Otenet - Baudtec: τι είναι αυτό;

17 June 2006
26,456
Αθήνα
Μετά από 15 χρόνια στην HOL, την έκοψα και έκανα αίτηση στην Otenet (το ξέρω ότι ακούγεται πιό ρίσκο και από το να πηδήξω από το μπαλκόνι του 2ου ορόφου :flipout: αλλά πήρα την μεγάλη απόφαση). Οταν μετά από άπειρα emails, τηλεφωνα και tickets για ελέγχο της γραμμής με γράφουν, έ τους έγραψα κι εγώ.

Λοιπόν, μου έδωσαν από τον OTE αυτό εδώ το πράγμα που ούτε το έχω ξανακούσει. http://www.baudtec.com.tw/p_wlan adsl2+ router_tw263r4.htm

Λέει τίποτα ή το πετάω στα σκουπίδια από τώρα; Μήπως είναι σεταρισμένο για καλύτερο χρονισμό με τα dslam του ΟΤΕ;

Τώρα χρησιμοποιώ το Fritz 7170.

Οσοι χρήστες otenet το χρησιμοποιούν θα ήθελα την άποψή τους. -bye-

Δεν ξέρω.... :chinscratch: στο adslgr και στο insomnia όλοι το βρίζουν... μια δουλευει λέει το wifi μια δεν δουλεύει και τέτοια ....

Να σε ρωτήσω, από πίσω που έχει 4 LAN το ένα λέει είναι αποκλειστικά για STB (set-top-box). Τι είναι αυτο; για LIVE TV και τέτοιες κοτσάνες; δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για LAN;

Γιατί δεν κρατάς το παλιό σου ρούτερ; Κάτι θα είχες στρωμένο, δεν μπορεί.
Έτσι έκανα εγώ όταν πήγα στην HOL, άφησα στο κουτί του το intracom και συνέχισα να δουλέυω το usr9108.

Απο αυτά που διαβάζω στο adslgr ορισμένοι πάροχοι δίνουν προρυθμισμένους ρούτερ για IPTV, όλο κι όλο είναι θέμα QoS, όπως μπορείς να σετάρεις ένα συνιθισμένο ρουτερ για IPTV QoS άλλο τόσο το ξερυθμίζεις (σε ξεκλείδωτο ρούτερ).

Τασο μια χαρα ρουτερακι ειναι και μιας και το εχω δουλεψει πανω απο 2 μηνες (μιας και μας το ειχε δωσει ο ΟΤΕ για καποια τεστ πριν καν το δωσει σε συνδρομητες) δεν μου εβγαλε καποιο προβλημα. Δεν νομιζω να δεις διαφορες μεταξυ αυτου και του 7170.

Στην οτενετ μπορείς να κρατήσεις όποιον ρούτερ έχεις

Εγώ έχω εδώ και 1 χρόνο αυτό της Baudtec:
tw263r4_dt.jpg
Πρέπει να είναι προηγούμενο μοντέλο.
Μια χαρά είναι. Δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα.
Και το wireless μια χαρά δουλεύει.
Και ακόμα το έχω με το firmware που είχε όταν μου το έδωσαν...

Eγώ θα συνέχιζα με το FritzBox 7170 φίλε μου...
Αλλά δε χάνεις και τίποτα να το δοκιμάσεις..
Απλά απο ενημέρωση firmware κλπ μην περιμένεις και πολλά πράγματα απο αυτό..

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, εννοείται ότι θα συνεχίσω με το fritz αλλά μιάς και το έχω δεν χάνω τίποτα να δοκιμάσω και αυτό διότι αναρρωτιέμαι μην τυχόν και είναι σεταρισμένο επίτηδες για σταθερότερο χρονισμό με τα dslam του OTE. :chinscratch:

Τελικά πειράζει αν χρησιμοποιήσω την STB θύρα για τέταρτη LAN θύρα;

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, εννοείται ότι θα συνεχίσω με το fritz αλλά μιάς και το έχω δεν χάνω τίποτα να δοκιμάσω και αυτό διότι αναρρωτιέμαι μην τυχόν και είναι σεταρισμένο επίτηδες για σταθερότερο χρονισμό με τα dslam του OTE. :chinscratch:

Τελικά πειράζει αν χρησιμοποιήσω την STB θύρα για τέταρτη LAN θύρα;

Απ' όσο πρόσεξα από το δικό μου (στο λίγο που το δοκίμασα, μιας και χρησιμοποιώ ένα TG585v7 αντί του Baudtec), λειτουργεί κανονικά και σαν LAN η τέταρτη θύρα. Ο συγχρονισμός φαίνεται χαμηλότερος με το Baudtec, αν και στην ουσία (δηλαδή στις ταχύτητες κατεβάσματος) δεν φαίνεται να αλλάζει κάτι. Συγκεκριμένα ενώ με το Thomson έχω περίπου 24Mbps, με το Baudtec βλέπω γύρω στα 20,5Mbps.

ΠΟΣΑ ΕΧΕΙΣ;;; :speechless-smiley-0:speechless-smiley-0:blink:

Μεσοτοιχία με τον ΟΤΕ είσαι;και το καλώδιο από το pc σου μπαίνει μέσα στο κέντρο του ΟΤΕ κατευθείαν;

400 μέτρα απόσταση από το dslam, 6,5dB εξασθένηση, ε λογικό είναι να συγχρονίζει το ρούτερ όσο πάει!

dsl.jpg

Re: Απάντηση: Otenet - Baudtec: τι είναι αυτό;

400 μέτρα απόσταση από το dslam, 6,5dB εξασθένηση, ε λογικό είναι να συγχρονίζει το ρούτερ όσο πάει!

dsl.jpg
ΑΝΠΙΣΤΕΦΤΑΜΠΟΛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ρε παιδια και εγω συγχρονιζω στα 19520 με forthnet και απέχω τουλαχιστον 2 χλμ απο τον ΟΤΕ