Οθονη 120" ηλεκτρικη - Οθονη VUTec 110" - Οθονη VUTec 123"

kkaloudis

New member
8 November 2010
26
Πωλειται οθονη 120" σε αριστη κατασταση στην τιμη των 400 , οθονη 110" στην τιμη των 700 και οθονη VUTec 123" με εντατηρες 1900

Δεκτες ευκολιες ή ανταλλαγες

Μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες για αυτές:
Οθονη 120" ηλεκτρικη και Οθονη VUTec 110". Μοντέλο, ημερομηνία αγοράς, τόπος αγοράς, κατάσταση, ζάρες κτλ

Πωλειται οθονη 120" σε αριστη κατασταση στην τιμη των 400 , οθονη 110" στην τιμη των 700 και οθονη VUTec 123" με εντατηρες 1900

Δεκτες ευκολιες ή ανταλλαγες

Η 120" είναι ηλεκτρική? Εάν ναι την θέλω. Επίσης ζάρες και προβλήματα? Και για ανταλλαγή τι σε ενδιαφέρει φίλε μου?

Μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες για αυτές:
Οθονη 120" ηλεκτρικη και Οθονη VUTec 110". Μοντέλο, ημερομηνία αγοράς, τόπος αγοράς, κατάσταση, ζάρες κτλ
Η 120'', είναι μάρκας E-screen και είναι σε άριστη κατάσταση. Αγορά δεν θυμάμαι ακριβώς, αλλά έχει χρησιμοποιηθεί ελάχιστα.
Η vutec (συγνώμη φίλε γιά το λάθος), είναι 103'' και όχι 110. Το μοντέλο είναι electric 1 pro, έτος κατασκευής 2003, 1,3 gain, λευκή. πολύ ποιοτική οθόνη, αλλά λόγω του οτι έχει κάποιο πάχος έχει κάποιο θέμα με το εσωτερικό μοτέρ,(όλα τα συγκεκριμένα μοντέλα), με αποτέλεσμα στο απόλυτο λευκό να διαγράφονται ανεπέσθητα κάποιες οριζόντιες γραμμές. Αυτήν την έχω στημένη και μπορείς να την δεις. Την έπαιξα γιά λίγο με crt sony G90. Tην αγόρασα από μεγάλο studio hi end.

Re: Απάντηση: Οθονη 120" ηλεκτρικη - Οθονη VUTec 110" - Οθονη VUTec 123"

Η 120" είναι ηλεκτρική? Εάν ναι την θέλω. Επίσης ζάρες και προβλήματα? Και για ανταλλαγή τι σε ενδιαφέρει φίλε μου?
Eίναι μάρκας e-screen,ζάρες σχεδόν μηδενικές και έναι ηλεκτική.Για ανταλλαγή με ενδιαφέρει ότι έχει σχέση με ήχο και εικόνα. Δεν ξέρω να σου πω ακριβώς..

Re: Απάντηση: Οθονη 120" ηλεκτρικη - Οθονη VUTec 110" - Οθονη VUTec 123"

Αν δεν τα έχω μπερδέψει, στο private σου γράφω πως συνφωνώ και σου έχω γράψει το τηλ. μου να κανονίσουμε..

τουλαχιστον γραψτε το λογο του banned για να ξερουμε και εμεις οι νεοι να μην κανουμε λαθη!!

γιατι banned?

τουλαχιστον γραψτε το λογο του banned για να ξερουμε και εμεις οι νεοι να μην κανουμε λαθη!!

Ο Χρήστης KKaloudis είναι ο χρήστης polakis.

Με βάση τον κανονισμό οι διπλοί λογαριασμοί διαγράφονται πόσο μάλλον όταν αυτή η τηλεόραση, είναι αυτή εδώ (αφού είναι ο ίδιος χρήστης)...-bye-

Last edited: