ΟΘΟΝΗ DALITE 106’’ 16/9 HIGH CONTRAST MATT WHITE ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ

spcav

AVClub Fanatic
18 August 2006
17,353
ΟΘΟΝΗ DALITE 106’’ 16/9 HIGH CONTRAST MATT WHITE ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ

Σε άριστη κατάσταση, με extra black border (ειδική παραγγελία) συνολικού ύψους ~80 CM.

Δυνατότητα θέασης δεν υπάρχει καθώς είναι συσκευασμένη (αποθηκευμένη σε οριζόντια θέση εννοείται).

Τιμή: 150 € για να μην την έχω και κάθεται.

Το τηλ. που άφησε κάποιος ενδιαφερόμενος (κος. Χρι.....λου) έχει φραγή εισερχομένων κλήσεων.

Re: ΟΘΟΝΗ DALITE 106’’ 16/9 HIGH CONTRAST MATT WHITE ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ

Το τηλ. που άφησε κάποιος ενδιαφερόμενος (κος. Χρι.....λου) έχει φραγή εισερχομένων κλήσεων.

Μόλις τώρα μπήκα στο φόρουμ κ είδα το μην σου. Προφανώς είτε σου μεταφέρθηκε λάθος κινητό, είτε με κάλεσες όταν βρισκόμουν σε σημείο που δεν είχα σήμα (πιθανότατα είτε στο υπόγειο γκαράζ μου, είτε στο gym). Σε κάθε περίπτωση κ εάν είχες κάποιο πρόβλημα επικοινωνίας, εξ αρχής θα μπορούσες να μου το κοινοποιήσεις με pm

Από τη στιγμή που επικοινωνήσαμε σήμερα κ τηλεφωνικά κ ήδη η κατάθεση έχει πραγματοποιηθεί στο όνομα σου, θα εκτιμούσα εάν διόρθωνες την έκφραση σου "έχει φραγή εισερχομένων" (την οποία κάποιος περισσότερο εύθικτος από εμένα θα θεωρούσε προσβλητική).

Ευχαριστώ,

ο κος Χρι.....λου

Μόλις τώρα μπήκα στο φόρουμ κ είδα το μην σου. Προφανώς είτε σου μεταφέρθηκε λάθος κινητό, είτε με κάλεσες όταν βρισκόμουν σε σημείο που δεν είχα σήμα (πιθανότατα είτε στο υπόγειο γκαράζ μου, είτε στο gym). Σε κάθε περίπτωση κ εάν είχες κάποιο πρόβλημα επικοινωνίας, εξ αρχής θα μπορούσες να μου το κοινοποιήσεις με pm

Από τη στιγμή που επικοινωνήσαμε σήμερα κ τηλεφωνικά κ ήδη η κατάθεση έχει πραγματοποιηθεί στο όνομα σου, θα εκτιμούσα εάν διόρθωνες την έκφραση σου "έχει φραγή εισερχομένων" (την οποία κάποιος περισσότερο εύθικτος από εμένα θα θεωρούσε προσβλητική).

Ευχαριστώ,

ο κος Χρι.....λου

Όντως είχε μεταφερθεί λάθος κινητό.

Δεν υπήρχε όμως άλλη δυνατότητα επικοινωνίας καθώς είχα σβήσει το pm (και προφανώς δεν ήξερα / θυμόμουν ποιος ήταν ο καλών - είχαν έρθει και πολλά pm).

Για καλό έγινε προφανώς και προκειμένου να επικοινωνήσει όποιος ενδιαφέρθηκε.

Δεν θεωρώ προσβλητική την αναφορά στη φραγή εισερχομένων ειδικά δε όταν αναφέρεται σε κάποιον μη αναγνωρίσιμο.

Σε κάθε περίπτωση προφανώς, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα να διορθωθεί (απλώς αυτό δεν μπορεί να γίνει πλέον από εμένα αλλά μόνο από κάποιον mod).

Φιλικά

ΥΓ Με που ολοκληρωθεί η κατάθεση (είναι με αυριανή η/μ) θα μιλήσουμε και για την παραλαβή κλπ (όπως συμφωνήσαμε)

Last edited:
Μιας και βοηθάτε το θέμα να γίνει μπάχαλο, ας βοηθήσω κι εγώ λίγο:

Χρήστο τα Χριστούγεννα θα σου κάνω δώρο μία αφίσα μου (ολόσωμη φωτο – με μαγιό) να έχεις να με βλέπεις κάθε μέρα, να μην σου λείπω. :p

Απάντηση: Re: ΟΘΟΝΗ DALITE 106’’ 16/9 HIGH CONTRAST MATT WHITE ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ

Χρήστο τα Χριστούγεννα θα σου κάνω δώρο μία αφίσα μου (ολόσωμη φωτο – με μαγιό) να έχεις να με βλέπεις κάθε μέρα, να μην σου λείπω. :p

Μπα, ασε, θα μεινω σταθερος στις αρχες μου :p

Φαντάζομαι ότι θα έχεις τα πόδια σου πάνω σε μαρμάρινες βάσεις...
Κάτι σαν τον Κολοσσό της Ρόδου, ένα πράγμα..

Μπορώ να έχω ένα αντίγραφο, παρακαλώ;;;:flipout::flipout:

Φαντάζομαι ότι θα έχεις τα πόδια σου πάνω σε μαρμάρινες βάσεις...
Κάτι σαν τον Κολοσσό της Ρόδου, ένα πράγμα..

Μπορώ να έχω ένα αντίγραφο, παρακαλώ;;;:flipout::flipout:
looool
(το μαμήσαμε αλλά χαλάλι)
(εσύ κανόνισε να έχω τις βάσεις γιατί αλλιώς θα πάρεις φωτό μου με παντούφλες)
:p

looool

Πολυ φοβαμαι οτι θα περιμενεις την σειρα σου νεαρε :antlers:

looool

Εσύ, λογικά, θα είσαι έτοιμος αύριο...

Πολυ φοβαμαι οτι θα περιμενεις την σειρα σου νεαρε :antlers:

Από εσένα, ακόμα περιμένω...

Εσύ, λογικά, θα είσαι έτοιμος αύριο...

Από εσένα, ακόμα περιμένω...

Τι περιμενεις βρε τροβαδουρε της ντροπης ?