Οθονη Οπισθιας Προβολης

globalcom150

New member
22 February 2007
26
θεσσαλονικη
Καλησπέρα σε όλους

Μ ενδιαφέρει ν αγοράσω ένα πανί για projector διπλής όψης για να διαφημίζω τις προσφορές μου σ ένα απο τα καταστήματα μου. Πολλοί έχω προσέξει ότι χρησιμοποιούν απλές τηλεοράσεις οπότε o projector ήταν μια καλή λύση και πιο εντυπωσιακή. Δυστυχώς δεν βρήκα κανένα μαγαζί που να πουλάει κάτι ανάλογο αν έχετε κάτι να προτείνετε θα σας ήμουν υπόχρεος ......

Ο projector που έχω είναι βασικός (lg ds125).

Δοκίμασε αυτοκόλλητο "αμοβολή" στο τζάμι. Γενικά η οπίσθια προβολή δεν έχει απαιτήσεις από την οθόνη. Εκείνο που είναι απαραίτητο είναι στο χώρο πίσω από την οθόνη μέχρι τον προβολέα να επικρατεί απόλυτο σκοτάδι. Δες εδώ οπίσθια προβολή σε καταράκτη νερού :blink::blink:

Το τζάμι αμμοβολής είναι μια χαρά.
Είτε είναι τζάμι κανονικά αμμοβολισμένο, είτε διαφανές τζάμι που θα κολλήσεις επάνω του αυτοκόλλητο αμμοβολής.
Επίσης το πλεξιγκλάς σε λευκό χρώμα αλλά λεπτό 3 χιλιοστά, είναι όμως ακριβότερο.

ευχαριστώ και για τις δυο συμβουλές, μάλλον θα πάω για την αμμοβολή που είναι και η πιο απλή λύση για να πειραματιστώ. Κρίμα που δεν μπόρεσα να δω το video με τον καταρράκτη λόγο copyright restriction......