οτε τβ

johann69

Senior Member
27 December 2007
359
Γνωστος βλεπει οτε τβ μεσω δορυφορου στην Γερμανια,

1.Μπορει να αγορασει δεκτη απο εδω και οποτε ερχεται Ελλαδα να κραταει μονο την καρτα??

2.Να βλεπουν με 2 δεκτες ξεχωριστο καναλι καθε φορα?
απο οτι διαβασα δεν γινεται. σωστα?

3.Τι παιζει και καποιοι πουλανε μεταχειρισμενο ip δεκτη και λενε για δευτερη τηλεοραση σπιτιου?

Δηλαδη δημαινει οτι αν εχει connx σπιτι, connx τβ μεσω internet , μπορεις να βαλεις δεκτες και να βλεπεις ξεχωριστα καναλια?

Last edited by a moderator:
1. Δεκτης + καρτα πανε παρεα!
2. Με ποιους δεκτες; αν εχει δυο της ΟΤΕτβ αναγκαστικα θα βλεπει οτι θελει στον καθενα
3. Το θεμα περ ip tv ειναι παρανομη θεαση και δεν επιτρεπονται αναφορες

λαθος στο 3, καποιοι στο ινσομνια πχ πουλανε connx δορυφορικό δεκτη αλλα αυτους που συνδεονται στο ρουτερ, οχι με λνβ, και λενε οτι μπορεις να δεις δευτερο κανάλι ταυτόχρονα?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

σχετικα με τοην απαντηση 2ω,πως γινεται να εχει δυο δεκτες οτε τβ και να πληρωνει μια συνδρομή?

Αυτό που λέει ο φίλος μας είναι ότι σε νόμιμη συνδρομή μέσω connx ΟΤΕ tv κοτσάρεις και δεύτερο δέκτη πάνω στο router και βλέπεις δύο διαφορετικά κανάλια με την ίδια συνδρομή. Γίνεται. Και μάλιστα σε κάποιο forum διάβασα (νομίζω εδώ) , ότι αυτή η δυνατότητα θα δοθεί σε λίγο καιρό και επίσημα στο connex

Μόνο που αυτό όντως αναφερεται μονο σε συνδρομητες εντος της επικρατειας.

ο δεκτης ιρ που συνδέεται στο ρουτερ δεν θελει καρτα για να παιξει?

Μπορω να το κάνω κι εγώ που έχω ΟΤΕ μέσω δορυφόρου να πάρω ενα connx tv δεκτη και να βλέπω παράλληλα και απο τα 2 με μια συνδρομή?μάλλον ανόητη ερώτηση αλλά είπα να την κάνω...

Απάντηση: Re: οτε τβ

ο δεκτης ιρ που συνδέεται στο ρουτερ δεν θελει καρτα για να παιξει?
Δεν χρειάζεται κάρτα ούτε καν δορυφορική εγκατάσταση πιάτο lnb κλπ, μόνο το ρούτερ

Μπορω να το κάνω κι εγώ που έχω ΟΤΕ μέσω δορυφόρου να πάρω ενα connx tv δεκτη και να βλέπω παράλληλα και απο τα 2 με μια συνδρομή?μάλλον ανόητη ερώτηση αλλά είπα να την κάνω...
Όχι με μία συνδρομή.

δεν σε επιασα bykrie, τι εννοείς οτι με μια συνδρομή μπορω να βαλω και να βλεπω στο ιδιο σπιτι στο ενα δωματιο μεσω σατ και στο αλλο μεσω router,
η εννοείς οτι αυτο δεν γινεται θελει 2 συνδρομές?

Με μια απλή αναζήτηση, αρχικά στο ote.gr και έπειτα στα θέματα που σου ανέφερε ο bykrie παραπάνω, δεν θα χρειαζόταν ούτε καν το θέμα.