Οταν 2 καλοί αντιπρόσωποι κανουν εναν ευτυχισμένο άνθρωπο!!!

padee

Established Member
7 January 2009
246
Αθήνα
Μετά απο πάρα πολύ καιρό αναμονής μπήκα στο club.... Πριν απο λίγες μέρες έγινε η αγορά!!! :). Με τη βοήθεια 2 πολύ καλών αντιπροσώπων που ούτε κάν τους γνώριζα (απο εδώ διάβασα διάφορα) έφταξα ενα συστηματάκι. Η αγορά είναι τα ATC SCM 11 και ενισχυτής ο Hegel H1 τα οποία συνυπάρχουν με το benchmark dac1 που είχα και ένα cd player sony xa20es. Καλωδιάκια mogami και το γλυκό (για τα δεδομένα μου και τα γούστα μου) θεωρώ οτι είναι πάααααρα πολυ καλό. Κριτικές για το σύστημα δε θα κάνω άλλωστε όλοι λίγο πόλυ τον έχετε προτείνει το συνδιασμό αυτό. Το μόνο που θέλω να πώ και τους αξίζει είναι ενα μεγάλο ευχαριστώ στους 2 αντιπροσώπους (και τους υπαλλήλους τους) για την υπομονή και τις συμβουλές! :2thumb22sup:

Μεγειά και καλοάκουστο...με τέτοια υλικά η επιτυχία ήταν αρκετά δεδομένη έτσι και αλλιώς.!!

Μετά απο πάρα πολύ καιρό αναμονής μπήκα στο club.... Πριν απο λίγες μέρες έγινε η αγορά!!! :). Με τη βοήθεια 2 πολύ καλών αντιπροσώπων που ούτε κάν τους γνώριζα (απο εδώ διάβασα διάφορα) έφταξα ενα συστηματάκι. Η αγορά είναι τα ATC SCM 11 και ενισχυτής ο Hegel H1 τα οποία συνυπάρχουν με το benchmark dac1 που είχα και ένα cd player sony xa20es. Καλωδιάκια mogami και το γλυκό (για τα δεδομένα μου και τα γούστα μου) θεωρώ οτι είναι πάααααρα πολυ καλό. Κριτικές για το σύστημα δε θα κάνω άλλωστε όλοι λίγο πόλυ τον έχετε προτείνει το συνδιασμό αυτό. Το μόνο που θέλω να πώ και τους αξίζει είναι ενα μεγάλο ευχαριστώ στους 2 αντιπροσώπους (και τους υπαλλήλους τους) για την υπομονή και τις συμβουλές! :2thumb22sup:

Καλοάκουστο,μπράβο και στους συγκεκριμένους αντιπροσώπους μιάς και είναι απο τους λίγους εναπομείναντες σοβαρους στο χώρο :SFGSFGSF:

Καλοάκουστα φίλε μου! Να σαι καλά να τα χαίρεσαι!

Γιατί δεν γράφεις ποιοί είναι οι ανιπρόσωποι. Νομίζω ότι είναι προφανές ότι δεν κάνεις διαφήμιση αλλά έτσι μπορεί και να βοηθήσεις κάθε ενδιαφερόμενο (ΙΜΟ)

Kαλωσήρθες και καλοάκουστα τα μηχανάκια!!

Στο club εδω δεν ειμαι καινουριος απλα δεν έχω κάνει posts. Ήθελα να έχω κάποιο πραγματάκια για να ακουω και επειτα να γραψω.. Νομιζω ηρθε το πλήρωμα του χρόνου... οι δυο εταιρείες ειναι η location sound και stepcom. Έυχαριστώ όλους για τις ευχές!

οντως απο το stepcom εχω μεινει και εγω ευχαρηστημενος κι ας του εκανα το κεφαλι κουδουνι με τις ερωτησεις μου

Καλορίζικα και καλοάκουστα όλα, άψογες επιλογές.
Το Sony μην το αλλάξεις ποτέ σου τέτοια transport δεν βγαινουν πια...

Στο club εδω δεν ειμαι καινουριος απλα δεν έχω κάνει posts. Ήθελα να έχω κάποιο πραγματάκια για να ακουω και επειτα να γραψω.. Νομιζω ηρθε το πλήρωμα του χρόνου... οι δυο εταιρείες ειναι η location sound και stepcom. Έυχαριστώ όλους για τις ευχές!
E!καλα τωρα ο θεμις(location)δεν χρειαζεται συστασεις!Θεμι συγχαρητηρια για ακομη μια φορα.Ο ανθρωπος σεβεται και το επαγγελμα και τον πελατη.Μιλαω απο προσωπικη εμπειρια.

Σας χαιρετώ με το παρθενικό μου αυτό ποστ, κάνοντας τη παρακάτω δήλωση.
Ναι, σαφώς και η κρίση που περνάμε δυσκολεύει αρκετά τα πράγματα από τη μία,
από την άλλη όμως, μόνον οι σωστοί άνθρωποι στον υπέροχο αυτό χώρο θα επιβιώσουν,
και αυτό θα είναι κέρδος για όλους μας.. :)
Ενα μπράβο λοιπόν στους δύο αυτούς αντιπροσώπους και από εμένα.

Οι μπακάληδες και οι έμπορες ΟΥΣΤ!