θα αγορασω βιντεοπροβολεα και οθονη για να βλεπω επι το πλειστον ταινιες. Εχω διαβασει εδω να προτιμησω 16:9
Αν παρω 4:3 και την ανοιγω στην καταληλη διασταση δεν ειναι το ιδιο με το να παρω 16:9????
οχι βεβαια. ασε που δεν υπαρχει λογος να παρεις 4:3
θα αγορασω βιντεοπροβολεα και οθονη για να βλεπω επι το πλειστον ταινιες.
ενας καλος λογος για 4:3 ειναι κανα ποδοσφαιρο κτλ
Βασικά, έχω μπερδευτεί με τα δυο παραπάνω ποστ.
Δεν ειναι μπερδεμα. Επι το πλειστον θα βλεπω ταινιες, οποτε να το 16:9 αλλα, αν εχει καποιον καλο αγωνα η καποια καλη ταινια στη τηλεοραση, γιατι να μην τραβαω πιο κατω το πανι και να γινεται 4:3 να τα δω σε μεγαλη οθονη κατι που η 16:9 δεν μου το επιτρεπει αφου θα με περιορισει στις ιδιες διαστασεις?
Δεν ειναι μπερδεμα. Επι το πλειστον θα βλεπω ταινιες, οποτε να το 16:9 αλλα, αν εχει καποιον καλο αγωνα η καποια καλη ταινια στη τηλεοραση, γιατι να μην τραβαω πιο κατω το πανι και να γινεται 4:3 να τα δω σε μεγαλη οθονη κατι που η 16:9 δεν μου το επιτρεπει αφου θα με περιορισει στις ιδιες διαστασεις?
Έχε υπόψη σου ότι εκτός από το τράβηγμα του πανιού θα πρέπει να παίζεις και με το zoom του προβολέα για να γεμίσεις το κάδρο. Αυτό αν δεν έχεις ηλεκτρικό zoom γίνεται γρήγορα κουραστικό.
Αν έχεις LCD προβολέα με μεγάλο zoom και lens shift αυτό είναι πανεύκολο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.