ΟΤΕ και Conn-x

pontios

Μέλος Σωματείου
17 June 2006
8,742
Clermont-Ferrand, France
Μπορεί να μας δουλέυουνε και να μας τα παίρνουνε γερά αλλά τουλάχιστον βγάλανε και μια καλή διαφήμιση. Για Ελληνική παραγωγή νομίζω είναι φοβερή.

Ξέρει κανείς ποιου είναι η διασκευή του Come Together που ακούγεται στη διαφήμιση αυτή? Χθες άκουσα και είδα το τέλος της στιγμιαία (εδώ στο γραφείο δεν έχω ήχο να ακούσω το κλιπ) και δεν είναι η πρωτότυπη των Beatles.

Είναι διασκευή ειδικά για την ταινία. Έγινε από μια εταιρία στο εξωτερικό με τη άδεια αυτών που έχουν τα δικαώματα.

μπορει να μας τα παιρνουνε αλλα δεν μας δουλευουνε καθολου! χρονια ατελειωτα χωρις κανενα προβλημα...αλλιως οι γνωστοι και σε παει 1-1.

Όντως πολύ καλό,με βάση τα έως τώρα ελληνικά δεδομένα.
Αντε να άρχίσουν να δίνουν και κανά ψιλό για καλές διαφημήσεις και υπηρεσίες,γιατί μέχρι τώρα μόνο μάζεμα και αρπαχτές ηταν,και απο υπηρεσίες....άστα καλύτερα..

εξαιρετικό το κλιπ, αλλά χθες μου έστειλαν 90 λογαριασμό για ένα δίμηνο που ήμουν σε άλλο πάροχο ... και δεν έχω ξανασυνδεθεί ακόμη στο δίκτυο του ΟΤΕ (off topic, αλλά δεν άντεξα να μην το πω. λέτε να φταίνε οι Γερμανοί στρατηγικοί εταίροι που βιάζονται να τσεπώσουν;)

Πάρε τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών του οτέ,πάτησε το 4 και ζήτησε να σε συνδέσουν με το τμήμα πληρωμών.Εξήγησε τί συμβαίνει και θα σου πουν τί παίζει με το αποχρεωστικό σύστημα του οτέ.Μην ανησυχείς,δεν χρειάζεται να πληρώσεις τα χρήματα που ζητούν.

Απάντηση: Re: ΟΤΕ και Conn-x

Πάρε τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών του οτέ,πάτησε το 4 και ζήτησε να σε συνδέσουν με το τμήμα πληρωμών.Εξήγησε τί συμβαίνει και θα σου πουν τί παίζει με το αποχρεωστικό σύστημα του οτέ.Μην ανησυχείς,δεν χρειάζεται να πληρώσεις τα χρήματα που ζητούν.

είναι η δεύτερη φορά που στέλνουν τον ίδιο λογαριασμό. την πρώτη πήγα στον ΟΤΕ, εξήγησα, δέχτηκαν τις αιτιάσεις μου και μου είπαν ότι το θέμα λύθηκε. φαίνεται όμως ότι κάτι δεν πήγε καλά στην πορεία ...
θα ξαναπάω, ούτως ή άλλως.