας υπάλληλος για να απευθυνθούμε ?

Ε όχι λοιπόν , χάρη τους κάνουμε (όσοι μάλιστα δεν ξέρουμε και καλά την Αγγλική) που παίζουμε τα game τους προσπαθώντας να λύσουμε τους γρίφους χωρίς την βοήθεια Ελληνικών διαλόγων η υποτίτλων.

Μήπως για τον αντιπρόσωπο που τα εισάγει - πουλάει ?

Ξέρετε τι μου είπαν από το τεχνικό τμήμα του πλαισίου ?

Κύριέ μου , αν έχετε πρόβλημα με το game που πήρατε απο εμάς πρίν λίγο καιρό , θα πρέπει να στείλετε e-mail στην κατασκευάστρια εταιρία , μήπως και σας το αλλάξουν :bang:
Και τώρα που θέλω και κάποιο άλλο game , πως του λέω να το παραγγείλω , αν μου βγεί και αυτό σκάρτο ?
Ε μα σας είπα θα το κανονίσετε με την κατασκευάστρια εταιρία.

Δηλαδή να φτάσω στήν Αγγλία η δεν ξέρω που (η eidos είναι στη συγκεκριμένη περίπτωση) για να βρώ το δίκιο μου .:aktion033:

Από εμένα πλέον , αν θέλουν να πάρουν , πρώτα πρέπει να δώσουν .:tdown: