οθονη για panasonic ax100

vageladosgr

Senior Member
16 August 2007
370
ΑΘΗΝΑ
γεια σας παιδες! πρεπει να αντικαταστησω την οθονη μου με νεα διοτι η παλια ηταν ακαταλληλη(πολυ γυαλισμα) οι διαστασεις θα πρεπει να ειναι στις 110-120'' ηλεκτρικη 16:9 και θα προτιμηθει ματ επιφανεια μπορει και γκρι.
τα οικονομικα ειναι ολιγον περιορισμενα οποτε και το ιδανικο θα ηταν να μην ξεπερασω τα 500 ευρο
εαν καποιος εχει το ιδιο προβολεα ας μου πει που προβαλει!! παιδια ακουω προτασεις!!!

τιποτα?? αρχιζω και απογοητευομαι.μα δεν γινεται να πρεπει να δωσεις 1000+, για ενα απλο πανι το μονο που θελω ειναι να μην γυαλιζει και να μην ζαρωνει. στον τοιχο διχνει μια χαρα!!! μηπως κανεις γνωριζει αυτην? http://www.lumene-screens.com/EN/Produits/Embassy2.html

Κοίταξε τις Megavizion.... για μένα ό,τι καλύτερο από άποψης value for money.. εξαιρετική ποιότητα πανιού, μετά από 2 χρόνια είναι ουσιαστικά όπως το πήρα από ζάρωμα, το υλικό ό,τι πρέπει για προβολή, και μου είχε κοστίσει 350 η χειροκίνητη, έχω την εντύπωση ότι η ηλεκτρική είχε γύρω στα 600...

Ψάξε το , αξίζει τον κόπο. Είναι και ελληνικές (φέρνουν το πανί απ'έξω και το κόβουν στις διαστάσεις που θες, με μαύρο πλαίσιο και μαύρη πλάτη,και τα πάντα), κάτι που έχει σημασία και στο after sales (μου είχε δώσει 3 χρόνια εγγύηση).

Ένα review, το πρώτο που βρήκα στο google, από το "αδερφό" forum:

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=25650

Last edited:
φιλε ultrascreen εχω τουλαχιστον ετσι γραφει το δελτ. αποστ. και ειναι πραγματικα απαραδεκτη! δεν μιλαω για ζαρες οπου ειναι μια χαρα... αλλα για γυαλαδα και κρυσταλακια!!! εχω ηδη μιλησει με τον κ Δασκαλακη και θα δω ενα δειγμα απο το δικο του πανι και μαλλον βρηκα την λυση μου!

φιλε ultrascreen εχω τουλαχιστον ετσι γραφει το δελτ. αποστ. και ειναι πραγματικα απαραδεκτη! δεν μιλαω για ζαρες οπου ειναι μια χαρα... αλλα για γυαλαδα και κρυσταλακια!!! εχω ηδη μιλησει με τον κ Δασκαλακη και θα δω ενα δειγμα απο το δικο του πανι και μαλλον βρηκα την λυση μου!

Πάντως η δικιά μου Cinescreen V5 δεν έχει καθόλου γυαλάδα ή λαμπυρίζοντα pixels.

τι να πω?εντυπωση μου κανει! χαιρομαι παντως για εσενα :ADFADF1:γιατι εγω εχω φαει πολυ μεγαλη πικρα τοσο καιρο!!:bigcry:

γεια σας παιδες! πρεπει να αντικαταστησω την οθονη μου με νεα διοτι η παλια ηταν ακαταλληλη(πολυ γυαλισμα) οι διαστασεις θα πρεπει να ειναι στις 110-120'' ηλεκτρικη 16:9 και θα προτιμηθει ματ επιφανεια μπορει και γκρι.
τα οικονομικα ειναι ολιγον περιορισμενα οποτε και το ιδανικο θα ηταν να μην ξεπερασω τα 500 ευρο
εαν καποιος εχει το ιδιο προβολεα ας μου πει που προβαλει!! παιδια ακουω προτασεις!!!
φιλε μου καλησπερα εχω ενα πανι Ε-screen 110 κανενα προβλημα τρια χρονια

τιποτα?? αρχιζω και απογοητευομαι.μα δεν γινεται να πρεπει να δωσεις 1000+, για ενα απλο πανι το μονο που θελω ειναι να μην γυαλιζει και να μην ζαρωνει. στον τοιχο διχνει μια χαρα!!! μηπως κανεις γνωριζει αυτην? http://www.lumene-screens.com/EN/Produits/Embassy2.html

Παρέλαβα χτες μια Embassy 2 240C.

Δεν πρόλαβα να τη δω καλά χτες το βράδυ. Θα τη δω καλύτερα σήμερα. Εκ πρώτης όψης, φαίνεται μια χαρά από ζάρες και υλικό.

Θα γράψω λεπτομέρειες το βράδυ που θα την έχω δει καλύτερα (και κρεμασμένη), αν και ταινία τελικά θα δω σε αρκετό καιρό.

μετα απο δεκα και μερες αναμονης μαλλον δεν βγαζω ακρη με τον κ. Δασκαλακη οποτε επιστρεφω στην προηγουμενη επιλογη μου αυτη της Embassy 2 240C οποτε περιμενω με αγωνια ενα review αυτο που με καιει πιο πολυ ειναι να μην κανει κρυσταλακια και να ΜΗΝ γυαλιζει...

Λοιπόν, χτες το βράδυ το πανί κρεμάστηκε.

Οι πρώτες εντυπώσεις είναι καλές. Το υλικό του δεν λαμπυρίζει (λογικό, gain 1.0 γαρ).

Για το θέμα του hot spot, προφανώς θα πρέπει να το δοκιμάσω με προβολέα, πράγμα που θα αργήσει γιατί το σπίτι είναι ακόμα υπό κατασκευή.

Όσο αφορά το θέμα της ζάρας, δεν το λες και άψογο, αλλά ζεις άνετα με αυτό. Θεωρώ ότι είναι ο μόνος τομέας που επιδέχεται βελτίωση, αλλά θα έπρεπε να πάω σχεδόν στα διπλά λεφτά για να υπάρχει σοβαρή πιθανότητα διαφοράς. Είναι σίγουρα αρκετά καλύτερο από άλλα πανιά της ίδιας κατηγορίας τιμής που έχω δει κατά καιρούς, ακόμα και μικρότερα σε διαστάσεις.

Κατά τα άλλα, μια χαρά. Ο τηλεχειρισμός είναι τυπικής ποιότητας, με IR "μάτι" πάνω στο σώμα του πανιού, αλλά και δεύτερο μάτι σε "επέκταση" για τοποθέτηση π.χ. έξω από κάποια γυψοσανίδα.

Το βραδάκι θα προσπαθήσω να ανεβάσω και μερικές φωτογραφίες.

ωραια! σε ευχαριστω πολυ. ευχαριστα τα νεα το μονο που με στεναχωρει ελαχιστα ειναι οτι θα πεσω απο τις 120 στις 106 ιντσες...:bigcry: αλλα τουλαχιστον θα βλεπω αξιοπρεπως!